Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiowka

spóźnia się...

Polecane posty

Gość ktosiowka
oj ja też

Gość lulilajcv
Napisałam mu że od 3 dni męcze się i dręczę, że nie mam okresu. Odpisał : "Ok. przyjąłem do wiadomości. Nie wiem co mam napisać. Czekamy co dalej." Jasne, czekamy... niech się męczy, nic mu nie odpisuję. Aż się sam zainteresuje. Choć tyle że wie. Mam ochote mu napisać, że zawsze chcialam dziecko, ale ze teraz to nieodpowiedni moment i człowiek. I jeszcze mialabym mu ochote napisac, ze niepotrzebnie go poinformowalam o tym wszystkim, bo moze najlepiej by bylo gdyby nie dowiedzial sie, ze ma syna czy córke. Poważnie, chcialabym zeby się pomęczył za to ze mnie tak potraktował, przedmiotowo. wzięłam gorącą kąpiel, jeszcze film i do łóżka miłego wieczorku :)

Gość ktosiowka
dobrze że napisałaś ale nie pisz już nic więcej... bezstesowej nocki ;-)

Gość lulilajcv
Nie, nic nie bede pisać już do niego. Po tej cieplej kąpieli może coś mi ruszylo w brzuszku, i hope so. Niech się podręczy a następnym razem uważa.

Gość ktosiowka
jasne że tak

Gość lulilajcv
Ej bylyscie kiedys na stronie znanylekarz.pl? ;) ja tam znalazłam moją babke-ginekologa do której chodzę(1,5 roku temu ostatnio bylam oh my God) i lekarza który prowadził ciąże mojej siostry, i sis uznala, ze te opinie o nim są całkiem trafne, możecie sobie wpisać tam region i wyszukac bodaj każdego lekarza, każdej specjalnosci :) zawsze można się wywiedzieć co i jak ;)

Gość ktosiowka
o może znajdę tu jakiegoś ginekologa dla siebie ;-)

Gość lulilajcv
Szukajcie a znajdziecie...podobno ;) 😘

Gość Donatello
lista, ale konkretnie ginekologow, ktorzy sa juz sprawdzeni znajduje sie na strnie http://www.wpadka.pl mozesz porownać z ta druga stronka.

Gość lulilajcv
Dzień dobry :) Chyba dzisiaj będę się napawać bólem i okresem... uffff powolutku sie rozkręca Zastanawiam się tylko czy mi sie cos nie poprzesuwalo w cylku skoro miesiąc temu tez maiałam 3-4 dniowe wahnięcie. A "tatusiowi" na razie nie bede pisać, niech się podręczy :( miłego dnia, zaglądne pozniej bo dzisiaj pracowity dzien :)

Gość ktosiowka
siemanko rano robiłam test... wynik - brak ciąży ;-D w nocy miałam silne skurcze w brzuchu jak na okres ale nadal go brak... chłopaka postraszę że został tatusiem ;-P

Gość lulilajcv
Szczerze to ja też chcialabym tamtemu jakiś kit wcisnąć :o zeby sie zastanowil nad zyciem i nad swoimi dzialaniami i ich konsekwencjami. Jednak taka chamska nie bede, potrzymam go jeszcze troche w niepewnosci. Fajnie ze test negatywny. Wszystko po naszej mysli :)

czesc dziewczyny ,, tak z ciekawosci dzisiaj zrobiłam test owulacyjny i wyszedl pozytywny ,,,,a czytąłam i naawer pytałam mojego lekasza czy tak moze byc ,, a on powiedział ze w ciązy cały czas moze wychodzic pozytywnie ,.... a kochac sie mozemy cay czas tak mi powiedzial ,, co o tym myslicie?

Gość ktosiowka
ja czuję że bardziej zbliżyliśmy się ze swoim facetem przez tą sytuację... seks w ciąży, jasne że tak... dużo o tym czytałam i ja napewno bym sobie nie odmawiała ;-)

Gość ktosiowka
więc o co pytasz? ;>

Gość ktosiowka
widzę że już nikt tu nie zagląda ;-P wczoraj dostałam okres ;-P w momencie kiedy poszłam wyluzować się na zakupach ;-D a spóźnił mi się 8 dni ;-) pozdrawiam

Gość lulilajcv
ktosiowka- gratuluję :) Fajnie, że wszystkie które chciały dostały okres :) Mnie męczyło przez 2 dni ale wytrzymałam heh Pan "tatuś" milczy, nie wiem, może czeka na moją informację, że jednak to był fałszywy alarm. Nie będę go pocieszać :P miłego dnia Dzięki dziewczyny za wsparcie 🌼

Gość ktosiowka
ja ze swoim chłopakiem tak bardzo się zbliżyłam przez tą sytuację że wczoraj usłyszałam pierwszy raz "Kocham Cię" ;-D ja też dziękuję za wsparcie ;-) jestem szczęśliwa i wam też tego życzę ;-)

