Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roger16

Zaproszenie dziewczyny na spotkanie.

Polecane posty

Witam, mam pewien problem, chciałbym zaprosić pewną dziewczynę na spotkanie. Wiem że najlepszym sposobem, jest jej zaproponowanie tego spotkania osobiście. Ale tutaj pojawia się właśnie mój problem, że nie mogę jej nigdy spotkać. I tutaj moje pytanie, czy wypada dziewczynę zaprosić przez e-mail, portal społecznościowy ect.? Jeżeli tak, to jeszcze jak jej napisać tą wiadomość, żeby nie wyszło głupio.

Gość jak to nie mozesz spotkac?
nie znacie sie osobiscie? :)

Gość ja robie tak:
albo dzwonie i zapraszam albo wysyłam np. maila o treści co słychać u ciebie ciekawego? Może masz ochotę wybrać się do kina albo na kawę pogadać?

Dzięki za odpowiedź, znam ją osobiście, ale nie tak bardzo dobrze. A nie mogę jej spotkać teraz, bo każde z nasz studiuje i jakoś pewnie nie mamy czasu tak chodzić pewnie bez celu po mieście jak miało to miejsce w latach szkolnych.

Gość proekozielona
a mozesz jeszcze raz po kolei, logicznym ciagiem wyjasnic o co ci chodzi...?

Gość Franka Maj
zwyczajnie ją zaproś, bez jakiś podchodów.

A teraz takie pytanie do dziewczyn. Czy wy nie macie nic przeciwko jeżeli chłopak zaprasza wasz na spotkanie przez e-maila? Czy bardziej wolicie jak robi to osobiście?

Gość lepiej przyznaj się do tego
nie mamy nic przeciwko temu, ale ja wolę osobiście lub telefonicznie, ponieważ czasami zapomniam odczytywać maile:)

Gość mjrhfyed
nie mamy nic przeciwko:) t normalne chyba ze jaks rzeba sie umowic zeby do spotkania doszo.. ale moze nie tak prosto z mostu... moze najpierw popisz z nia co u nij porozmawiajcie troche na gg lub fejsie i dopiero zapytaj czy by sie z toba nie wybrala np, do kawiarni czy kina..