Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdęrzeczę

Dlaczego na młode dziewczyny się mówi ,że są łatwe?

Polecane posty

Gość analupoo
nastolatkę chyba łatwiej omamić, wcisnąć kit niż starszej , chociaż jak się i starsza zakocha to też pewnie dużo kłamstw przyjmie

Gość dcvdv
nie ma w tym wzgledzie prawdy absolutnej , jest roznie , kazda jest łatwo zarwać ! a najłatwiej te ktore zyją w zwiazkach gdzie sie nie układa , małolaty w zwiazkach nie są , i sie boją , stad trudniej wyrawc młodą niz starszą

Gość jak to nie bedzie?
Znam tylko jeden cytat Hłaski: "Nie ufaj niczemu, co ma pizzdę i dwie nogi"

No, prawie o to chodziło. :) Moja mama zapodaje w kuchni "Forever young". Bawmy sie zamiast kłocić. Albo kłócmy się i tyrajmy ekspresowo bowiem zaraz wychodzę. :D

Pantofelek Dzieci są milsze od dorosłych zwierzęta są milsze od dzieci mówisz że rozumując w ten sposób muszę dojść do twierdzenia że najmilszy jest mi pierwotniak pantofelek no to co milszy mi jest pantofelek od ciebie ty skurwysynie. :D:D:D:D:D Andrzej Bursa

Gość To daj mail'a
A nie jego było: Kogo bije dzwon ? :classic_cool:

Gość W bdsm najbardziej lubię
Komu to się wpierdol daje :classic_cool:

"Tylko rób tak żeby nie było dziecka" Moja polonistka czytała nam Bursę. Staruszka w okularach jak denka od słoików krzyczała na pół szkoły "W dupie mam małe miasteczka" :D

Gość kogo bije dzwon?
najważniejsze jest to, za co bije.

Gość :D:D:D:D:D
vera: piszczał? bo? nie widzę co prawda powodów, dla których miałbym się z Tobą spotykać na piwie, no chyba, że alkohol miałby mi pomóc tolerować Twoje filozofie... nie mnie oceniać Ciebie, ale Tobie innych owszem? drażni mnie skrywanie debilizmu za górnolotnym pierdzeniem o literaturze i zasadach pisowni. Sama również popełniasz błędy, a jakoś nie chce mi się wierzyć że się wówczas karcisz... Ale wpierdalać się na wątki tylko po to żeby zrobić tą Twoją skwaszoną emotkę i wytknąć nieuctwo i debilizm to już jest jak najbardziej poprawne? I jeszcze ten tekst do przemyślenia (żeby może pokazać, że jaka to jesteś myśląca), rzucony bez większego sensu ani związku z czymkolwiek w próżnię... a Ty go przemyślałaś? z każdym kolejnym Twoim postem dajesz dość wyraźne świadectwo, że nigdy. To, że nie jesteś tak dobra jak CI się wydaje, to nie jest żadna tajemnica, wystarczy przeczytać jeden temat z Twoim udziałem. Trąci Ci to Wildem :D buahahaha dobre dobre

Gość W bdsm najbardziej lubię
Nie, ale mogę Cię przez kolano przełożyć i na goły tyłek wlać ;)

Gość kogo bije dzwon?
jednych w dzieciństwie pobił dzwon, innych uderzyła w glowe huśtawka.

Gość A jeszcze innych
jebła karuzela

:D:D:D:D:D No trąci. gdybyś czytał, to pewnie łatwo dociekłbyś, ze konstrukcja zdania jest podobna to czegoś, co wyszło spod (a moze po twojemu: z pod) ręki Oscara Wilde'a. reszty nie przeczytałam, bo nie ma to sensu. Onanizm uciszy twoja frustrację. 🖐️ Długo odpisywałes. :classic_cool: Spodziewam sie riposty, ze przeciez ty masz swoje zycie i nie siedzisz cały czas na Kafe. :classic_cool: Tak, tak, Łykame jak muode pelikane, wieśniaku. 🖐️

Gość może mu nie pomóc
Tobie, Vera, onanizm nie pomaga, nic a nic.

A właśnie, ze pomaga !! . Problem w tym, ze strzelam z palca głównie nocą, toteż nie doświadczacie mojej anielskości. :D

Gdy ci się wszystko znudzi spraw sobie aniołka i staruszka gra się tak: podstawiasz staruszkowi nogę że wyrżnie mordą o bruk aniołek spuszcza główkę dasz staruszkowi 5 groszy aniołek podnosi główkę stłuczesz staruszkowi kamieniem okulary aniołek spuszcza główkę ustąpisz staruszkowi miejsca w tramwaju aniołek podnosi główkę wylejesz staruszkowi na głowę nocnik aniołek spuszcza główkę powiesz staruszkowi "szczęść Boże" aniołek podnosi główkę i tak dalej potem idź spać przyśni ci się aniołek albo diabełek jak aniołek wygrałeś jak diabełek przegrałeś jak ci się nic nie przyśni r e m i s :D:D:D

Gość :D:D:D:D:D
już się bałem, vera, że podejmiesz dyskusję, że niby stać Cię na wymianę zdań, na szczęście znów ucieczka w wymyślanie od wsi i obraźliwe teksty o onaniźmie. poległa raz jeszcze. gdyby tylko te jej porażki skłoniły ją do przemyślenia, a ona uparcie ciśnie te swoje debilizmy w zaparte ;)

"starsze są w zwiazkach i trzymają jezyk za zebami , młode paplają z zazdrosci na prawo i lewo , ze zdzisiek posówał zosie i sta jest jak jest " O to chyba właśnie chodzi. Starsza sama nie rozpowiada na lewo i prawo z kim, gdzie i kiedy się rucha. Młodym się wydaje, że jest to jakiś prestiż dlatego o tym mówią. Poza tym starszą uważa się za odpowiedzialną, dojrzałą i świadomą tego co robi. Robi, bo ma na to ochotę. A u młodszych traktuje się to raczej jako objaw niedojrzałości, zresztą rzadko, która ma świadomość konsekwencji.

"na szczęście dla mnie - ortografii można się nauczyć. Na nieszczęście dla Ciebie - inteligencji już nie bałdzo " Zacznij się uczyć, bo na szczęście dla Very ortografię ma opanowaną, a i wysokim IQ może się pochwalić. 😴