Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smartfoniak

Jak wygląda seks z kochankiem?

Polecane posty

Gość farellka
ja jedynie bałabym się w takim układzie o to co o mnie ten facet myśli, np. czy jestem taka przyjaciółka czy sobie o mnie myśli "głupia dupa " :O

Gość jezeli bylabym
gdybym kochala pierwszego a przespala sie z innym ... to niewiem jakby bylo z moimi uczuciami.. gdybym kochala pierwszego-- mocno -- to nieprzespalabym sie zdrugim chyba ze ten drugi mialby mi wiecej do zaoferowania (chodzi o uczucia)

Gość to ja ci odpowiem
chyba,że z tym pierwszym nie możesz być..

Gość jezeli bylabym
mam dziwna sytuacje z moim partnerem czyli mezem wogole nie jest zainteresowany mna pod wzgledem sexu mogl ze mna spac miesiacami i nawet mnie przez przypadek nie dotchnal noga w lozku... przenioslam sie do innego pokoju..pomyslalam moze zateskni.. ale nic z tego .. zero jakiegokolwiek zblizenia przez polroku nawet jak do niego pierwsza dojde zeby go pocalowac , przytulic odpycha mnie -- mowi ze mu duszno i taki tam inne mimo wszystko uwazam ze mnie nie zdradza-- cxhociaz pewnie kazdy tak pomysli mi bardzo potrzeba uczucia , milosci jak powietrza o zdradzie nie mysle-- chociaz moze powinnam byloby to dla mnie jakis szalenstwo

Gość on ciebie nie kocha
idiotko :O

Gość jezeli bylabym
pewnie nie kocha -- bo jak mozna to wytlumaczyc

Gość jezeli bylabym
to co napisalam to tylko maly rombek mojego zycia musialabym napisac ksiazke.. aby wszystko dobrze wyjasnic.. bylam ciekawa co mi odpiszecie , co o tym myslicie ale nie pomyslalam ze w pierwszych slowach zostane idiotka

Gość gość
miałem kochankę na początku był tylko sex ale z czasem powstało uczucie

Gość gość
Moj maz juz od paru lat czesto wyjezdza na pare miesiecy do pracy za granice minimum nie ma go pol roku, nie chcialam sie na to zgodzic ale sie zgodzilam i teraz troche zaluje. Pare miesiecy po jego pierwszym wyjezdzie,poznalam faceta ktory zaprosil mnie na kawe,Okazal sie bardzo milym i sympatycznym tak milo mi sie z nim rozmawialo ze zaprosilam go w rewanzu w wochenende do siebie na kawe,o niczym niemyslalam ani nic nie planowalam.Podczas tego spotkania tak mnie swoimi slowami i tyle komplementow uslyszalam ze przestalam panowac nad soba nawet nie wiedzialam jak i kiedy obok niego nago siedzialam i jego meskoscia sie bawilam,do buzi sobie go wlozylam i tak mcno pracowalam ze porcje spermy do buzi dostalam, nawet mi posmakowala to nic nie zmarnowalam. Po odpoczynku ulorzylam sie wygodnie zeby mogl spokojnie we mnie calym wchodzic a mial czym sie pochwalic i kobiete mocno walic bo mial wiekszego od mojego meza.Dopiero wtenczas gdy wszedl we mnie poczulam jak jestem wypelniona.Tak dlugo nigdy wczesniej nie byla moja ccipka urzywana,Przerwy sie doczekalam ale sily juz mibrakowalo bo tak zjechana to jeszcze nie bylam.Na tym spotkaniu urzywal mnie 4-y razy juz nic z nim nie wspolpracowalam bo lezalam jak kloda ale zadowolona bo to pierwszy raz bylam tak dlugo piepszona,Otego spotkania ciipka byla jego jak tylko meza nie bylo w domu

Gość gość
Baby to kur/wy jednak!

Gość gość
Mam super kochanka i z nim sex jest tez inny niz z mezem maz to juz rutyna a dziubek za kazdym razem stara sie jak moze zey mi bylo jak najlepiej,a do tego maz pracuje za granica, nie wiem jak to dalej ma byc bo dopiero jestesmy 5-c lat po slubie a w mojej pisi juz inny wedroje

Gość gość
"ze zaprosilam go w rewanzu w wochenende do siebie na kawe" - kto tak kuźwa pisze? wakacje widać w pełni ... Co do kochanek? Nieco inwencji, starań - a przede wszystkim wiele chęci i kobieta chętna do spotkania się znajdzie. I to dość szybko. Nawet na tym forum. Wiele osób szuka tzw. "odskoczni" - chce zaszaleć, poczuć jak to jest z kimś innym, poczuć coś nowego, uciec od małżeńskiej rutyny ...