Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

Czemu na świecie są dziwni ludzie, których denerwuje publiczne okazywanie sobie

Polecane posty

miłość to nie pierwsza lepsza wyrwana osoba :) aż miłość, to ważniejsze od mieszkania, bo z mieszkania mnie wyrzucą, a osoba zostanie :) a żebyś wiedziała, że skończę i zdobędę :classic_cool: stary zgorzkniały babsztylu :classic_cool:

Gość gvebaebharbh
Jestem ostatnią osobą, którą można nazwac zgorzkniałym babsztylem:) ALe niech ci będzie:) I co ty nie powiesz, że miłośc to nie pierwsza lepsza osoba, ja z moim partnerem jestem już 15 lat, to chyba dłużej niż ty żyjesz na tym świecie:) Z mieszkania mnie nie wyrzucą, bo to własne kupione za gotówkę, więc o to się nie martw:)

to niech Ciebie nie obchodzi, co robią inne osoby na ulicy, będziesz szczęśliwsza ;)

Gość gvebaebharbh
Dopóki nie stoją przede mną w kolejce w markecie lub nie musze słuchać mlaskania to nie obchodzi mnie to.

Gość gvebaebharbh
Ja tam nikogo nie biję, wypraszam sobie:D Są po prostu pewne zasady i normy, dla jednego szczęściem jest pocałunek z językiem na przystanku tramwajowym, a dla drugiego wysikanie się na tymże przystanku. Jakby każdy miał robić to, co go uszczęśliwia, to dopiero mielibyśmy sajgon.

Gość gvebaebharbh
Kto powiedział, że chamsko patrzę?:) Wszystkich norm i zasad pewnie nie znam, ale staram się byc kulturalna i stosowac te, które znam. To naprawdę wiele ułatwia, zarówno mi, jak i osobom w moim otoczeniu.

Mozna sobie dac buziaka czy cos ale nie znaczy ze lizanie sie w miejscach ogolnie publicznych jest taktowne. Wyobraź sobie 2 facetów jak liza sie przy dziecku w tramwaju.. no niezbyt to taktowne nie uwazasz? Wszystko ma swoje granice i cos wiecej niz buzki mozna okazać w bardziej ustronnym niz wsrod innych

Gość gvebaebharbh
O tym cały czas tu przytruwam:)

Gość gvebaebharbh
Jestes nietolerancyjna. Dwóch meżczyzn ma takie samo prawo być w związku jak dwie kobiety i jak para heteroseksualna. Skoro komuś nie przeszkadza publiczne obściskiwanie się pary hetero, to czemu geje nagle tak? Moim zdaniem i jedni i drudzy powinni to robic we własnych domach, ale ja tez nie zamierzam ludziom z buciorami do sypialni włazic i sprawdzać, czy to w jaki sposób seks uprawiają jest "zgodne z naturą". Anal też można uznać za "niezgodny z naturą" i w sumie oral też. I antykoncepcję, jakby się uprzeć. I depilację intymną, i wiele innych rzeczy. Dlaczego więc tylko związki homo wzbudzają takie emocje?

Gość gvebaebharbh
A na liżące się publicznie pary hetero to już mogą patrzeć? Trochę pokrętna logika:)

Gość gvebaebharbh
Widzisz, ty chcesz, żeby pary homo nie obściskiwały się przy twoich dzieciach, bo cię to brzydzi. A ja bym chciała, żeby pary hetero też tego nie robiły, bo to mnie brzydzi dokładnie tak samo i nie chcę, żeby moje dzieci uczyły się braku kultury.

Gość gvebaebharbh
jaja sobie chyba robisz. Mieszkałam pare lat za granica i miałam sąsiadów gejów, w sumie to bliskich przyjaciół. To nie jest żadna "patologia", myslisz, że oni sa gejami, bo mama ich ubierała w sukienki a tata dotykał po jajkach? Jak ty mało wiesz, radzę się dokształcić, zanim się czymś takim skompromitujesz:( Aż przykro czytac.

Gość gvebaebharbh
właśnie widzę:)

Gość gvebaebharbh
I dla twojej wiadomosci, jeden z tych ludzi miał dwie siostry i brata, sam był trzeci. Szczerze wątpię, żeby w tamtej rodzinie brakowało komuś córeczki:)

Gość gvebaebharbh
Po prostu jesteś uprzedzona. Pokaż dowody na to, że wychowanie ma jakikolwiek wpływ na orientacje seksualną. Póki co jesteś niesprawiedliwa i nietolerancyjna. Czarni i Azjaci też ci tak przeszkadzają?

Gość gvebaebharbh
widzę, że w miarę rzeczowa dyskusja przerodziła się na nagonkę na homoseksualistów. A ja w czymś takim nie chcę brac udziału, więc kontynuowac nie będę. Miłego wieczory w każdym razie, choć się ze sobą nie zgadzamy.