Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

Czemu na świecie są dziwni ludzie, których denerwuje publiczne okazywanie sobie

Polecane posty

uczuć? to, że są zazdrośni, bo nikt ich nie chce, nie znaczy, że ci, co kogoś mają powinni się kryć po kątach, żeby się kryć :O

Gość gdyż ponieważ
nie każdy musi patrzeć na wasze tarło :o to po prostu denerwujące, kiedy ludzie przenoszą sferę intymną na chodnik.

aha :) to po co się patrzycie :)? Mam w dupie to, co sądzą nieszczęśliwi samotnicy :classic_cool:

Gość gdyż ponieważ
jak mam koorwa nie patrzeć kiedy robicie to na środku chodnika :o

Gość fistashka
bo to odrażające tak samo jaki widok matki wpychającej rozmemlanemu niemowlakowi cyca w gębę

zawsze możesz odwrócić głowę, nie kierujemy Ci jej na siłę w naszą stronę :)

Gość dzikus28
A co byś powiedział,jak byś szedł chodnikiem a ja bym stał na tym chodniku i okazywał sobie uczucie np waląc konia?

Gość gvebaebharbh
Bo to są czynności intymne. Jasne, że nie mam nic przeciwko przytuleniu się czy objęciu na ulicy, ale ludzie wpychający sobie jęzory do gardeł (bo tak to niestety wygląda), albo obściskujące się po cyckach i tyłkach w miejscu publicznym sa po prostu obleśni. I nie ma to nic wspólnego z zazdrością, mam stałęgo partnera, ale seks uprawiamy w sypialni lub w innych pomieszczeniach, ale bez świadków. Takie publiczne zaloty kojarzą mi się z małolatami.

zauważyłem, że ci tak publicznie okazujące sobie uczucia, są ze sobą od miesiąca do roku. Zaobserwowane und sprawdzone.

Gość gvebaebharbh
A już wyjatkowo wkurzające sa takie zachowania w środkach komunikacji, kolejkach w sklepie lub kawiarniach/pubach. Oczywiście towarzysza zalotom odgłosy mlaskania i ciamkania, więc to, że będę patrzec gdzieś indziej nie pomoże.

a jak nie mają gdzie indziej, to co? oczywiście ściskanie się po cyckach i dupach jest obleśne :O

Gość gvebaebharbh
To mają pecha. Mozna jeszcze od biedy zaszyć się gdzies w parku, ale w kolejce lub w tramwaju? Sa jeszcze pokoje na godziny:) Poza tym co to za argument, że nie mają gdzie? Seks też mają uprawiać w miejscu publicznym, bo "nie mają gdzie"?

seks to nie całowanie się :O ludzie, a może zabrońmy związków osobom bez mieszkania na stałe i pewnej pracy :) ?

Gość gvebaebharbh
Wiesz, ja tez kiedyś nie mieszkałam z moim partnerem, a nasze warunki mieszkaniowe pozostawiały wiele do życzenia, ale nie całowaliśmy się w tramwajach. Naprawdę można to robić gdzieś w ustronnym miejscu, nie rażąc postronnych osób. Ale obściskiwanie się w miejscach, w których z zasady jest mnóstwo ludzie jest obrzydliwe. Tak jak z karmieniem piersią. Nie przeszkadza, jak matka usiądzie na ławce w parku, czy gdziekolwiek indziej na uboczu, ale nie w tramwaju czy przy stoliku w zatłoczonej knajpce.

Gość gvebaebharbh
a już najbardziej śmieszy mnie to gadanie, że jak komuś takie widoki przeszkadzają, to znaczy, że "zazdrości". Nie wiem czego tu zazdrościć, chyba braku własnego mieszkania czy nawet pokoju.

Gość obściskiwanie to nic
te mlaski są obrzydliwe

Gość gvebaebharbh
Skoro masz gdzieś to po co pytasz?

Gość gvebaebharbh
Dlaczego nieszczęsliwe? Ty masz tylko faceta, a ja i faceta i mieszkanie i fajną pracę:) Żyć nie umierać:)

Gość kubika
dla mnie to możesz mu nawet obciągnac publicznie, mnie to nie obchodzi ani nie drażni

Gość jem objat
:P

Gość jem śniatanie
:P

Gość ona mu obciąga
publicznie ? Wow

Gość gvebaebharbh
Po lekturze ostatnich lamentów na forach mam wrażenie, że jednak łatwiej zdobyć miłosc niż mieszkanie:P W każdym razie ja mam i miłośc i mieszkanie i pracę, a ty tylko miłośc:) Jak zwał tak zwał.

Gość kubika
mieszkanie i pracę można zdobyć w każdej chwili? dziecko skończ szkole i zobacz czy to zdobędziesz

Gość ja bym se kupił
jakiś wypasiony rower na wiosne.