Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hipostezja stosowana

Gdyby na kafeterii nie było anonimowości absolutnie żadnej

Polecane posty

tzn. gdyby każda osoba musiała być podpisana prawdziwym imieniem i nazwiskiem oraz miała prawdziwe zdjęcie w stopce... Jak Waszym zdaniem wyglądałoby to forum? A bardziej konkretnie zapytam: jak Wy zachowywalibyście się w tej sytuacji: a) pisałbym dokładnie to samo i w takiej samej ilości co dotąd - nie mam powodów do wstydu b) nie pisałbym tu wcale, tylko co najwyżej czytałbym cudze wypociny c) częściej pisałbym nieprawdę o sobie, niż robię to teraz, bo zależałoby mi na pozytywnym budowaniu mojego wizerunku. d) rzadziej pisałbym nieprawdę o sobie, niż robię to teraz, bo bałbym się, że zostanę w łatwy sposób przyłapany na kłamstwie. e) inne

Gość tylko i wylacznie B
!

Gość C) Inne
Nie wchodziła bym na to forum 🖐️

Gość ta co sie smieje przez sen
B

Kochana, nikt by tutaj nic nie pisał, bo nikogo by tu nie było. Wszyscy przenieśli by się na forum gdzie można nie być sobą ;)

i to jest wlasnie bez sensu ja mam swoje zdjecie w stopce, swoje imie i nie interesuje mnie czy moi znajomi tu siedza jedna kolezanka i siostra korzystaja z kafe i co? i nic bo pisze prawde i nie jakies bzdury

Gość czy ktoś wie czy ktoś powie
mysle że byłoby nudno i drętwo siedziałyby same lansiaki jak na fejsie i debile nie byłoby funu i byłaby kulturka

No właśnie, niektórzy podają tu swoje imiona, zdjęcia, na których można ich rozpoznać, jeśli się ich zna, a inni bronią się przed podaniem np. kierunku stdiów, który nie mówi praktycznie nic. Portale typu nasza-klasa czy facebook wymagają podawania prawdziwych danych i większość osób tak właśnie robi, a potem, pod prawdziwym nazwiskiem udziela się na portalu, dyskutuje, gra w gry, komentuje coś tam itp. Czy Waszym zdaniem takie wypowiedzi są bardziej czy mniej prawdomówne, niż wypowiedzi na kafeterii, gdzie bez szczególnego śledztwa Gwarkowej Freli nie tak łatwo ustalić naszą tożsamość?

Gość aduios amigossssss
jesli wejdzie na to forum cenzura to goodbay

Gość jestem na tyle normalna
oczywiscie zaznaczam odpowiedz b

Gość eeeeeeee!!!!!
eeee..... eeeee!!!! eee!!

A I tak parę znajomych wie że tu siedzę ( nawet dzisiaj opowiadałam o ciekawie zatytułowanym temacie o "kaczce pieczonej po smoleńsku, popijanej zimnym lechem " który to sam temat mnie nie interesował ale tytuł ummm godny uwagi ;) ), kilka osób nawet wie jak się tu nazywam, a zdjęcia jakie można było moje tu zobaczyć były zawsze moje. Pisałabym dokładnie to samo

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
pewnie ''C'' :P