Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiowka

spóźnia się...

Polecane posty

Gość HmMm_oNA
no tak heh w wieku 13 lat to ja chyba nawet o calowaniu nie myslalam hehe ;) Ta dzisiejsza mlodziez jest 'nowoczesna' ;/

Gość mala2405
No a nie przpominasz sobie czy w dzien stosunku tego sluzu bylo duzo czy malo,czy byl przejzysty,rozciagliwy,bo ja bardzo dokladnie to u mnie widze,i wiem ze mialam dni nieplodne,tylko wszystko sie zaczelo przez kalendarzyk w necie sprawdzilam sobie i wyszlo ze w dzien w ktorym sie kochalam to byl pierwszy dzien plodny no i juz stres!!

Gość lulilajcv
Nie wiem czy te laski sie nie przejadą na tym. OStatnio stwierdzilam, że wsrod nastolatem modne jest byc łatwą. Kiedys w necie znalazlam fotke, zdjęcie, na nim 3 dziewczynki na oko 12 lat pod spodem dopisek, "ja i leśne Kvrwy" a zresztą ....wejdzcie sobie na wiocha.pl ja jak oglądam te zdjęcia to az w glowie mi sie kręci, jakie to kiedyś będa matki, żony...masakra ja juz w domu, odezwe sie jeszcze @ nadal brak

Gość HmMm_oNA
U mnie.. z teco co pamietam... (a przez ten stres to i pamiec watpliwa heh) to sluzu raczej nie bylo a jak byl to nieplodny... w koncu to byl 26 dzien to mam wielka nadzieje ze byl nieplodny, na kalendarzu tez tak wychodzi... ale czytalam na forum ze przypadki sa roooozne... z tymi nieplodnymi dniami

Gość ktosiowka
ja jak patrzyłam to były niepłodne lub prawdopodobnie niepłodne śluzu zawsze miałam dużo i to codziennie a teraz go nie mam tylko wiadomo podczas seksu...

Gość mala2405
Ale kazdy organizm jest inny,jezeli bylo go malo i byl taki gesty,wogole czym ty sie przejmujesz,ja kilkanascie godzin temu przestalam sie stresowac i efekt jest @ wiec tobie bym tez radzila,i moge nawet powiedziec,ze zazwyczaj kocham sie z chlopakiem co weekend przerywany,jednak teraz coraz czesciej stosunek z zabezpieczeniem okres byl co do godziny,teraz z tego stresu nie kochalam sie miesiac,i czytalam nawet ze sex pomaga w wywolaniu,bo sie odprezasz i relaksujesz:) :)

Gość HmMm_oNA
Hmm no chyba ide zaraz gdzies cokolwiek zrobic zeby moze sie jakims cudem odstresowac

Gość do ktosikowej..
a kiedy będeziesz robic test???

Gość mysia_pysia_13
mała...jak to jest z tym śluzem..umnie był to o6 dzień cyklu, a ostatni dzień okresu boo rano jeszcze miałam plamienia te brzydkie... więc nie było w sumie śluzu....czy to znaczy że był niepłody i nie mam się martwić? dodatkowo stos przerywany..(choc wiem ze to zadna metoda)

dziewczyny bylam w szpitalu ja jestem w ciązy ... a te odmdenia to było poodem ze mało przymowałam płynow bo praktycznie wszystko wzracałam ..... testy bie wierze ,,, lekasz moj powiedzial ze to normalne jak jest na poczatku ciazy .

Gość mala2405
wiec tak: zaraz po miesiaczce jest sluz nieplodny jest on taki gesty,pozniej z czasem robi sie rozciogliwy jest go wiecej i przezroczysty jest to sluz plodny jezeli dam przyklad masz 28 dniowe cykle to owulacja powinna wystapic w 14 dniu cyklu czyli twoje dni plodne zaczynaja sie 11 dzien cyklu a koncza sie 17 dzien cyklu wtedy tez sluz zanika i albo jest go malo albo sa tzw.dni suche

Gość mala2405
paulina19886 to to super jak z dzidzia wszystko ok.to teraz zbaj o siebie zdrowo sie odżywiaj i pij duzo plynow:) :) a za kilka miesiecy napisz czy to bedzie coreczka czy synek:) :)

Gość lulilajcv
Masakra dziewczyny jak do dupy sie czuje, momentami jakbym miała wymiotować :o i ogólnie słabo Jutro kupuję test, ale zrobie dopiero w piątek rano, bo nie dam rady do 10 dotrzymac rannego siku w pęcherzu. Racjonalnie rzecz ujmując to mało możliwe, ale ja juz sobie wszystko wciskam :o i juz mi jest obojętne co będzie :(

Gość HmMm_oNA
Ehh a ja sie dalej stresuje i czekam na @ :( juz z tych nerwow mam dosc..

