Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiowka

spóźnia się...

Polecane posty

Gość ktosiowka
dokładnie... test ;-)

Gość kaaaaaaacha3
hmmm zrobilam test,dzien po tym jak powinnam dostac okres. wyszeld negatywny. ale jego dalej brak wiec sie martwie:/ caly czas uprawialismy z gumka. po tym zawsze sprawdzalismy czy jest ok. eh mysliscie ze to przez ten stres?

Gość lufthanza:)
kaaachaa ! będzie dobrze :)

Gość gagaga
Witam a ja mam taki mały problem bo 19,03 miałam seks ale od tyłu(w drugą dziurkę) ,a miałam w tym czasie okres od 17,03 i nie wiem czy nie użyłam tej samej chusteczki do zatamowania krwawienia co wycierałam brzuch( sperma na brzuchu). 17,04 powinnam dostać okres a dostałam 20,04 i nie wiem co mam myśleć o tej chusteczce ?? Czy mogłaby coś przenieść dalej?? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję jak myślicie??

Gość HmMm_oNA
kaaaaaaacha3 jesli test wyszedl negatywny to juz chyba tylko stres opoznia okres, wiec nie denerwuj sie i czekaj spokojnie na @ :)

Gość kaaacha3
a ja nadal czeeeekam,jeju:/

Gość edzia95
hej witam na forum. od 2 tygodni czekam na miesiaczke test bym negatywny a piersi i podbrzusze nie daja mi zyc. nie wiem czy to oznaka ciazy czy znow mam torbiela jajnika jak 2 miesiace temu ??

Gość edzia95
hej jest tam kto z kim mozna popisac

Gość ChlopekRoztropek
Test wykonywany po takim czasie jest wiarygodny. Wiec nie powinnas martwic sie o ciaze. Jaka antykoncepcje stosujesz?

Gość ktosiowka
kaaaaaaacha3 wrzuć na luz a okres przyjdzie ;-) gagaga skoro miałaś okres to myślę że wszystko jest w porządku edzia95 idź do ginekologa

mi się spóźnia 8 dni ;( test robiłam po 5 dniach od spodziewanej miesiączki :O tepy bol podbrzusza. piersi nie bola jak zawsze. mam stresa

Gość ktosiowka
mi właśnie też spóźnił się 8 dni także spokojnie a wynik testu?

no jeden juz robiłam. negatywny. po 5 dniach od spodziewanej miesiączki

Gość ktosiowka
odczekaj parę dni na spokojnie jeżeli nadal nie będziesz miała to zrób kolejny

Gość kaaaacha3
zrobilam 3 testy, jeden w 1 dni spoznienia,i dwa dzis,czyli w 8 dniu spoznienia. negatywne. i dalej okresu nie ma:/ ja juz nie wiem czy te testy moga byc wiarygodne? tyle sie juz forum naczytalam..a jak u was?

Gość ktosiowka
skoro 3 testy i negatywne to idź do ginekologa on Ci powie co się dzieje

Gość HmMm_oNA
Hmm moja kolezanka ostatnio ak miala - spoznial jej sie okres 3 i pol tygodnia, zrobila 3 testy i wszystkie negatywne, tez nie wiedziala o co chodzi i poszla do ginekologa i okazalo sie ze jakies zaburzenia, ale nastepny okres juz miala normalnie, wiec jesli testy negatywne a okresu nie ma to najlepiej sie wybrac do ginekologa...

Gość ktosiowka
zgadzam się

Gość schizooooolka
Witam, mam pytanie bo zaczynam się schizować, mam nieregularne cykle: ostatnie pół roku: 26-27-27-25-24-30 dni, z chłopakiem(z którym już nawet nei jestem) współżyłam w 4 dzień cyklu- w okres, stosunek był przerywany chociaż wiem że to żadne zabezpieczenie...czy szanse na wpadkę w tym przypadku są duże?:/

Gość ktosiowka
niby są ale myślę że niewielkie ;-) ja współżyję ze swoim chłopakiem nie zawsze zabezpieczając się... i właśnie po raz kolejny spóźnia mi się okres... aj

Gość greenygreen
igraacie z ogniem laski ;) Ja raczej staram sie zabezpieczać, ale mimo to od jakiegoś czasu noszę w portfelu tabletkę 72h po w razie nagłej wpadki - polecam, spokój ducha zapewniony ;)

Gość ktosiowka
Siemanko ;-) gratuluję dziewczynki ;-) ja w ciąży nie jestem ale coraz mniej się jej boję ;-P pozdrawiam

pomocy! wczoraj uprawialam sex z moim chlopakiem, jeszcze wczoraj bylam dziewica. Nie uzywalismy prezerwatywy. Ani nic. Chlopak nie sposcil sie we mnie, ale po stosunku sobie walnął a potem wsadzilam jego penis do pochwy. Czy moge byc w ciazy !!???

Gość ktosiowka
Nie panikuj, raczej małoprawdopodobna jest ciąża ale następnym razem po prostu się zabezpieczajcie