Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dukanwoman

od dzisiaj dieta DUKANA

Polecane posty

Gość paj hi wo
hm moze rzeczywiście nie powinnam przesadzać ale spróbuje wytrzymać tyle. :)

Gość ghghghyyyy
jestem drugi dzien na fazie uderzeniowej, jem kiedy chcem i ile chcem, w niedziele sie zwaze ,wtedy przejde na faze druga, mam nadzieje ze cos schudne bo juz nic na mnie nie dziala

tak , masz racje źle spojrzałam. Tam była papryka, jako przyprawa. same białka:) Właśnie wszamiam moje surimi. 350kcal spalone na maszynach plus ok. 200 brzuszków ićwiczenia na ramiona

Gość ja tez na dukanie
ja rowneiz jestem na Dukanie, 3 dzien dzisiaj ;) mam nadzieje ze na mnie zadziala! bo inaczej chyba sobie w leb strzele... powodzenia dziewczyny! co dzisiaj jadlyscie dziewczyny? jesli chodzi o mie to rano zjadlam dwa placiuszki otrebowe - jajko, kawalek sera twarogowego, cynamon, otreby - poleane jogurtem naturalnym z cynamonem lunch ktory wlansie jem - to wedlina z indyka w kawalkach, rybe wedzona makrela w kawalkach i kilka paluszkow krabowych.. do tego wiadro wody od rana ..

ja rano zjadlam serek homo waniliowy z otrebami, kromke chleba dukanowskiego z tunczykiem i ogorkiem. w szkole kanapka z szynka i ogorkiem. teraz jem surówkę i zaraz ide kończyć robić bigoooos ;)

Gość ja tez na dukanie
kanapka znaczy chleb? ale ci zazdroszcze tych zrcuconych kilogramow, ale generalnie to malo zjadlas dzisiaj ;)

Kanapka to może byc chleb,ale nie taki ze sklepu:)W necie znajdziesz przepisy na chleby dukana:)

ja zjadłam dzisiaj jogurt naturalny jajecznica z 3 jajek na mleku pierś z kurczaka gotowana na parze 20 dag surimi 20 dag 2 szklanki mleka ( kawa) jogurt naturalny może być?? jutro mam wołowinę. na czym najlepiej ją usmażyć?

Najlepiej dodać jajko,przyprawy,zawinąć ciasno w folię aluminiowa i upiec,albo nafaszerować paprykę i upiec:)

ja zrezygnowałam. Nie dla mnie. Strasznie miałam sucho w ustach, mimo że piłam tonę wody. Nie wytrzymam. Dlatego rozpoczęłam normalną dietę 1000 kcal. kiedys schudlam na niej 13kilo w 1,5 mc, wiec teraz tez tyle pójdzie.

Gość ja tez na dukanie
dukanwoman nie no cos Ty! ale powodzenia na nowej diecie :) dziekuje dziewczyny za przepis :) przyda sie!!!! tymczasem dzisiaj weszlam z bijacym sercem na wage i okazalo sie ze ruszyla w dol od poniedzialku : -2.6kg! strasznie mnie to zmotywowalo do dalszego dzialania! :) milego dnia! i wytrwalosci!

Suchość w ustach z czasem mija i to nie jest zwiazane z piciem odpowiedniej ilości płynów.

Gość ja tez na dukanie
babajka jak Ty pieknie stracilas kilogramy! zazdroszcze :)

Ja pozazdrościłam mojemu znajomemu -19kg i stąd sie wzięło moje odchudzanie:Dno i mam-27kg:DTak,że uczeń przerósł mistrza:D:D:DTobie też tego życzę:classic_cool: