Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zorba83

Daj sie skontroloować Urzędowi Skarbowemu.

Polecane posty

Producenci kas fiskalnych z nową technologią kopii elektronicznych podają naprawdę sporo zalet tego rozwiązania. Nie zastanawia Was, czy nie jest to przedstawiane trochę za bardzo pozytywnie? Przeanalizowałam to wszystko i jednak jest mniej różowo, niż w reklamach Dużo zależy od typu Twojej działalności. W przypadku wolnych zawodów, tak jak np. u mnie, paragonów jest niewiele, więc tak naprawdę to nie jest oszczędność ani na papierze ani kosztach. Poza tym zastanawiałam się ile zajmie mi zapełnianie takiej karty pamięci i tym samym ile lat wstecz pracownik US może mnie skontrolować. Chyba, że dobrowolnie będę wymieniała ją częściej, niż to konieczne, ale wpędzam się w dodatkowe koszty. Dla mnie to wszystko jest nieopłacalne.

Gość Basia_40
Szkoda, że sama też o tym wcześniej nie wiedziałam, bo zasugerowałam znajomej że skoro to nowe i ekologiczne, niech kupi taką kasę, no i kilka dni temu okazało się, jaka ta ekologia kosztowna,kasa zawiesiła się, przyjechał spec z serwisu, ale niestety dane z karty uleciały w niebyt i dopiero wtedy zaczęły się problemy :/