Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ah ted bundy

Wiecie, ze seryjni mordercy byli niesmiali jak prawiczki z kafe?

Polecane posty

Gość żona wkurzona
A jakie mieliście dzieciństwo, prawiczki? Jesteście wciąż związani z rodzicami, rodziem? Z którym? Porozmawiajmy, na pewno nie macie komu opowiedzieć o sobie.

a czemu zaraz mają go olać? chcielibyście tego, prawda? :D bo w kupie raźniej :p

realistycznie oceniam. Facet nie ma doświadczenia z kobietami zapewne nie jest przystojny i ma kompleksy. Zazwyczaj to kobiety wymagają inicjatywy w nawiązywaniu kontaktów.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Jak to było ze mną? Nie wiem czy kogośto interesuje ale po skrócie... Ojciec alkoholik (chyba już wyleczony), ciagłe awantury w domu, poniżanie przez różnych członków rodziny (oprócz mamy), ciągła nienawiść do ludzi, którzy coś chcieli od mojej mamy, porównywanie mnie do innych, brak kolegów od zawsze (teraz się to zmienia), zupełnie inny tok myśłenia niż rówieśników (raz wskazujący zę coś jest ze mną nie tak, a raz wskazujacy na znacznie wyższą inteligencję [główne objawy to doskonała interpretacja trudnych wierszy nawet w małym wieku]), przegran bójki, strach w domu i w szklole, kompleksy (jako dziecko byłem brzydki, teraz się to zmieniło), wykluczenie, dyskryminacja, poważne decyzje, jeszcze raz strach, bezradność, złość, marzenia.... długo by wymieniać no i co najlepsze, nigdy nie mogłem nawiązać żadnego kontaktu z dziewczyną (teraz się to zmienia) no i w dosyć młodym wieku zacząłem się upijać (teraz nie piję wcale).

Gość żona wkurzona
Raczej zszokowana, tym jednym. Dziwadła zwracają na siebie uwagę.

piszesz, że wszystko zaczęło się zmieniać... jak tego dokonałeś? co takiego się stało, że w Twoim życiu nastąpił zwrot?

Gość żona wkurzona
Człowiek z bliznami - standardowe trudne dzieciństwo, myslałam że przeczytam cos ciekawego.

żona wkurzona tylko trudne dzieciństwo rzutuje w przyszłości. Pozostawia dość trwałe ślady w psychice.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Sytuacja mnie zahartowała. W końcu dorosłem, zacząłem dostrzegać że nie jestem już brzydki, zacząłem próbować wykorzystywać swoje mocne strony w życiu, staram się nie pamiętać o wszystkich przykrościach jakie mnie spotkały, przestałem pić (kilka wypadków po pijanemu mnie do tego skłoniło i koniec), ogólnie wziąłem się w garść. Ważna była też zmiana środowiska i co najlepsze, nie muszę już w sobie dusić emocji, jako dziecko dusiłem wszystko w sobie, nie odzywałem się, stąd z dnia na dzień byłem coraz gorszy. Teraz jestem mniej skomplikowany, jak mnie coś denerwuje to to mówię otwarcie, moze czasami nie jestem kulturalny, ale potrafię kogoś zyebać na czym świat stoi, żeby tylko czasem w sobie nic nie dusić. Strach powoli mija, bo staję się silniejszy. Nie potrzebuję broni żeby się postawić. Poznałem fajnych ludzi, mam jakiś cel w życiu... pewne plany. Mniej więcej tak to wygląda.

Gość żona wkurzona
no ale szkoda ze to trudne dzieciństwo takie podręcznikowe. życie nie szeleści papierem. Kiepski ten twój scenariusz.

no nie wiem :D co prawda wzruszyła mnie Twoja historia ale to dziwne... nie pięknieje się tak po prostu z dnia na dzień (chyba, że jest się Kopciuszkiem, ale zakładam, że Ty nim nie jesteś?)

Avast to chujnia. Bierz ESET Smart Security i masz wszystko w jednym.

Gość żona wkurzona
NB - może zaczął się malować?

Gość Czlowiek_z_bliznami
żono wkurzona, widać ze życie cie za bardzo nie skopało po doopie, więc wspominasz tutaj o jakichś podręcznikowych przykładach. Ten kto czegoś takiego nie przerabiał, nie zrozumie. Trudno jest zrozumieć czym tak naprawdę jest strach ludziom, którzy się nigdy nie musieli niczego bać. Każdy przypadek jest inny. Wierzę że swój byłbym w stanie pokazać w na tyle przystępny sposób, że ludzie by to kupili. Ale to tylko marzenie. Najważniejsze to się ustatkować.

ja mam avasta i sprawuje się dobrze ;)

Gość Czlowiek_z_bliznami
Nie z dnia nia dzień, to wszystko trwało latami, poprostu w pewnym momencie to zauważyłem, czy wcześnie, czy późno trudno powiedzieć.

Avast jest do dupy. Przepuszczał badziew aż była awaria a naprawiać nie chciał. Nawet w trybie uruchamiania systemu.

Gość żona wkurzona
w każdym razie nic ciekawego ten twój życiorys a plany zawieszone w próżni, więc idź do jakiegoś specjalisty epatować i wariować, bo tu pewnie nie znajdziesz zrozumienia, zwłaszcza jak będziesz bluzgał. Każdy pomysli sobie "jeszcze jeden megaloman" i za chwilę zapomni.

no to widocznie zależy od użytkownika :D dla mnie wystarczający, ale ja nie ściągam praktycznie niczego z sieci kolega z blizną jest dowodem na to, że niekiedy w praktyce sprawdza się to cholerne "co nas nie zabije..." :D (był tu wczoraj taki top, a ja tam pisałam, że w bajki nie wierzę i życiowe tragedie łamią człowieka raz na zawsze)

Faith, ale musisz zrobić wszystko, żeby dać się odkryć :).

Gość IMO13730
Na przykład dać się odkryć w kościele... Co tam u Ciebie słychac Rokk?

Gość Czlowiek_z_bliznami
Kiedyś jak znajdę ,,tą jedyną" to na pewno będzie miała ze mną super. Wiem jak NIE należy postępować w stosunku do kobiet. Gorzej już nie będzie. Będzie tylko lepiej.