Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RRRYY

ULICE PEŁNE NISKICH KRĘPYCH KOBIET

Polecane posty

Gość RRRYY

Czy zauważyliście że teraz na ulicach jest pełno niskich dziewczyn 17 - 19 lat o krótkich i grubych nogach niczym kaczuszki - masakra - a do tego dupa wbitaa w dwa rozmiary mniejsze chińskie jeansy

Gość RRRYY
i trzy i więcej kolczyki na małżowinie usznej i mielą mordą gumę - oto obraz polskich nastolatek . ale dziewczyna z tak krótkimi nogami ma przesrane

MIŁO TO SŁYSZEĆ JA MAM 174CM WZROSTU WAŻĘ 58 WIĘC JESTEM SZCZUPŁA I MAM KOMPLEKSY PRZY TYCH NISKICH WOLAŁABYM BYĆ GRUBSZA ALE ZA TO NIŻSZA...

MIŁO TO SŁYSZEĆ JA MAM 174CM WZROSTU WAŻĘ 58 WIĘC JESTEM SZCZUPŁA I MAM KOMPLEKSY PRZY TYCH NISKICH WOLAŁABYM BYĆ GRUBSZA ALE ZA TO NIŻSZA...

"Czy zauważyliście że teraz na ulicach jest pełno niskich dziewczyn 17 - 19 lat o krótkich i grubych nogach niczym kaczuszki - masakra - a do tego d**a wbitaa w dwa rozmiary mniejsze chińskie jeansy " no to jest racja:)

Gość jkhgsbgfesjkytf
ale na wzrost się nic nie poradzi, tez jestem niska mam 160, chciałabym kilka cm więcej,no ale jak...? :) Za to nie jestem krepa (49kg) i nie nosze za malych chińskich jeansów :D

Gość RRRYY
ALE 160 TO NIE JEST ŻLE - JA MÓWIĘ O WIELE NIŻSZYCH -

Gość iksinska....
ja mam 176, waze 65 i czuje sie troszke jak wielgachne babisko .

Gość RRRYY
NIE TY JESTEŚ W NORMIE - TO WOKÓŁ CIEBIE SĄ KARZEŁKI

Gość dfnjkml,
lepiej byc niszym i ciut tezszym niz wysokim i grubym

Gość bl..e
Dokładnie : sa małe i dupiaste, nisko zawieszone- jakby natura zagubiła proporcje ;)

Gość poddobniez
164 to srednia wzrostu

Gość RRRYY
tak - nisko zawieszone - dokładnie - dupa rozlana - na udach i opasana ciasnymi dzinsami - jak idą te małe panny to im sie pośladki przewalają a każda ufarbiona na czarno i na pysku tona pomarańczowego pudru - ochyda

wszystkie podobnie ubrane, na dodatek jak ktos wyzej napisal - wlosy na czarno tona pomaranczowego pudru

No, ale jak ktoś ma takie a nie inne nogi to chyba nci z tym nie zrobi, prawda:O Moge się zgodzić jedynie co do tych przytłustawych tyłków wciskanych w za ciasne biodrówki(koniecznie!!!), ze zwężaną nogawką. Chooj, ze się tłuszcz wylewa, ale lans jest. i do tego jeszcze obcisłe bluzeczki:O No i jeszcze jakaś plaga farbowanych na platynę lub czarny.

Może to zależy od punktu widzenia? Ja jestem drobniutka więc chyba bardziej w oczy rzucają mi się takie potężne bardziej A zresztą co Was interesuje w tym jak kto wygląda? To nie patrzcie jak Wasze poczucie estetyki tak na tym cierpi

Gość RRRYY
kultura - widzę że trafiono w twój czuły punkt. nie nie cierpi ma kultura bo takie kurduple są przydatne - zawsze facet może takiej na łbie kufel piwa postawic - nie trza szykac stołu hehee

Gość sisisia
To prawda. Czasami aż źle się czuję przy takich niskich osobach. Mam 175 cm.

Gość kokogi
po 1. grube to jasne(kazdy widzi co siedzieje na ulicach) ale waszymk zdaniem niskie(jaki jest zakres wzrostu niskich dziewuch??)

Gość al--lllllle
Tu nie do końca chodzi o wzrost, niektóre nawet bardzo niskie kobiety są ogólne 'drobne' i wygladają ładnie, niektóre wysokie to tez paskudy- chodzi własnie o proporcje.