Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dianka8

Czy uważasz, że kobieta która miała dużo partnerów sexualnych przed tobą...

Polecane posty

Gość Dianka8

...będzie zdradzać?

Gość nie uwazam tak
ale nie moglbym byc z taka. balbym sie

Gość Dianka8
nie uwazam tak -----> myślisz ze nie ale balbys sie z taka byc? jedno wyklucza drugie...

Gość nie uwazam tak
nie mam nic do takich kobiet, nie uwazam ze musza zdradzac. balbym sie byc z innych wzgledow

Gość Sonya634
A nie uważacie, że prędzej zdradzać może dziewica? Tamta kobieta już się wyszalała, a dziewica może się zastanawiać: jak to by było z innym?

Gość nie uwazam tak
nawet jak nie zdradza to jej przeszlosc jest konserwatywna

Gość suzia
wszystko zalezy od temperamentu.

Gość sonya634 co ty pieprzysz
jak ktoś ma skłonność do bycia porządnym i ma zasady to taki zostanie, a jak ktoś puszczał się wcześniej z wieloma to znaczy, że nie ma oporów do kolejnych zdrad w przyszłosci. Takie kobiety duzo nie są warte. I tyle, a nie piperzenie, że dziewica to będzie chciała spróbować, jak ma zasady to nie będą ją interesować takie rzeczy. Pewne sama jesteś jakąś szmaciarą :(

Po pierwsze co dziś oznacza dużo partnerow? 10 czy 100? Retorycznie pytam. Znam kobiety, które straciły rachubę a dziś są w szczęśliwych związkach(tak przynajmniej to wygląda). No i oczywiście znam kobiety, które zdradziły mimo że były z pierwszym facetem w swym życiu. Nie ma reguły.. tego uczy życie, ale za Pudzianem powtórzę, "nie lubię używanych samochodów". ;)

Gość myrevin ty szukasz
dziewicy?

Gość ptaśka stara miała
więcej chujów w dupie niż ja browarów wypiłem, a lodów to więcej niż algida zrobiła , i co? jakiego ptaśka wychowała porządnego i nikt go już kurwą nie nazywał z 3dni na kafe.

09:43 [zgłoś do usunięcia] myrevin ty szukasz dziewicy? } Mimo że pytanie nie trzyma poziomu. Musiałbym być idiotą. Poza tym niczego nie szukam. Pudziana zacytowałem bo w tym coś jest. Odpowiedz sobie sam/a masz do wyboru samochód nowy i używany, za darmo, który wybierasz? Oczywiście w życiu nie ma nic za darmo.

Gość matacz ,,,......
pudzianowi łatwo sie mówi cos takiego bo ma pieniadze i nie wie co z nimi robić :) ja musiał bym napisac tak , choc mam pienadze , to jednak nie na tyle by tracic az tak duzo kupujac nowy samochód , wole np. roczny czy dwu letni , bo to dalej ten sam samochód , ale o połowe tanszy ! ale co madrego moze powiedziec miesniak ? z całym szacunkiem dla niego , bo go o dziwo znam osobiscie :) jak i lubie , a jednak ... i co ktos kto tak sobie za nim powtarza .. ale ma prawo ...:)

Gość matacz ,,,......
nowy samochód = dziewica ? używany = kobieta znajaca sie na rzeczy ? wybieram zawsze urzywany ! ale rozumiem , ze kazdy jest inny i woli cos innego !

Ja nawet wolę kobiety z doświadczeniem. Za stary i za leniwy jestem żeby uczyć dziewicę wszystkiego. A jeszcze może się okazać że tego nie lubi... Porównanie do samochodu jest idiotyczne...

To jest sprawdzone statystycznie ze jak miala wiecej niz plus-minus pieciu to jest 50% szans ze zdradzi i ciebie. Oczywiscie roznica jest czy mowimy o kobiecie 17 lat czy 40. Tej drugiej troche sie musialo nazbierac, nawet jak byla mezatka.

Na zdradę nie ma wpływu ilość partnerów, tylko jakość. Jak jesteś do kitu to i dziewica cię zdradzi w końcu.

{ Porównanie do samochodu jest idiotyczne... } Masz prawo tak uważać, ponieważ mnie nie stać na nowe auto wolę te z mniejszym przebiegiem. :P No i oczywiście że zdrada niewiele ma wspólnego z ilością partnerów.

Nie chodzi o to czy stać cię czy nie. Samochód to przedmiot i nowy posłuży dłużej (tylko z teorii) BTW jakby mnie było stać na nowe BMW to bym kupił mustanga z lat 60 ;p

Gość Lidka89
Nigdy bym się nie umówiła z facetem który porównuje kobietę do samochodu. Co my jesteśmy jak rzeczy ?!? Poza tym na zdradę nie ma reguły, za dużo zmiennych wchodzi do tego równania. Ludzie się zmieniają, dorastają, ewoluują im poglądy. To że kobieta była cnotką w wieku 20 lat nie znaczy, że nigdy w życiu nikogo nie zdradzi.

Gość ......suza.......
Myrevin milo Cie widzec ; ) na forumie, dawno mnie tu nie bylo ;p Masz na dzien dobry

I oczywiscie ze zdrada ma BARDZO DUZY zwiazek z iloscia poprzednich partnerow. Jesli znasz angielski to moge sie postarac znalezc te statystyki.

12:27 [zgłoś do usunięcia] Lidka89 Nie martw się nie miałem planów się z tobą umawiać. :classic_cool: Idąc dalej tą drogą rozumowania wszystkie porównania ludzi do czegoś innego można uznać za bezsensowne a przecież podobne porównania przytrafiały się i pisarzom czy poetom. Po prostu należy je traktować z przymrużeniem oka. No i sam nie traktuję takich porównań zbyt poważnie.

Gość nwkdnweded
dużo tzn ile?

Wskaznik kure-wstwa to: Tylu partnerow co wiek podzielony przez dwa i od tego odjac siedem. Przyklad: Wiek 24 lata. Wskaznik: 24/2=12 12-7=5 Jesli miala wiecej partnerow niz 5 - jest puszczalska.

Aha, zapomnialem. Jesli kobieta mowi mezczyznie ilu miala partnerow - nalezy to pomnozyc przez trzy. Jesli mezczyzna mowi kolegom ile mial partnerek - nalezy to podzielic przez trzy.

Lidka. Na zdrade jest regula. Jesli kobieta spotka faceta lepszego niz obecny i ten bedzie ją chcial - zdrade masz gwarantowaną.