Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASIAAA1990.................

Czy ktoś z was mimo ładnej,zgrabnej figury nie załozy bikinibo szpecą go ROZSTĘP

Polecane posty

rozstępy ?? ja mam fajną figurę jestem zgrabna , wysportowana ale co z tego skoro od 12 roku życia na plecach porobiły mi się rozstępy :( w sumie już są białe ale paski mam od połowy pleców do pupy :( i nigdy bym sie tak nie pokazała w bikini :/ od stycznia chyba zrobie sobie laser fraxel bo słyszałam że jest skuteczny ktos próbował ?

Gość alalaaa
jestem tłuściochem po trzech porodach i nie wiem co to rozstępy.Chętnie wdziewam bikini, bo i tak na mnie nikt nie patrzy:)

Mam kilka na pupie po ciąży, stringów na plaże nie ubiorę ale bikini jak najbardziej. Jak masz takie na prawdę szpetne to wybierz taki strój żeby się dobrze czuć, jednoczęściowe też mogą być seksi ;)

alalaaa OK :) to bardzo fajnie ale co w zwiazku z moim tematem ? na mnie pewnie będa patrzeć :/ bo te plecy wyglądają tragicznie a z przodu niezła laska :/

MałaBlondynka- ja wiem że nie które jednoczęściowe są ładne ale ja tak bardzo chciałabym kiedyś założyć bikini :/ stosował ktoś z was ten fraxel ??

Ja nic nie stosuje, znajoma moja chodziła na jakiś laser ale jak to się nazywa to nie wiem dokładnie, zeszły jej wszystkie z tym że to też po ciąży były takie delikatne. Powiem Ci że ja tam jakoś specjalnie na plaży nie zwracałam nigdy uwagi czy jakaś ma rozstępy czy nie ma :) Idź do jakiegoś dobrego centrum dermatologicznego to ocenią te Twoje i doradzą Ci sami co najlepiej na to zastosować

Gość kasiaaa1990...........
MałaBlondynka- najpierw musze odłożyć sobie na to troszkę pieniędzy bo taka "przyjemność" kosztuje około 5 tyś :/ Na takie jak moje raczej bys zwróciła :/ bo jest ich dużo :/

Gość barbarastraiszend
ja jest szczupla i tez mam rozstepy tyle ze na pupie i udach i bez problemu wskakuje w bikini. gdy mialam jakies nascie lat to byl dla mnie duzy problem i tak przez jakies 3-4 lata nie chodzilam na plaze, dzis mam 22 i chodze, kiedys trzeba siebie zaakceptowac :)

Gość jaha 28
ja mam rozstępy na brzuchu po ciąży i równiez krępuje mnie to bardzo mimo że figurę mam jak z przed ciązy. W zeszłym roku odważyłam sie za namowa męża i wyszłam na plaże w bikini i zdumiona zauwazyłam że nikt na mnie nie patrzy( chociaz spodziewałam się wygwizdania i wyśmiania). Rozejrzałam się w okół i palnełam się w głowe bo jest mnostwo kobiet które, mimo kompleksów dobrze sie bawia. Odwaz się raz a sama zobaczysz że nie jest tak źle jak ci się wydaje