Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jankesa

zabijam nocke , ktos jeszcze?

Polecane posty

07.00 pobudka -dzieci szkoła . potem wstawic pranie , posprzatac wyra+ ogólnie. potem obiad.i potem lekcje i dodatkowe. kolacja ,kompanie ,

Dobry wieczor (w sumie juz noc) :P Mnie nie , ja tam jestem za jak najbardziej za naturalnym pieknem ;)

Sebastos ...> czy ty na pewno chciałes tutaj napisac . My sie jak najbardziej cieszymy . i posłuchaj z nami radia . jest ok.

Jankesa, luzik ja sobie tak na wesoło piszę ;) nie zapominaj że siedzę od wieczora i pije kolejne piwko... ale akurat fakt faktem my mamy inne zabawy ;) Ja plan na jutro hmmm.. zasłonie zaraz rolety żeby córka mnie za wcześnie nie budziła ;) mam nadzieje że wpadnie siostra na kawkę ... a całość dnia zależna od pogody :)

Oczywiscie zrobilem to z pelna swiadomoscia i premedytacja :D Ale jesli tutaj nocka dziewczyn tylko to oczywiscie nie przeszkadzam ;)

ka żdy z nas pamieta te dni :P :D ,ze zacytuje . Zdrowie . Laski i rodzynku.

Urszulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sebastos bez Ciebie to już nie to samo gdziekolwiek się nie wypowiesz 🌻

mnie sie nawet inaczej usta do spiewu ukłądaja ,jak wiem ,że na pokładzie men:p :D

Malutka ... i dasz rade nas opuscic , Ty niedobra :P :D . jak idziesz spac to sie puszcza spiochaemotikony

ciekawe kiedy mi się spać zachce w końcu.. chociaż w takim wyborowym towarzystwie to ja sobie chętnie posiedzę do rana :D ..i są nawet pozytywy jak czlowiek sam mieszka :)

Mała...> ja tez mieszkam praktycznie sama . jego nie ma dzieci spią ,tesciow spi . Big Day?

Jankesa A Twój kiedy i na ile wraca? Mój jest w każdy weekend ( tzn od piątku po pracy do porannego poniedziałku ale to ja jeszcze śpię ;) )

mój wraca 21 kwietnia -do 10 maj ., bo mamy komunie córki wcześniej wylatywał 05.01