Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odlot

nie moge znalezc dziewczyny:(

Polecane posty

Gość medalzaodwage
ja mam to samo. zdarza sie nawet, ze podrywaja mnie same dziewczyny, ale takie, jak wymieniles sam. a ze pozwole sobie cie tak zaatakowac - uprawiales seks juz?

Gość znkkkk
hahaha nie nie było to porównanie do ciebie :D tak tylko chciałam przytoczyć, ze męskie pustaki się zdarzają. a ja mimo, że rzadko komuś przylepiam łatke idioty, to jemu bezwzglednie przyznaje pierwsze miejsce :o

Gość odlot
no ciężko żeby nie:P

Gość odlot
znkkk nie chcialem cie urazic tym co tu wypisywalem nie bylo to moim celem

Gość Franz90
znkkkk @ Nie wierz to nie, twój problem! Takich przykładów, jakie podałem można mnożyć! Sama pewnie należysz do takiej grupy ludzi i się tłumaczysz! Swoją drogą, pamiętam z czasów szkoły, jak takie głupie lale reagowały agresją na tych, którzy obnażali ich brak myślenia i niewiedzę! Sam nie uważam się za najlepszego, ale co do pustaków to piszę jak jest i tyle!

Gość Franz90
Prawda jest taka, że przykładem debila może być i łysy facet pakujący na siłce i lala na szpilach! Wy tu takie bzdury piszecie, nigdy do szkoły nie chodziliście? Nie byliście na studiach? Nic? Dużo w tym prawdy, że te brzydsze i spokojniejsze dziewczyny są bardziej oczytane i inteligentniejsze od tych co żyją imprezami! znkkkk - może jesteś wyjątkiem, ale niestety jest tak jak piszę! Pamiętam z lat szkoły, jak na lekcjach historii, geografii i WOS lale ratowały się ściąganiem, a w przypadku, gdy nauczyciel je o coś zapytał to były zawsze w szoku i nic nie wiedziały! Te bez tapety na twarzy i bardziej spokojne co prawda też ściągały, ale były bardziej obcykane w wielu dziedzinach niż tamte dziewczyny! Tak już jest i co tu dużo ukrywać! Autorze tematu - powinieneś szukać dziewczyny w kręgu tych spokojnych. Każdy powinien przystawać z kimś podobnym do siebie! Czasami warto poczekać do późniejszego wieku, niż chwytać byle co! To tyle! Powinniście zakończyć tą dyskusję, bo i tak nic wam ona nie pomoże!

Gość Franz90
znkkkk napisał: ''ja z kolei miałam okazję wczoraj zobaczyć na własne oczy "pustaka" w męskim wydaniu. oczywiscie opalony na solarium, tatuaże porobione, chodził tak wypychając nienaturalnie bary.. ale co mnie rozwaliło (byłam na ostrym dyżurze) no i on cos w wątrobą miał. siedział w poczekalni i dzwonił chyba do wszystkich z ksiązki telefonicznej chwaląc się, że ma uszkodzoną wątrobe z przepicia. jesu jaki był przy tym podniecony o masakra. koniecznie musiał tak drzeć jape zeby wszyscy w poczekalni słyszeli jaki to on cool i dzezi i jak zabalował w sobotę na imprezie. '' Chcesz potwierdzić to, że jesteś głupia, wredna, mściwa i bezczelna! Bo właśnie to robisz tym co napisałaś i działasz na własną szkodę! Ludzie, którzy przeczytają twoje posty to osądzą! Historia, którą opowiedziałem była prawdziwa! Nie musisz jej przerabiać do swoich potrzeb feministko, bo to tylko będzie źle świadczyło o tobie! Obserwowałem tą dziewczynę od początku, jak już przyszła na oddział! Więc widziałem, że nic nie robi i tylko w kółko ''kur...'', ''ja pierd...''! A wystarczyło się kogoś spytać! Mnie też wiele razy zdarzyło się wkurzyć, ale nie na tyle, żeby się izolować na amen od ludzi! Pusty może być i facet i kobieta! Tylko twoje poczucie wyższości i feminizm nie pozwalają ci ostrzec tego jak jest naprawdę!

Gość baśkaaaa r
Do znkkkk Nie histeryzuj i nie czepiaj się facetów, bo kobiety też nie są takie wspaniałe jak myślisz, a Twoje zwroty typu ''jesu jaki był przy tym podniecony o masakra. koniecznie musiał tak drzeć jape '' pisane są językiem rozszalałej natolatki, przekonanej o swojej nieomylności. Pokazujesz nas kobiety w złym świetle. Ludzie mogą być mniej lub bardziej inteligentni bez względu na płeć!

