Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawakawa

elektrostymulacja czy warto

Polecane posty

Gość ciekawakawa

Witam mam pytanko...mam możliwość skorzystania z promocji elektrostymulacji całego ciała. Mam więc pytanko czy ktoś stosował i jakie daje efekty?

Gość ciekawakawa
chodzi mi o około 5 zabiegów. Czy po takiej ilości są jakieś widoczne efekty?

Elektrostymulacja w jakim celu? 5 zabiegów nic ci nie da, aczkolwiek jakiś tam efekt bedzie widać :)

Gość japinodle . . .
EDYCIAK, nie jestem autorka ale zabiore glos. Powiedzmy w celu ujedrnienia skory. schudlam 30 kg przez 2 lata i niestety moja skora wisi pomimo cwiczen i stosowania kremow ujedrniajacyh :(

Skóry?? Hmm... wg mojej wiedzy prądem można stymulować jedynie mięśnie... Więc nie wiem, czy jest jakaś droga, że skurcze mięśni pomogą na ujędrnienie skóry... a jeśli nawet by tak było, to na bank 5 zabiegów ci nie pomoże. Moim zdaniem to zwykły chwyt marketingowy.. I nie ma co za bardzo wierzyc w takie rzeczy.

Gość a ja a ja wiem na 100%
elektrostymulacja- nadaje sie tylko do pracy miesni, nic a nic nie dziala na skore!!! Na skore ew masaz, naprzemienne prysznice ( zimne i cieple), kremy i chirurgia

Pośrednio cos tam działa... To jest podobnie jak np. z robieniem brzuszków... masz obwisła skóre na brzuchu, robisz regularnie brzuszki (teoretycznie ćw. na mięśnie brzucha), ale jednocześnie kondycja skóry też się poprawia..

Gość Luszczyca
Sam ruch,pogłebienie oddechów,lepsze ukrwienie dotlenienie otganizmu wiec skóry równiez,lepsze to niz kremy bo skóra powinna byc dobrej kondycji od wewnątrz,a z zewnatrz juz nie wiele da sie zrobic

Gość kitula
hej dziewczyny ja własiewczoraj wykupiłam sobie serie 10 zabiegów elektrostymulacji :) jestem juz po pierwszej i powiem wam ze wrażenia pozytywne :0 mysle ze beda efekty chociaz mierzyc sie bede dopiero po 5 serii i wtedy napisze ile mi poszło w obwodach hi hi a wy sie w końcu zdecydowałyście??pozdrawiam :)

@ kitula jak czesto chodzilas? tez mam 10 wykupionych i panna od elektrostymulacji mowi ze moge chodzic codziennie na 1h , czy nawet na 2h nie jestem przekonana.... jak bylo u Ciebie?

Gość kitula
wiesz co ja byłam dopiero dwa razy na sesjach po 45 minut . i moj fizjoterapeuta powiedział ze bedziemy zwiekszac długosc zabiegu co jakis czas. co do chodzenia codziennie to mi to odrazil spotykamy sie tak co dwa dni... w miare mozliwosci bo ja tez pracuje w roznych godzinach. jutro ide 3 raz a potem bede miala ponad tydzien przerwy bo wyjezdzam na urlop ale mam nadzieje ze nie bedzie to mialo duzego wplywu na koncowe efekty... ja mam zamiar sie pomierzyc po 5 zabiegach ciekawa jestem rezultatów :)) ty tez sie pomierz i zobaczymy jakie efekty . ja poza elektrostymulacja chodze a siłownie i na basen czasami,.staram sie tez stosowac dietke a ty ??? pozdrawiam :)