Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wyrobic sobie styl

Przemiana wyglądu, stylu, jak to zrobic?

Polecane posty

czesc, wygladam jak maja sablewska kiedys - jak niedorobiona szara myszka, brzydkie kaczatko, itp. a teraz popatrzcie na nia, laska jak sie patrzy. Co ja mam zrobic zeby przejsc tez taka przemiane? musze stwierdzic ze nie umiem sie ubrac, fryzure mam srednia, makijazu nie umiem nakladac. Idę niedługo do pracy w biurze i nie chce tak wygladac! pomocy, help!

help, sama sobie nie poradze, mam syfy na twarzy, nie umiem sie dobrze wymalowac, niby mam duzo ciuchow, ale nie umiem sklecic z nich jakiegos ladnego ubioru, ciagle chodze w adidasach i nigdy nie ukladam wlosow. co ja mam zrobic? ;(

Gość heellenka
Zacznij od cery i poszukaj w swoim mieście dobrego dermatologa. Makijażu popróbuj metodą prób i błędów. Tylko zaopatrz się w dobre i sprawdzone kosmetyki. Nawet na kafeterii możesz poczytać opinie o różnych. Adidasy zamień na niewysokie na początek obcasy, a zestawienia ciuchów podpatruj w czasopismach. Włosami niech się zajmie dobry fryzjer - najlepiej podpytać u koleżanek. Działaj.

tylko kosmetyczki, dobre kosmetyki, fryzjer, kolorowe magazyny kosztuja, a ja nie mam kasy :/

Gość heellenka
dermatolog nie kosztuje nic, dobre kosmetyki nie muszą byc wcale drogie, po to są takie strony jak damska torebka czy kwc na wizażu, żeby wyszukać te tanie i równie dobre. A magazyny możesz poprzeglądać w empiku za darmo. W internecie też znajdziesz tego mnóstwo, tylko trzeba poszperać, a nie czekać na gotowe rady.