Gość znkkkk
franz nie zgodze sie z toba. nigdy nie pisalam ze wsrod kobiet sie to nie zdarza a wylacznie u facetow. pisalam, ze zdecydowanie rzadziej mam okazje spotykac idiotów niż wynikaloby to z tego co pisza ludzie na kafeterii.. gdzie ty tu widzisz jakiś przejaw feminizmu? :o to, ze opisałam męski przypadek? owszem na głupie laski też trafiałam.. ale skoro ty opisales żenski przypadek głupoty to ja mam od razu wnioskowac, ze jestes szowinistą? :o

Gość znkkkk
"Dużo w tym prawdy, że te brzydsze i spokojniejsze dziewczyny są bardziej oczytane i inteligentniejsze od tych co żyją imprezami!" tez sie nie zgodzę. owszem te lalunie, ktore bardziej przejmuja sie wlasnym wygladem i od rana nakladaja makijaż i latają od klubu do klubu, są przewaznie głupsze, a te spokojniejsze są inteligentniejsze i bardziej oczytane. ale nie ma to nic kompletnie wspolnego z urodą w znaczeniu (rysy twarzy, figura itp) no chyba, ze dla ciebie. laska z ekstra fryzurką, nałożoną tapeta, tipsami i ciasną mini (mimo garbatego nosa i krzywych zebow) jest ładna. a dziewczyna ze sliczną buzką, ale nie zrobiona, tylko ubrana klasycznie i z wlosami spietymi w kitke = brzydka.. na to by wychodzilo w liceum czy na studiach owszem tez zauwazylam te regułe, ale ta reguła jest taka, ze to te wymindrzone są głupsze, a te spokojniejsze mądrzejsze... ale nie ma to zadnego przelozenia na naturalna urode, z ktora sie czlowiek rodzi!

Gość znkkkk
a zachowanie odlota zal komentować :D tutaj sie wyzala, ze ma dosyc pustych lasek, ktore same sie do niego lepia, a on biedny ich nie chce i ma dosyc i chce teraz jakas brzydzą, po czym poleciał na temat do laski, ktora swieci solarką na kilometr, ma tone tapety na twarzy i uwaza sie za najpiekniejsza kobiete na swiecie - wymieniac sie zdjeciami i meilami :D

Gość Franz90
znkkk @ No przecież cały czas ludzie tu piszą, o dziewczynach z tapętą na twarzy! Oczywiste, że ładna może być skromna i spokojna, a tapeciara jest szpetna i nadrabia ubiorem i szpilami! Na przyszłość czytaj posty wszystkich i wszystkie!

Gość znkkkk
no to chyba ty czytaj dokladnie :D albo prezyzuj.. ladna to ladna, a brzydka to brzydka.. dla mnie wytapetowana nie jest synonimem ładnej i na odwrót. pomijajac juz fakt, że autor pisał o dziewczynach, ba nawet tutaj zacytuję. "z nadwagą" "takie ktore nie mają powodzenia" "niezbyt piekna" "przeciętna" jesli te wyzej zacytowane są synonimem ładna, ale nie wytapetowana.. to ja gratuluje sposobu pojmowania urody :o

Gość znkkkk
o i nawet padło "brzydka" no ja bym nigdy o slicznej dziewczynie, ktora nie ma makijazu i jest ubrana w dzinsy nie powiedziała "brzydka" :D

Gość znkkkk
NO ALE generalnie co mnie razi u autora to to, ze pisze tak jakby normalna i skromna dziewczyna trafiała się raz na 1000 przypadków i poznanie takiej jest czyms niemal niemozliwym no bzdura i za nic w to nie uwierze, ze przez 25 lat nie spotkał normalnej i fajnej dziewczyny. tylko wiadomo, ze zamiast szukać przyczyny u siebie i wziac odpowiedzialnosc za swoje zycje latwiej jest sobie zwalić winę na kobiety.

Gość Franz90
Eh... już nie mam sił! Jesteśmy na kafe! Liczysz na to, że są tu same ''cnoty'' i ''prawiczki''? Może rzeczywiście ostatnio ich tu przybyło, ale generalnie to na forum jest dużo typowego motłochu, do którego trzeba pisać ich językiem! A co do autora to nie wiem, nie jestem nim, nie wejdę w jego psychikę! Opiszę swoje przypadki! Sam nie podrywałem i podrywam dziewczyn. Wolałem jak to jakaś zainteresuje się mną, bo wtedy wiedziałem, że mam większe szanse. Zauroczyłem się! Trzy razy! Pierwsza dziewczyna choć mówiła wszystkim, że się jej podobam i w kółko się na mnie gapił, to jednak nie chciała nawet ze mną normalnie porozmawiać, o umówieniu się gdzieś nie było szans! Była szarą myszą! Nie było związku! Druga, typowa tapeciara, marzyła o z związku ze mną, ale... chciała tylko seksu, nic poza tym. Olałem ją! Trzecia, jest ładna, ale nie jest ani tapeciarą, ani szarą myszą! Pospolita dziewczyna. Nic z tego nie wyjdzie, bo nie chcę takiej, co to uważa się za Bóg wie kogo i pragnie, aby jej we wszystkim służyć i nadskakiwać! Wszystkie trzy zwróciły pierwsze na mnie uwagę! Chyba przyciągam dziwaków! Sam nie wyjdę do jakiejś z inicjatywą, bo nic bym nie poczuł do takiej, która sama nie zwróciła na mnie uwagi!

Gość Franz90
Miało być ''nie podrywałem i NIE podrywam''

Gość znkkkk
no i o tym mowie. to nie jest wina kobiet ze sa puste tylko problem lezy u ciebie, ze jak sam zaczniesz podrywac to nic do niej nie poczujesz itp. to co innego niz nigdy w zyciu nie spotkac normalnej dziewczyny, bo "w koło same lachony" a autor wyraznie tak napisał.. pytał sie "gdzie poznac normalna dziewczyne"

Gość facet30lat
z własnego doświadczenia,z dziewczynami wytapetowanymi po solarce w tipsach itp. nie ma o czym zazwyczaj rozmawiać interesuje je to co jest z nimi związane bezpośrednio,mają wąski obraz rzeczywistości,nie obchodzi ich sytuacja na bliskim wschodzie,nowinki naukowe i książki przekazujące głębszą teść,dla nich nie jest ważne żeby ładnie wyglądać,ale żeby zwrócić na siebie uwagę,zawistnych koleżanek i "super" facetów,najlepiej typu samiec alfa.Osobiście nie wyobrażam sobie związku z taką,ja lubię ,oprócz intymności,porozmawiać,podzielić się poglądami na dany temat,czasami pokłócić.Z kobietami po solarium nie łączy mnie absolutnie nic,nie potępiam ich,niech żyją swoim życiem,życzę im dużo szczęścia .Ale nie mówcie mi że bezmyślnie generalizuje,bo jeśli chodzi o ta kwestie to nie ma wyjątków od reguły,mój pogląd nie wynika tylko z obserwacji ale z racjonalnego rozumowania,jeśli ktoś naraża własne zdrowie na zabiegi w solarium tylko dla poklasku innych ludzi to świadczy o podejściu do życia tej osoby. Dlatego nie gustuje w kobietach w tipsach po solarze itp. bo jestem do nich uprzedzony,wole ładne zadbane skromne,oczytane z pasjami. I w sumie nikt na tym nie ucierpi bo nie jestem facetem w typie tipsiar :P

hmmmm skoro szukasz normalnej dziewczyny to zapraszam :) nie jestem mis świata, ale swój urok mam :)

Gość pareto
Szukaj po sieci. Zobacz tutaj - http://sympatie.eu/ Próbuj swoich sił na portalach randkowych - być może się uda. Nic nie przychodzi łatwo ;-)

Gość gość
Uważam, że zmiany w celu poznania "pięknej i wartościowej" kobiety są bezcelowe, ponieważ tego typu zmiany z pewnością nie będą trwałe - trwała zmiana to taka, której MY chcemy, a nie która ułatwi poznanie kobiety. Bądźmy sobą, pracujmy w obszarach, które MY uważamy za obszary z deficytami, a nie próbujmy się dopasować do ogólnikowych trendów i typu faceta z podręcznika podrywacza, bo życie to nie teatr, aktorstwo prędzej czy później wyjdzie na powierzchnię i wtedy pojawią się konflikty. Dlatego uważam wszelkie poradniki za bezsensowne. Jedyna rzecz która w moim przypadku zadziałała to feromony ( zamawiałem na http://pherowin.pl) Kiedy ich używałem wychodząc z domu zawsze napotykałem jakąś dziewczynę i to wcale nie ja pierwszy zagadywałem.

Gość gośććć42
Ja mam jeszcze gorzej, mam 42 lata i też nikogo nie mam.