sponsor z wielkiego miasta 0 Napisano Kwiecień 11, 2011 Mam brzydka buźke, a przede wszystkim szpetny nos i zastanawiam sie nad operacja plastyczna. Co mysla kobiety o facetach ktorzy zrobili sobie operacje twarzy tylko po to, aby wygladac atrakcyjniej w oczach kobiet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nic a co mamy myslec Napisano Kwiecień 12, 2011 Czyzbys był z wawy i miał lat 28? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co myślimy o facetach Napisano Kwiecień 12, 2011 którzy wydadzą kupę kasy na operację plastyczną, tylko po to, by być ładnymi i przypodobać się jakiejś grupie kobiet, a na dodatek piszą o sobie, że mają "buźkę"? łaaaaaaaaaaaaahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! :D oto, co myślimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość titikakaa Napisano Kwiecień 12, 2011 z ta buźką to rzeczywiście dałeś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mam na imię Stefan Napisano Kwiecień 12, 2011 mam nieco mniej atrakcyjna buźkę niż większość heteroseksualnych mężczyzn, ale biorę to na klatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach