Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odlot

nie moge znalezc dziewczyny:(

Polecane posty

Gość odlot

witam...mam dosc samotnosci ale nie moge sobie nkogo znalezc dlaczego tak jest.. na imprezy nie chodze jestem typem samotnika ale bez jaj ze przez to jestem skazany na samotnosc...:(

Gość znkkkk
znajac zycie to faceci, ktorzy nie moga sobie znalesc dziewczyny mają jakieś cechy niedozaakceptowania. jakies irytujace, upierdliwe badz cos innego.

Gość odlot
no wlasnie co do tego nie jestem natarczywy jestem mily dla wszystkich nie wyklucam sie o nic....nie mam nalogow..jestem pomocny jesli tylko moge pomagam:( ponoc jestem strasznie przystojny nie powiem łażą za mna puste tlenione lale ale nie tego szukam:( nie rozumiem

Gość odlot
wole miec normalkna nawet troche przy kosci naturalna dziewczyne a nie takie plastiki:(

No i co? Ja mam tak samo jak Ty i sam olewam dziewczyny, bo nie znoszę takiego pierdolenia typu: ''Przystojny, ale nudny''! Pierdol to!

Gość ile masz lat skad jestes
napisz

Gość Muammar Kaddafi
14 lat i się sra samotnością! A tu ludzie samotni po 30 i co mają mówić????

Gość odlot
jestem z malopolski i mam 25lat

Gość odlot
ten 14 lat to jakis podszyw

Gość odlot
gdzie teraz znalezc jakas fajna normalna dziewczyne a nie plastyk fantastic z tipsami po kolana i wlosami w smole;/

Gość Do odlot
'' gdzie teraz znalezc jakas fajna normalna dziewczyne a nie plastyk fantastic z tipsami po kolana i wlosami w smole;/'' Już tu nieraz ludzie pisali! W Iranie i w Arabii Saudyjskiej w muzułmańskich szkołach koranicznych! Tam są same cnotki!

Gość pewnie ze mozesz juz teraz
ale uogólniasz,bo np . plastiki nie zawsze są tępe...czasami mozesz pomylic wartościową dziewczynę z plastikiem właśnie,ja taki błąd popełniłem...

Gość odlot
nie... co dziewczyny ktore dbaja o siebie i kobiety ktore potrafia "tylko" dbac o siebie ja trafialem na te 2

Gość ona.....
hm chyba mam tak samo jak ty jestem raczej typem samotniczki i nie zabardzo lubie chodzic na imprezy a w dodatku jestem raczej niesmiala no i tez sama... hm ale mam nadzieje ze znajde fajnego chlopaka a ty znajdziesz odpowiednia dziewczyne;)

'' gdzie teraz znalezc jakas fajna normalna dziewczyne a nie plastyk fantastic z tipsami po kolana i wlosami w smole;/'' skad ja to znam? : ) mimo ze sama jestem dziewczyna, nie znosze tych pustych lal :p

Gość znkkkk
"no wlasnie co do tego nie jestem natarczywy jestem mily dla wszystkich nie wyklucam sie o nic....nie mam nalogow..jestem pomocny jesli tylko moge pomagam ponoc jestem strasznie przystojny nie powiem łażą za mna puste tlenione lale ale nie tego szukam" jakbym słyszała swojego kolege. gadka identyczna.. i za cholere nie moze pojąć, że właśnie to pierdolenie o sobie i jednoczesne użalanie sie nad sobą powoduje, ze nie da sie z nim wytrzymać dłużej jak godzine.

Gość odlot
no wlasnie szukam jakichs wartosci u dziewczyn a nie zedziewczyna super 1000 zainteresowan a jak wylacza prad to nastaje cisza bo nie ma komputera telewizora dvd lusterka to juz ne ma o czym z taka gadac

Gość odlot
znkkk poważnie ?? może to faktycznie tez jest moja wina jatrudnie dostrzec bledy "wlasne"

Gość znkkkk
ta tylko, ze te "puste lale" same często też chodzą, mają sie za jakieś lepsze, a przez innych beda nazywane pustymi.. kurdwa to tez jest cecha ktorej u ludzi nie lubie i facet za takie cos jest skreslony. nie ma pustych i glupich ludzi.. kazdy czlowiek jest wartosciowy i kazdemu nalezy sie szacunek. a ty nazwales juz jakąś grupe dziewczyn pustakami i masz się za kogoś lepszego? nazywanie kogokolwiek w ten sposob powoduje, ze smialo miedzy wami mozna postawic znak równości:o

Gość znkkkk
a spedziles z jakas dziewczyną czas bez tv, komputera i lusterka tyle czasu, ze mozesz wydawac na ich temat opinie i wiesz na 100% ze nie mialyby juz o czym porozmawiac?

Gość ona.....
odlot mysle ze sa dziewczyny odpowiadajace twoim wymagania;) chociasz mysle ze to nie sa wymagania:P chociasz zgadzam sie wiekszosc jest kakich co malo maja do powiedzenia ale sa tez kakie co jednak potrafia rozmawiac na wiele tematow;)

Gość Łokieć
Człowieku, co masz do ładnych dziewczyn? :) Generalizujesz z tymi pustakami. A umówiłeś się z jakąś tipsiarą kiesyś?

Gość Do znkkkk
Co Ty bredzisz?!?!? Często takie paniusie na szpilach są głupie jak but! Tak ja te, co chodziły ze mną do LO. Nic nie wiedzą o tym co się dzieje na świecie, a maturę z WOSu chcą pisać! I co? Jedna oblała, a reszta ledwo zdała!

Gość znkkkk
az dziw bierze. chodze po tym swiecie czesto i jakos nigdy nie spotkalam na swojej drodze tabuna głupich dziewczyn. z tego co piszecie na kafe wynika, ze głupia i pusta prawie kazda jest, a normalnej i wartoswiowej szukac to jak z igła w stogu siana. moze pora zmienic podejscie? znam kupe ludzi, kazdy z nich ma jakies wady, ale tez kazdy ma zalety i jest fajny. jak z kims sie nie potrafie dogadac, to po prostu uznaje, ze nadajemy na innych falach, a nie, ze od razu jest głupi i pusty :o nawet ten moj kolega, z ktorym ja nie potrafie wytrzymać ma pozytywne cechy. nie jest moze dla mnie ale juz inni moga sie z nim dogadywać swietnie. owszem debile sie zdarzają, ale spotykam je na tyle rzadko, ze smialo moge wyliczyć na palcu u jednej ręki. mieszkam w warszawie, prawie codziennie jestem w centrum i doslownie 3 razy w zyciu widzialam laski w stylu: skóra spalona na solarce jak u murzyna, blond na glowie praktycznie biały, całe w róży, obwieszone biżuterią i z cziłała pod pachą. jak wejde na kafe to czytam, ze kazdy z was takich dziewczyn widzi conajmniej polowe w ogole widzianych tego dnia :o

Gość Łokieć
Nie no wiadomo... Schematy nie biora sie z niczego. Ale nie każda blondi to brakujące ogniwo w teorii ewolucji darwina.

Gość odlot
po1 farba nie jest ladna po 2 tak spedzilem i to duzo czasu i mysle ze mialem pecha trafiajac na takie ...i wszystkie takie zagaduja wypindlowane nie majace nic do powiedzenia tylko teksty typu"a ladna jestem?" a ladny kolor paznokci lub ja to nigdy pracowac nie bede bede leżeć i pachniec hihihi i tylko takie teksty a wracalem kiedys z zakupow zdawna znajoma niezbyt piekna przy kosci i przez godzine drogi nie byo nawetminuty ciszy lub pustych tematow

Gość Do Łokieć
Dla Ciebie ładna to taka z tapetą na twarzy i szpilami! Uwierz mi, że są też ładne dziewczyny, które nie ubierają się jak malowane lale!

Gość znkkkk
a moze była po prostu niesmiała :o jak mnie sie jakiś facet straaasznie spodoba, to tak sie boje, zeby nie spalić przy nim głupa ze ledwo wybękam a lub b.. stres masakra, no ale fajnie wiedzieć, ze mnie wtedy po prostu uznają za pustą. :o