Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pedorita

CZY BIAŁA SUKNIA WYPADA...

Polecane posty

Gość oooooooooooooooo
"Wypada. Jeśli masz ochotę na białą to nieważne że tylko cywilny." Ze niby cywilny gorszy? Widzę, że niektórym nadal się w głowie nie mieści, że ślub to ślub. Smutne. Nie ma tylko ślubów, bo jeśli ktoś zawiera związek małżeński w jakiś konkretny sposób, to zwykle oznacza, że jest to dla niego coś bardzo ważnego/ najważniejszego.

Gość Pedorita
E2eerrer Pewnie ze sie unioslam!! A co my jestesmy w wyscigu na krysztalowego meza?? O co ci chodzi.. Jasne ze mom ma swore waft I grzeszki, tak samo jak I ja I ty I kazdy inny,wiec nierozumiem twojego wymadrzania sie.. Ja Wiem co Sobieski wybralam I jest mysle zebu sie wiazac na ce zycie znaczy ze jest tego dla mnie wart! A ty wjezdzasz na inny temat, ja sie pytam co wypada w takiej sytuacji zozyc, biala czy nie biala? Nie pytam czy sie wychodzic za maz czy nie..

Gość a ja powiem tak kk
nie bierz sie za rozwodnika nic z tego dobrego nie będzie :)

Gość kapucha biała
dołanczam się się do wypowiedziw wyzej - autorko z twego postu aż kipi ogromny żal że nie spełnią się twe marzenia o kościele i białej sukni - dlaczego bierzesz juz używanego faceta ? z przejściami ? nic dobrego z tego nie będzie

Gość Pedorita
nie bede sie spierac z nikim czy to dobrze czy zle byc z kims z taka przeszloscia... pewnie jakbym sama nie byla w takiej sytuacji tez bym tak doradzala bo to sie kojarzy odrazu z niepowodzeniem dla zwiazku. pewnie ze jakis zal mam, tego sie nigdy nie da uniknac , kazda w mojej sytuacji( bo nie jestem jedyna) ma czasem to uczucie... ale mam jeszcze wieksze uczucie: milosc, zaufanie i szacunek dla mojego partnera i on ma je dla mnie, i dla tych uczuc uwazam ze warto,jasne ze nie wszyscy sie ze mna zgodza. pewnie ze latwiej jest z facetem bez przeszlosci, ale tez sa zawsze jakies problemy i zale, jesli nie te to inne. a co jak ktoras z was co mi tak teraz radzicie sie kiedys rozwiedzie ( nikomu nie zycze) ale takie jest zycie, i wtedy co. jak sie bedziecie czuly jakby ktos doradzal waszemu przyszlemu partnerowi ze nie jestes dla niego wystarczajaco dobre bo macie przeszlosc taka a nie inna. jest to naprawde ciezki temat. w tym topiku kipi od watpliwosci co wypada a nie wypada, kipi od zalu ze nie moge byc ksiezniczka w ten JEDEN dzien a nie od watpliwosci czy zostac w zwiazku. dogadujemy sie swietnie, jestesmy szczesliwi, wszystko gra i co, powiem mojemu narzeczonemu, wiesz co mysle ze nie mozemy byc razem bo jestes rozwiedziony a ja niemoge zalozyc sukni?? to nie jest topik typu : "czy warto wiazac sie z rozwodnikiem??" , dziewczyny ja juz jestem zwiazana i nie zaluje z nim zycia bo jest dla mnie najlepszy na swiecie i mnie kocha! pytam tylko czy wypada zalozyc biala suknie na slub cywilny. wiec nie rozumiem dlaczego odbiegacie od tematu i posuwacie sie troche za daleko z tego typu radami...

Gość CZERWONA JARZĘBINA
"PO CO KOMU DZIŚ WCZORAJSZA MIŁOŚC ? PO CO DALEJ PIC TO SAMO PIWO ? KIEDY DAWNO JUŻ ULECIAŁ GAZ ??????????????????????

Gość szczęsliwy przypadek?
Oczywiście że możesz iść w białej klasycznej sukni ślubnej. Byłam niedawno na takim ślubie i nikt się nie dziwił że młoda ma taką założoną. Potem było normalne wesele w restauracji. Poza tym że ceremonia była w USC a nie w Kościele nie było żądnych różnic.

Gość ha ha...
A więc ja Ci napiszę na przykładzie mojego brata i jego żony. Oni zaplanowali ślub cywilny i tylko taki wzięli to była ich decyzja a my wszyscy to uszanowaliśmy. A więc do rzeczy Panna młoda szla w pięknej sukni ślubnej zaznaczam typowo ślubnej w kolorze białym z ekri taką sobie wymarzyła i taką kupiła. Całą oprawę na ślubie mieli bardzo ładną więc w Urzędzie można się dogadać do tego śliczne zdjęcia w plenerze i weselicho więc ślub różnił się tylko tym że nie byliśmy w kościele a w Urzędzie. Mieli jak już wspomniałam fotografa i kamerzystę, przystrojone auto a więc wszystko to o czy wydaje mi się i Ty marzysz. Pozdrawiam i szczęście życzę.

Gość Pedorita
dzieki ha ha :)

Gość prinzesska27
Pedorita moj narzeczony tez jest po rozwodzie , ja z reszta tez... Zycze Wam pieknego slubu i szczesliwego zycia..