Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent dla córki

KOCHANI JAKI PREZENT DLA 6 LATKI NA URODZINY???

Polecane posty

Gość prezent dla córki

Pomóżcie mi , bo nie wiem co kupić dla córki na irodziny (w piątek), Pluszaki odpadają, książeczek też ma mnóstwo. Tak zamierzam wydać do 100zł max.

Gość prezent dla córki
Hej prezentów nie robicie, czy co?

Gość prezent dla córki
???

Gość ellle
no właśnie ja też jestem ciekawa?

wozek. rower, hulajnoga, nosidełko dla lalki, pamiętnik, uczy sie pisac dopiero ale dala by sobie rade w wyrazaniu emocji.

generalnie uwazam ze nastała moda na smietniki zabawkowe i rodzice na pałe kupuja wielkie zabawki ktore zajmuaj miejsce tylko dziecku w pokoju, a dzieci maja tyle zaawek ze sie nie chca niczym juz bawic. Mozesz dziecko zabrac na konie np. na pol dnia :) albo tp.

kobrietta- z tymi prezentami, to chyba żartujesz? moja 2 latka bawi się takimi rzeczami... autorko- jeżeli córka bawi się np. lps- kup jej jakiś fajny zestaw zwierzątek, a jeżeli ma ich już dużo, to może jakiś domek dla nich (u mojej starszej pet shopy, to długo był hit), może lubi jakieś konkretne lalki? monster high lub którąś z księżniczek? w tym roku, co prawda na 7 urodziny, ale moja córka dostała lalkę m.high i 4 książki i była z tych prezentów bardzo zadowolona :)

tak oglądam te zabawki dla dziewczynek i aż mi przykro że nie mam córci haha mam trzech synów, ale kobrietta ma rację , możesz przeszukać allergo i tam znajdziesz zabawki adekwatne do wieku :) kobrietta dała ci fajne linki :)

kobrietta- z tymi prezentami, to chyba żartujesz? moja 2 latka bawi się takimi rzeczami... autorko- jeżeli córka bawi się np. lps- kup jej jakiś fajny zestaw zwierzątek, a jeżeli ma ich już dużo, to może jakiś domek dla nich (u mojej starszej pet shopy, to długo był hit), może lubi jakieś konkretne lalki? monster high lub którąś z księżniczek? w tym roku, co prawda na 7 urodziny, ale moja córka dostała lalkę m.high i 4 książki i była z tych prezentów bardzo zadowolona :)

Gość zabawki i iiii
Moja Córka ma 7 lat, więc nie wiele więcej... I jest zakochana w klockach LEGO FRIENDS, już zamawia sobie zestawy pod choinkę i na Mikołaja, hihi\ I lalki Monster....u nas jest szał... Ale to wszystko zależy od dziecka, my nie wiemy co Twoja córka lubi, moja wózka i lalki bobas od 2 lat nie ruszyła na przykład;-)))

Gość mama 6 latkaaaaa
Ten warzywniak fajny ale max dla dziecka 4/5l nie dla 6 latki :D ja mam 6latka, i on raczej woli cos bardziej "dorosłego" niz takie zabawki.

Gość Mikssa
Hej. Niedawno zakupiłam moim dzieciakom książeczki z zagadkami http://miniluk.pl/. Dzieciaki zachwycone! Bawię się zgodnie jak rzadko kiedy dzielnie rozwiązując zagadki.

Gość gość
Moja siostrzenica to strasznie muzyczna dziewczynka i uznałam, że nie może się marnować i kupiłam jej gitarę na megascena.pl. Siostra zapisała ją na lekcję gitary i mała radzi sobie bardzo dobrze.

Jeśli chodzi o prezent dla 6 latki to polecam taki zestaw Friends https://www.al.to/p/343310-klocki-lego-lego-friends-pizzeria-w-heartlake.html To naprawdę duży zestaw klocków który da mnóstwo zabawy. Do tego jak wiadomo klocki świetnie rozwijają kreatywność i wyobraźnię. Myślę, że każda dziewczynka byłaby zachwycona takim prezentem.

Gość gość
Gry planszowe np. "Sawanna" albo książka, polecam "Pompon" albo "Kot Kameleon"