Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmyślaczka

Przyszła wiosna - co druga w ciąży!

Polecane posty

Gość rozmyślaczka

Wiosna przyszła a z nią wylęg brzuszków. Byłam na zakupach a tam co druga z brzuchem. No nie liczę tych po 40tce bo takich jest malutko przy nadziei ale tak ogólnie to byłam w szoku! Rozumiem że wyż demograficzny z lat 80tych rodzi teraz dzieci... :) ale czy wszyscy ci ludzie mają warunki do tego? tak mnie to zastanowiło widząc baaaardzo młode dziewczęta z brzuchami... Sama jestem z wyżu i mam jedno 3 letnie dziecko ale więcej nie chcę i tak już zostanie. Pozdrowienia dla staraczek, hejo!

Gość allllllaaaaaaaa
wiekszosc to wpadki. w zimie sie nudzilo, a teraz wychodzi co robili

Gość wariatka jak ich mało....
rozmyślaczka - zajmij sie swoja dupa nudzi ci sie chuj cie to obchodzi kto jle ma dzieci i kto jest w ciąży .. zazdrosna jestes czy co glupia pizda z ciebie plotkara zaklamana zajmij sie dzieckiem a nie ludzia dupe obrabiasz a morze stań na ulicy i zaczep karzdą napotkana ciężarną i jej to powiedz napewno nie raz bys od takiej w ryj dostała

srutututu... dlaczego tylko ty możesz mieć dziecko? może jest dożo osób, które właśnie tego chcą, może to pierwsze dziecko, a ja osobiście nie znam bezrobotnych, wiec czemu warunki mają być akurat teraz złe??? sama zaliczyłaś wpadkę i wszystkich pod swoja kreskę bierzesz

Gość ytuytuy
wlasnie, chuj ci do tego ile z brzuchem chodzi a ile nie, moze zazdrosna jestes ze ty z brzuchem nie latasz, co twoj ogier juz cie nie chce brac?

i tu dałas popis podszywając sie po demnie że masz mniej inteligencji niż zero

Gość mlodoscidssss
trzeba byc jebnieta zeby bachory sobie robic po 40,autorka stara krowa

Gość buziaczku
Oho, już się pierdolone mateczki poleczki zebrały:D co każda gówniarę jakąś będzie bronić, bo nogi rozkładała. Do garów kurwiszcza!

Gość uppp
haha jak można w jednym zdaniu tyle byków ort zrobić :D:D

mlodoscidssss myslisz ze po 40 to dzieci sa planowane wes mnie nie rosmieszaj wtedy kobieta jest bardziej płodna i zaliczaja niespodziewane wpadki nie rozumiem cie o co kobieta jest gorsza po 40 jakas inna co bo nie rozumien takich ludzi jak ty i autorka po co interesujecie sie kims zajmijcie sie swoja dupa