Gość aneta wawa
hej dziewczyny kiedy zrobicie testy? sledze to forum od poczatku i jestem ciekawa bardzo dalszego scenariusza ;) ja kiedys tez mialam stres jak mi sie okres spoznial chyba ze 3 dni po stosunku przerywanym ale dostalam okres i bylo w porzadku, jeszcze przez kolejne 1,5 caly czas przerywany i nic,ale bylam mloda i glupia bo jak dzis czytam o tym przerywanym to sie ciesze ze mialam szczescie ;) jakis rok temu kochalam sie z chlopakiem najpierw bez zabezpieczenia tuz przed okresem(to tez nie bylo madre),konczyl we mnie ale okres dostalam natomiast po okresie kochalismy sie w gumce ale bylam strasznie mokra po stosunku i uznalam ze pekla choc on mowil ze nie. no i przyszedl dzien kiedy mialam dostac okres a tu brak!! spoznial mi sie chyba znowu 3 dni ale nie jestem pewna bo nie pamietam, bylo mi niedobrze i zrobilam test ale wyszedl negatywny na szczescie i nastepnego dnia okres byl ;) trzymam kciuki zeby i wam sie udalo ;)

Gość HmMm_oNA
No tez bym chciala miec takie szczescie... u mnie dzis to jest 5 dzien po stosunku, wiec chyba na test za wczesnie... Wiec narazie pewnosci nie mam... Niby stosunek byl w 26 dniu cyklu.. ale z tymi dniami plodnymi i nieplodnymi to roznie bywa ;(

Gość mala2405
Jezli minol pierwsz dzien spodziewanej miesiaczki to test mozna wykonac o kazdej porze dnia

Gość mala2405
HmMm_oNA nie powinnas sie tak stresowac mialas zabezpieczony stosunek a to ze dotknol to nie jest mozliwe zebys byla wciazy,zeby zajsc wciaze musi dojsc do wytrysku w srodku,i musza to byc dni plodne,i przez stres 13 dni sie spoznila,wiec jezeli dalej bedzie sie tak stresowac to mozesz jeszcze dlugo czekac na ten @

Gość HmMm_oNA
no tak racje, wiem ze stres tez tu duzo robi... A jeszcze takie pytanie odnosnie tego testu bo juz sie pogubilam, jesli minal mi niby dzis termin @, a od stosunku minelo 5 dni, to test juz bedzie wiarygodny?

Gość mala2405
lulilajcv jak bedziesz kupowac test to najlepiej dwa,i bardzo czuly jak naprzyklad bobo test strumieniowy kosztuje okolo 18zl

Gość mysia_pysia_13
hej dziewczyny..niewiem jak u was...u mnei dalej okresu nie ma;/ ale zrobiłam 1 test..negatywny..troszke mi lżej na duszy...jutro zrobię chyba drugi...

Gość mala2405
hmmm troche trudne pytanie,to troche malo czasu minelo a test mozna zrobic i juz 6 dni po stosunku,normalnie to sie twierdzi ze test daje dobry wynik 3 tygodnie po stosunku bo zanim te plemniki dojda zagniezdzenie itd.ale na 99.9999% wedlug mnie nie bylo mozliwosci zajscia w ciaze w twoim przypadku,a mialas cykle regularne?

Gość HmMm_oNA
hmm to chyba poczekam jeszcze jutro i jak nic to zrobie... bo juz mam dosc tego stresu

Gość HmMm_oNA
no moje cykle raczej byly regualrne zawsze to bylo co 29 lub 30 dni, wiec to raczej regularne, nigdy wiekszych wahan nie bylo...

Gość mala2405
ok to napisz mi jeszcze kiedy byla ostatnia miesiaczka i jak dlugo trwa @

Gość mysia_pysia_13
rozumiem ze ten wynik negatywny..moze nie byc pewniakiem?;/ test zrobiony teraz..wiec nie pierwsze siusiu....ale 3 tyg po ew.zaplodnieniu...;/ co myslicie?

Gość mala2405
test 3 tygodnie po stosunku jest wiarygodny w 99% po dniu spodziewanej miesiaczki test moze byc wykonany o kazdej poze na kazdym tescie to pisze

Gość HmMm_oNA
okres byl tak 12 lutego, pozniej 14 marca, i przewaznie @ trwa do 5 dni...

Gość HmMm_oNA
Az tak sie nie znam na testach ale chyba 3 tyg po zaplodnieniu to test powinein byc raczej wiarygodny