Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMORIS999311

MOHERY KONTRA NORMALNIE MYŚLĄCA MŁODZIEŻ

Polecane posty

Gość KAMORIS999311

Chyba nie trzeba tłumaczyć o czym jest temat. Piszcie tu jak wam życie "rozweselają" moherowe berety.

Gość pierdoły pierdoły 78
fak ju

Gość KAMORIS999311
dzięki ❤️😘

Gość antonio banderooos
wiesz, nie chce cie straszyc ale mohery i prawica to rozny wymiar ludzkosci :classic_cool: moga to byc grzeczne ludziki ktorzy ze stoickim spokojem modla sie w kosciolku a moga to byc rowniez 2metrowi, lysi, napakowani skini ktorzy tylko czekaja aby zrobic z kogos takiego jak ty zywego kotleta mielonego :classic_cool: prawicowcy sa bardzo niebezpieczni i agresywni, zwlaszcza ci lysi wiec radze uwazac co sie mowi i gdzie sie mowi:classic_cool:

Gość Agata5466
Hmmmm tu nikt ci nic nie napisze . Więcej tu moherów niż przed kościołem

Gość emila23
Proszę o pomoc. Jestem studentką psychologii. Muszę przeprowadzić pilotaż do badania. JEST TO CAŁKOWICIE ANONIMOWE i zajmuje ok 5 min. więcej inf i ankieta pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/ Z góry dziękuje

Gość mam tu czarny nick...
i często brana jestem za mohera co nijak się ma do moich poglądów , które są zupełnie odmienne od tego nurtu. świadczy to o tępocie większości kafeterian i kompletnym niezrozumieniu czytanego tekstu napisany przeze mnie tekst jest przydługi i może zostać niezrozumiany.

Gość KAMORIS999311
A może jednak ktoś sie wypowie . Ja generalnie jak np. wchodze do przychodni nawet takiej prywatnej co niby ma być bez kolejk to tam zawsze znajdzie sie jakaś pani w moherowym oczywiście jak jest zimno bo latem to nie idzie poznać i wiem że na pewno miło .

Gość KAMORIS999311
KURCZE tu wcale nie chodzi o starsze kobiety które noszą berety moherowe . Po prostu o starsze wredne babki co czasami życie "rozweselają" Jak ktoś jest w ok to jest ok , i tyle.

Gość ja zaliczam się do młodzieży
i jestem "moherem" z czego jestem bardzo dumna. Nie mogę być więc przeciwko sobie :-)

Gość a czy jest jakaś
"normalnie myśląca młodzież" ? :D

Gość zuza544
co to za temat?

Gość kto to jest normalna
NORMALNIE MYŚLĄCA MŁODZIEŻ to taka która myśli ze trzeba glosować na PO i udowadnia ze nie umie szukać wiadomości na Google np master który twierdzi ze z wody geotermalnej nie można uzyskać elektryczności a Google twierdzi inaczej że można uzyskać elektryczność

Gość ja to nawet do kościoła nie
chodzę, nawet ministrantem nie byłem a zaliczam się do moherów.

Gość z wody geotermalnej
nie można uzyskac elektryczności. można ją uzyskac z energii cieplnej którą ta woda niesie. w Touniu woda ma temperaturę ok 60 stopni a więc o minimum 35 za mało aby mozna było tę energię "przerabiac" na prąd.

Gość najlepsza woda to ta
której temperatura wynosi ponad 100 stopni. wtedy efektywnośc czerpania z niej prądu jest najwieksza

dla mnie moher to określenie starego babsztyla który za młodu się wyszlajał ile wlazło a teraz z lenistwa w chałupie modł.y odprawia i radia słucha bo myśli ze tym grzechy młodości odkupi.porządnym ludziom życie zatruwa wymysłami sfilcowanego mózgu.nie mam nic przeciwko poczciwym babciom.