Gość kaaaacha3
hej dziewczyny,mam pytanie,troche panikuje bo wspolzylam z chlopakiem w sumie dosc kilka razy w tym miesiacy,okres powinnam miec 18 jesli wierzyc mojemu 28 cyklowi,choc bywa tez ruchomy,zawsze sie zabezpieczalismy,nie bylo wedlug nas zadnych wpadek,gumka nie pekla ani nic,ale spoznia mi sie juz drugi dzien..brzuch mnie pobolewa od kilku dni,zrobilam test wyszedl negatywny,ale ja i tak sie stresuje,bo jakos nie ufam takim testom. no i sluz mnie martwi bo jest taki hm lepki strasznie,nie taki jak zawsze przed okresem..mysliscie ze jest ok wszystko?

Gość ktosiowka
myślę że u Ciebie wszystko w porządku ;-) nie stresuj się niepotrzebnie ;] mi spóźnił się 8 dni, nie jestem w ciąży ;-) odpręż się, idź na zakupy ;-)

Gość kaaacha3
ale juz 3 dni. i ten sluz nie taki jak przed okresem. tylko taki hm lepki i w ogole cos chyba jak twarozek albo i nie wiem. brzuch mnie pobolewal a okesu nie ma :(

kaaacha3, zrób sobie badanie krwi, beta hcg, będziesz miała pewność i skończy się stres. to badanie jest bardzo wiarygodne...

Gość jakis facet
wszystkim (wystraszonym , oczekujscym , co sex degustują , ble ble etc.) polecam http://www.idg.pl/ftp/pc_365/Kalendarzyk.59.html jest to mały programik wyliczający dni płodne - program jest o tyle warty polecenia ze również wylicza średnią cykli i w przypadku nieregularnu\ych cykli sam zwiększa margines bezpieczeństwa Stosujemy od kilku lat i przy jest bardzo precyzyjny

Gość jakis facet
wszystkim (wystraszonym , oczekujscym , co sex degustują , ble ble etc.) polecam http://www.idg.pl/ftp/pc_365/Kalendarzyk.59.html jest to mały programik wyliczający dni płodne - program jest o tyle warty polecenia ze również wylicza średnią cykli i w przypadku nieregularnu\ych cykli sam zwiększa margines bezpieczeństwa Stosujemy od kilku lat i przy jest bardzo precyzyjny

Gość lulilajcv
hej dziewczyny, wiecie co...szlag mnie trafia. PO mojej wiadomosci ze spoznia mi sie okres i po jego odp. ze czekamy co dalej, napisalam mu, ze nie jestemw ciazy, ze bylam u lekarza i ciazy nie ma, no to on napisal ze na poczatku stwierdzil ze odgrywam sie na nim, i ze dlatego chcial poczekac i jak widać, nie jest zle a i ze juz mial kupwać ubranka dziecięce. Uznal ze go wrabiam chyba! :o Ja zestresowana brakiem okresu pisze do niego zeby wyrzucic z siebie strach i zal a on nie wierzy i uwaza ze to jakas gra! Jest mi tak cholernie przykro! Nap. mu ze rozwazalam nie informowanie go gdybym jednak byla w ciazy, ze ja mialabym dziecko a on zylby sobie nieswiadomie z inną kobietą, ktora by kochał. Chyba glupio zrobilam ze napisalam o tym spozniającym sie okresie, teraz po jego slowach tak mi zle, cholera :(

Gość ktosiowka
lulilajcv nie przejmuj się tym... ale napisał że chciał już kupować ubranka dla dziecka czyli aż takim chamem nie jest... jeśli nie jesteście razem zapomnij o nim, żyj dalej relaksuj się, jest wiosna trzeba się cieszyć zyciem i iść dalej ;-) kaaacha3 zrób test, nie panikuj... też to miałam i nie potrzebnie się denerwowałam bóle miałam ostre jak na okres a go nie było także czekaj spokojnie a przybędzie ;-)

Gość kaaaacha
juz 4 dni :( jeszcze moment i umre :(

Gość HmMm_oNA
Hej dziewczyny ;) Nie bylo mnie tu kilka dni bo musiałam wyjechac, ale widze ze juz kolejne doczekaly sie okresu :) No i jak widac to byl tylko nasz stres i nerwy, stad te opoznienia... ;)

Gość HmMm_oNA
nOO teraz to mozemy to spokojnie czytac, a jeszcze pare dni temu to mialysmy niezlego stracha... ;) kaaaacha - to zabrzmi banalnie, ale przede wszystkim sie nie stresuj az tak bardzo bo jak widzisz na naszym przykladzie, stres to tylko opozni okres ;) A jak chcesz miec jakies rozjasnienie sytuacji to zrob test :)