Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _______patologia

patologiczni rodzice

Polecane posty

Gość i naprawdę wam sie to podoba?
ponadto to widać po dzisiejszych młodych ludziach ze nikt się nimi nie zajmował a wychowywała ich ulica. Takiego chamstwa, głośnych, niczym niezakłócanych bluzgów i pijaństwa chyba nie było nigdy...

Gość historia lubi sie pow.
nie bylo???co ty pleciesz. Nie slyszalas nigdy o rozbojach na wiejskich dyskotekach,albo o bitwach wsi ze wsia a w miastach o mordobiciach w knajpach????

Gość moj maz mail adhd
nie bylam wychowywana przez podworko i przypadkowych ludzi. Od 8 roku zycia miala zajecia pozalekcyjne. Rodzicie sie ze mna bawili. Babcie i opiekunki tez. mam 32 lata. wy bnaprawde byliscie puszczeni samopas?

Gość lolobolomanolo
A my bawiąc się w chowanego robilismy ... palcówkę :D :D krzycząc pod oknem, ja robię palcówkę co oznaczało masowanie po plecach osobę szukającą ukłucie palcem po czym musiała ta osoba zgadnąc którym i do tylu liczyła :d :D

Gość lolobolomanolo
A na trzepaku tak się trzeba było podwinąc , żeby szukająca osoba nie znalzła :D

Gość i naprawdę wam sie to podoba?
zdarzały się takie incydenty, ale nie na taką skalę jak dzisiaj

Gość ach co to byly za czasy
Do tej co maz mial adhd : ja tez nie bylam puszczona samopas,mialam zajecia pozalekcyjne,basen,angielski itp. Moja mama nie pracowala. Ale wiekszosc z tego mnie nie ominela. Kiedys dzieci potrafily sie bawic na podworku,same wymyslac zabawy. Wystarczyla pilka,guma,nawet zwykly kapsel albo liscie. Wtedy pracowalo sie glowa,dzialala wyobraznia a nie siedzialo sie godzinami przed tv lub komputerem. I nie ze nie bylo ale na poczatku lat 90 mialam atari,gra sie wgrywala pol godz i nie siedzialo sie calego dnia,pogralo sie od swieta. A zima?rano wstawalo,jadlo sniadanie i na sanki albo lyzwy. Nie wazne czy mroz czy snieg. Dzis mamusie przezywaja,czy wyjsc z dzieckiem na spacer,bo taka okropna pogoda. Nawet jak deszcz padal to kalosze i po kaluzach.to dopiero zabawa.albo kopanie kanalow od kaluzy do kaluzy. Kotlety z blota :) zupa ze slimakow winniczkow ;) ja musialam byc na dobranocke w domu. Mialam czas na szkole,lekcje,zabawe na podworku,potem bajka,kolacja,kapiel,czas z rodzina.