Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubrankoINNEciagle

Czy sprzedajecie/oddajecie jeszcze dobre ubranka bo wam sie znudziły?

Polecane posty

Gość ubrankoINNEciagle

Ja tak mam i chciałabym sie "wyleczyc" z tego...moja córa ma duzo ubrań i cżesto jest tak ze ma kilka ulubionych t-shirtów i zakład je czesciej niz inne.Jak mi sie znudza to mimo ze sa rozmiarowo nadal dobre to sprzedaje lub oddaje po rodzinie i kupuje nowe,wiem ze to głupota ale tak mam,nie potrafie zeby dziecko zdarło ciucha,nie czekam az wyrosnie tylko "zamieniam na inne"Taka dziwna mania,ma tak ktos?

Gość azezam
ja tak mam :) moje dzieci maja rzeczy ktorych nawet nie zalozyly bo na to miejsce znalazlam cos innego wiele razy jak robie porzeadki to oddaje rzeczy z metkami ciezko sie z tego wyleczyc

Gość czemu nie pojdziesz
macie za duzo kasy?

Gość ubrankoINNEciagle
kurcze w sumie dobrzeze nie jestem sama,ja to mam wyrzuty sumienia ze marnuje pieniazki które mogłabym na cos innego odłozyc czy wydac,np na wycieczke,wakcje nad morzem itp,a tu dobre,ładne ubrania sprzedaje a w to miejsce kupuje inne,modniejsze,takie co mi sie spodobaja.

Gość ubrankoINNEciagle
nie narzekam na brak kasy ale zdaje sobie spawe ze je marnuje.

Gość azezam
ja tez nie narzekam ale chcialabym sie pozbyc tego zachowania tylko ze za kazdym razem jak cos mi wpadnie w oko to kupuje

Gość w ogole nie oddaje. leza sobie
w szafie. szkoda zawracania glowy. nie zalezy mi zeby na nich zarabiac.

Gość azezam
ja nie sprzedaje a oddaje jakos nie wpadloby mi do glowy zeby sprzedac

Gość ubrankoINNEciagle
a najlepsze jest to ze sama chodze w ubraniach póki nie zedrę,ostatnio jeany mi się mocno powycierały wiec do pracy juz ich nie załoze ale po domu owszem i nie wyrzuciłam ich.bluzek tez mam sporo juz mocno zmechaconych to zakładam po domu,do sprzątania.Dokupuje jednak nowe bo musze jakos wygladac w pracy,sama nie wiem skąd taki głupi nawyk przy ciuchach dziecka :-o jestem na siebie wsciekła,staram się to jakos kontrolowac ale nie wiem jak :-o

Gość Wakacyjna mama....
My też wymieniamy garderobę syna prawie w 80% co sezon :P ppoprostu czasami nowe ciuchy, założone raz czy dwa nam się nudzą. Wtedy sprzedaję i kupuje inne :) TYm sposobem zawsze ładnie :)

Gość azezam
ubrankoINNEciagle hahah ja mam identycznie dresy tak mam zszrgane ze wstyd i po domu w nich chodzic ale jeszcze sie przydadza :) a kazdy zakup ciucha dla siebie przemyslam pare razy