Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabex

rzucenie palenia + tabex ?

Polecane posty

Gość gość
Ja tez polecam ! Dzięki niemu udało mo się rzucić palenie po jednej kuracji . Nie pale już od roku .

Gość sylwia_fikk
A ile trwała ta kuracja i gdzie te tabletki się kupuje?

Gość gośćPaullina88
Kuracja z tabexem to 25 dni i mi juz po 4 dniach nie chciało się palić, a kupiłam je w aptece.

Gość gośćKasska88
Też rzucam palenie i też biorę Tabex, jak na razie 5 dzień bez fajek i jest dobrze, staram się nie myśleć o tym, zajmuję sobie czas na makasa, zapisałam się na siłownię, jeżdżę rowerem i wiem że się uda!

Gość IzaIzabellka90
Kuracja z tabletkami Tabex to 25 dni, mi się udało, postanowiłam, że rzucę i tak było. Chociaż to wcale nie takie łatwe, ale ja się cieszę że się uwolniłam od tego nałogu.

Gość Tomek

6 dzień biorę tabex. Od 3 dni nie palę. Na prawdę  pomaga. Papierosy smakowały  okropnie już w po 2 tabletkach. Głód nikotynowego nie mam w ogóle..  bardziej  przyzwyczajenia mnie mecza typu po jedzonku, po kawie, mam mysli O papierosie.  Skutki uboczne jakie u siebie zauważyłem to w pierwszy dzień źle spałem. Jak jeszcze paplilem to czulem się słaby I zmęczony oraz bola mnie głowa.  Teraz jest już super. Polecam

Gość ileszka

wiadomo walka z papierosami to naprawę trudna sprawa, sama borykam się z tym uzależnieniem od lat, teraz akurat zdecydowałam się rozpocząc kurację tabletkami, zdecydowąłam się na recigar, bo mają 25 dniową kurację, poza tym tabletki są zapakowanie w specjalne blistry, dzięki którym wiesz ile tabletek przyjąc danego dnia, a to bardzo ułatwia sprawę.