Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jankesa

zabijam nocke , ktos jeszcze?

Polecane posty

Doktór , ale my sie nastrajamy na te same kawałki ,,i będziemy tak spedzac nastepne minuty ,lub godziny.

Gość samozwańcza doktór medycyny
a to ja idę se :(

a dlaczego , ? całkiem fajnie miec takie rozeznanie w tym 'co grają " :P :D . zostan . no gdzie pójdziesz .. ? tu przynajmniej masz nas :p

Piwoooooo :D a ja muszę się wodą zadowalać? Pfff jutro uzupelniam asortyment :D

Gość samozwańcza doktór medycyny
idę do wanny, wyszoruję dupsko jak w topiku obok przykazali :classic_cool: macie jakieś zapachy Oriflame może?

dzieki ,ze zostałyście dla mnie . :0 . mam nadzieje ,ze stacja fm tez wydała sie ciekawa. nuie jestem reklamodawca .zawqsze jej słucham . i wiem ,ze po 23 jest dobrze . nie wiem jakie jestescie roczniki , ale mi ten repertuar odpowiada. PIJEMY

Mysia też tak ostatnio na sucho siedziałam ;) Już teraz pilnuje zaopatrzenia bo nigdy nie wiadomo kiedy mnie najdzie ochota ;) Tak w ogóle to mam dobre ciacho - chce któraś? :)

ja tak po cichutku mam i jest fajnie :) taka do wyciszenia lubię takie klimaty też :)

Jankesa Ja dobrze pamiętam to jakoś o dychę młodsza od Ciebie jestem ;) Ale puki co w miarę spoko muzyka tylko usypiająca momentami.. za Jopkową akurat nie przepadam :O

Wiem , ja tez musiałam docenic niektóre teksty i muzyke . ale mam dzisiaj noc zapomnienia, :D . no a to :)

samozwańcza doktór medycyny idę do wanny, wyszoruję dupsko jak w topiku obok przykazali Hehehe dobre, ale to weź tak w umywalce :D

mam 32-lata . chowałam sie przy"tych" utworach " . sorry , to juz nie moja macha co puszczają , .

Właśnie czytałam :) Chyba jestem za młoda, za mało doświadczona... bo nie wiem co to znaczy podkreślać sutki szminką ;) A co do wieku to ciągle mi się wydaje że w tym roku 23 będę miała a to już 24 :O

nadal słuchasz tego co zadałam ? . jesli tak to "to jest najlepsze na rozmyslania " .

Mała ... sorry , jesli nie twoje doswiadczenie ,ja pisałam z kimś innym . ale chodzi o to ,ze faceta w pewnym(nie kazdego faceta-offcourse)czasem cos takiego rajcuje.