Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odlot

nie moge znalezc dziewczyny:(

Polecane posty

Gość odlot
nieee wlasnie byly wygadane w kazdym temacie tylko nie w tym co trzeba;/ zalosne .! i dziewczyny za ktorymi nikt sie nie oglada szukaja azylu w książkach rozwijaja sie intelektualnie to powiem szczerze ze mimo ze jestem przystojny wole miec taka co ma w glowie niz na glowie :/

Gość znkkkk
teraz to żeś pojechał... za to takie twoje generalizowanie ładna=głupia, brzydka=mądra jest wprost dowodem na twoj wysoki iloraz inteligencji i tylko dowodzi temu, ze broń boże nie zasługujesz na taką "głupią" :o heh może właśnie w tym jest problem, te "mądre" cię szybko potrafią przejżeć i nie wzbudzasz u nich zainteresowania, a wzbudzasz jedynie w tych równych sobie :P mowi sie, ze swoj do swego ciągnie hehe

Gość Łokieć
a to umówiłbyś się z przybrzydkawą dziewczyną, która posiada inteligencję i fajną osobowość? Czy to tylko takie gadanie na kafeterii z racji presji tolerancyjności?

Gość znkkkk
przejrzeć* :P

Gość Łokieć
on nie powiedział że ładne to kretynki, tylko przedstawił profil osobowości lasek, które jako jedyne na niego lecą.

Gość Franz90
znkkkk @ W moim trzydziestotysięcznym miasteczku codziennie widzę takich pełno! Wychodzi na to, że jest bardziej liberalne od stolicy! Z takimi dziewczynami nie ma o czym pogadać! Rzeczywiście są głupie, bo jak można np. nie wiedzieć nic o czymś co się ważnego wydarzyło w mieście, kraju, świecie? Albo w sprawach czysto życiowych? Taka lala to nawet w urzędzie, czy w jakimś miejscu publicznym wszystkiego szuka, błądzi, marudzi, cały czas nic nie wie, dostaje histerii! Eh... pustaki! Spotkałem taką tydzień temu w szpitalu! Szukała jakiegoś oddziału, panikowała, ale nawet nie raczyła się zapytać kogoś z przechodniów lub pielęgniarek! A nazwa oddziału, którego szukała była wypisana na tabliczce na ścianie i na drzwiach, które, akurat były otwarte! Niestety lali nie chciało się uważnie porozglądać i popytać ludzi!

Gość odlot
łokiec .nie tylko na kafe. tylko problem w tym ze nie mam zbyt wiele okazji poznac taka spokojna dziewczyne.

Gość znkkkk
lokiec to przeczytaj uwaznie. napisał, ze jedynie te ktore nie mają powodzenia się rozwijają intelektualnie :o

Gość odlot
znkkk nie widzi różnicy ponieważ sama należy do takiego towarzystwa

Gość Łokieć
To zagadaj do jakiejś brzydkiej, może się sprawdzą te twoje schematy.:)

Gość Łokieć
A zwracam honor znkkkk :)

Gość znkkkk
Franz90 - no dobra to w takim ukladzie ty dla mnie jestes "pustak" bo oceniasz ludzi nie znajac ich po kilku minutach :o moze jej sie co stalo, moze byla pochłonięta myslami itp... no i historyjka dosyc mocno naciagana.. niby nie spytała nikogo o droge, a ty jednak wiesz czego dokladnie szukała:o hmm..

Gość odlot
moze zle to zinterpretowałem ale chodzi lomi o dziewczynyz ktorymi sie spotykalem... jesli zle sie wyrazilem to wybaczcie... podzielilem je na naturalne zwyczajnie dbajace o siebie i te tapeciary mowiace tylko o sobie i sprawdzilo sie to w moimprzypadku w 100 % wiec co mam pisac

Gość Łokieć
Kurczę, ludzie. Zamiast klasyfikować ludzi na podstawie ich prezencji- poznajmy ich najpierw. Czasem urok osobisty dodaje człowiekowi urody, a i tipsiary znam fajne.

