Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxx DOTKA xxx

Po raz milionowy temat

Polecane posty

Bardzo proszę o opinię mamy korzystające z wózków Roan Marita i Maked Q12 Evolution. Zastanawiam się który jest lepszy, proaktyczniejszy, wygodniejszy... Wybrałam te dwa ze względu na dużą gondolę. Poza tym wydaje mi się, że mają wszystkie potrzebne funkcje. Z tym, że Q12 ma skrętne kółka z przodu a Marita jakaś taka bardziej bujająca się i może pełnić funkcję kołyski... Ehhh... Nie mam pojęcia który jest lepszy :( http://www.maked.pl/wozki-dzieciece-c-78/wozek-dzieciecy-wielofunkcyjny-roan-marita-b-sk-p-764 http://www.maked.pl/wozki-dzieciece-c-78/nowy-q12-evolution-wozek-dzieciecy-kol-czerwony-p-934

ja mam roana i jestem zachwycona. Wozek daje rade nawet w najtrudniejszym terenie. Ma wlasnie duza gondole z regulowanym oparciem, super sie 'buja', mozna w nim uspac dziecko- moja mala zawsze polowe spaceru przesypiala w gondoli :) Bardzo fajnie sie prowadzi mimo braku skretych kol. Ogolnie goraco polecam, jednymym minusem jest maly kosz na zakupy, ale mi nie przeszkadza bo i tak z niego nie korzystam. Aha, no i jest dosc ciezki, ale dzieki bardzo duzym, pompowanym kolom super sie prowadzi

O w końcu! :) Dziekuję :) Tylko co do tych kół... Nie lepsze jednak byłyby skrętne? Bo pani w sklepie mi powiedziała, że roan bardzo fajny ale ciężko się prowadzi właśnie ze wzgledu na koła, bo jednak chcąc skręcić, trzeba w sumie podnieść wózek, żeby go obrócić.

A co do budki... to prawda, że w roanie się druty przekrzywiają i ten daszek się strasznie krzywy robi? (gdzies tak czytalam, ze praktycznie we wszystkich tak sie dzieje i ze to jest ich wada)

ja tez mam roan'a :) nie ma problemu ze skrecaniem... przeciez tylko lekko unosisz przednie kola... super sie prowadzi. Za to wszystkie moje kolezanki majace wozki ze skretnymi kolami maja problemy (a spotykamy sie po szkole rodzenia w gronie 10, takze spora grupa badawcza;))... te wozki sa dobre do sklepu a nie na nasze chodniki... bedziesz przeklinac sama siebie prowadzac taki wozek :/ i mi sie póki co budka nie wykrzywila :) ogolnie polecam, jakbym miala kupic drugi raz bylby to ten sam wozek :) mam nawet taki jak w linku, czekoladowy z dolem gondoli obitym eko skora :)

vi - dziekuję. Właśnie tego się bałam, że będę niezadowolona ze skrętnych kólek. Ja własnie bylam nastawiona na roana a dzisiaj pani w sklepie pokazala mi q12 i zgłupiałam :/ twierdzi, ze lepszy bo te przednie, skrętne kółka można zablokować i bedzie się jechało jak roanem.