Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggga

szukam gdzie mogła bym usunoć niechcianą ciąże w łodzi lub okolicach

Polecane posty

Gość maggga

Szukam gdzie moge usunąć dziecko w łodzi lub okolicach proszę pomużcie mi bo nie wiem co mam robić a urodzić tego dziecka nie moge

Gość o jojoj
a ile ty masz lat? ortografia sie kłania!!! a nastepnym razem,pomysl o zabezpieczeniu zaraz cie tu zjedza

Gość 25 letnia
Dziewczyno nie rob tego,zawsze jest jakies wyjscie oddac do adopcji lub do okna zycia.Wiadomo ze bedziesz musiala chodzic z brzuchem przez 9 miesiecy ale nie zabijaj beda cie dreczyc wyrzuty sumienia i bedziesz musiala zyc ze swiadomoscia ze zabilas.Zastanow sie czy bedziesz tak mogla zyc,czy masz tak twarda psychike?A pomyslalas o komplikacjach?Gdy bedziesz patrzala na inne dzieci bedziesz myslala jakie by bylo twoje,zastanow sie czy dasz rade.Ile masz lat dlaczego nie mozesz urodzic

Gość Paulla132
W polsce nie da się legalnie usunąć dziecka... Tylko w 3 wypadkach: - gdy ciaża zagraża życiu - gdy dziecko moze urodzic sie ze zbyt duzymi wadami -gdy to ciaża z gwałtu... Zgadzam sie z kolezanka wyżej! Urodz to dziecko i oddaj komus kto pragnie je miec

Gość sdfghjkl
ile masz lat ,czy jestes az w tak ciezkiej sytuacji ze nie mozesz urodzic?Może działasz pod wpływem chwili,poczekaj zastanów sie.

Gość malinowa piwonia
najlepiej zrobisz jak zostawisz w szpitalu teraz tak jest że nawet Ci w szpitalu dadza osobną sale abys rodziła oddzielnie i po porodzie nie bedziesz na sali z innymi matkami i dziecmi, jak urodzisz dziecko co odbiora i jakas para od lat starajaca sie o dziecko bedzie dziękować Ci w głębi serca że nie usunęłaś ale im oddałaś, ja bym tak zrobiła, uszczęśliwiłabym jaies bezdzietne małżeństwo, a pomysl jak bedą dobrze traktować takie dziecko ja są np bezpłodni i marzą o dziecku, na pewno mu niczego nie zabraknie i będą rozpieszczać:)

Gość deefy
Tez tak mysle, nie zabijaj tego człowieczka. Dla kogoś może to być spełnienie marzeń i skarb największy