Gość Łokieć
cha cha odlot, właśnie poznajesz uroki presji tolerancji i niezrozumienia z drugim człowiekiem:)

Gość znkkkk
"i dziewczyny za ktorymi nikt sie nie oglada szukaja azylu w książkach rozwijaja sie intelektualnie" -no ciekawe, z tego zdania chyba latwo mozna wywnioskowac, ze jedynie te ktore nie mają powodzenia (brzydkie) czytają ksiązki (w domysle i przenosni są inteligentne) więc analogicznie, te ladne w ogole nie wiedza co to książka. " to powiem szczerze ze mimo ze jestem przystojny wole miec taka co ma w glowie niz na glowie :/" - to zdanie mnie rozwaliło "mimo iż jestem przystojny" tak jakbyś z góry zakładał, że ładniejsze dziewczyny są "wartosciowsze", a te brzydkie gorsze i ty jako niby odmieniec sądzisz wlasnie odwrotnie, chociaż to "mimo, ze jestem przystojny" pokazało, ze wlasnie tak wartosciujesz kobiety.. jakby to w ogole mialo jakiekolwiek znaczenie jak wygląda kobieta.. a ty dowodzisz temu, ze dla ciebie wygląd ma jednak znaczenie, co dla mnie równa się pustak :) suma sumarum.. ciagnie swoj do swego, co sie dziwisz?

Gość ur muyruy
o matko! odlot, ja jestem bardzo ladna i przez lata szukalam azylu w ksiazkach, bardo duzo wiem, mysle, czuje. i lubie ubierac sie wyzywajaco! potem zdara sie, ze rozmawiam z jakims facetem, ktorego nie znam i na poczatku ten poblazliwy wzrok, no tak, blondynka wypindrzona, glupiutka- mysli sobie taki. zalosne! zmien myslenie

Gość Łokieć
ta dyskusja schodzi na demonstrację poglądów, a chłop szuka laski!

Gość znkkkk
jak w towarzystwie też takie poglądy przedstawia to ja sie nie dziwie, ze nie ma dziewczyny :o szczerze..

Gość ur muyruy
Franz90 arcygupie podejscie roztargniony i nerwowy to wcale nie oznaca glupi nie ma jak generalizowanie

Gość odlot
wypierd8lac jebane skunksy co to koorwa za wypociny

Gość znkkkk
"znkkk nie widzi różnicy ponieważ sama należy do takiego towarzystwa " bez komentarza.. a koles nawet mnie nie zna.. pfff

Gość Łokieć
Może powinien zatem zaprosić na randezz tips obcasik?:D

Gość odlot
łokiec spierrtalaj i to w podskokach..wyebie ci zaaraz

Gość Łokieć
Rzeczywiście odlot trochę jesteś ograniczony. Co to za gadanie o skunksach? cha cha cha. I ty masz 25 lat... obroń się jakoś a nie syp durnymi inwektywami.

Gość Łokieć
o boże, inteligentne laski stanowczo nie są dla ciebie

Gość odlot
to nie ja pisalem;/ to jakies podszywy jestem jaki jestem nie bede bronil sie przed samym soba,widocznie taki jestem.. o to mi chodzilo....teraz wiem chyba zle szukalemi juz.ale nikogo nie wyzywam od skunksow

Gość odlot
ale przez to ze ktos nie jest idealny jest skazany na samotnosc ja chcialbym miec po prostu u swego boku kogos z kim mozna normalnie porozmawiac.

Gość znkkkk
ja z kolei miałam okazję wczoraj zobaczyć na własne oczy "pustaka" w męskim wydaniu. oczywiscie opalony na solarium, tatuaże porobione, chodził tak wypychając nienaturalnie bary.. ale co mnie rozwaliło (byłam na ostrym dyżurze) no i on cos w wątrobą miał. siedział w poczekalni i dzwonił chyba do wszystkich z ksiązki telefonicznej chwaląc się, że ma uszkodzoną wątrobe z przepicia. jesu jaki był przy tym podniecony o masakra. koniecznie musiał tak drzeć jape zeby wszyscy w poczekalni słyszeli jaki to on cool i dzezi i jak zabalował w sobotę na imprezie. :o

Gość odlot
znkkk to chyba nie porownanie do mnie:P