Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego szukać?

O co chodzi w życiu?

Polecane posty

Gość czego szukać?

?

Gość dziaddek
o gowno

Gość movvom
O nic, niestety. :O

Gość dupek z ciuebie
o to żeby się nawkurwiac i zdechnąc, użyxniając ziemię dla kolejnych gówień

Gość sks
a ja nie szukam tylko znajduje. dobra taktyka na latwe zycie :)

Gość pseduonim w koncu i juz
o gówno własnie , niewarto sie starc, tylko skad kase trzepac ?:O

Gość takak jest prawda
zeby tyrać 24 na dobe a potem zdechnąć w samotności albo z choroby

Gość czego szukać?
wszedzie tylko kasa, kasa, kasa... może brzmi to banalnie. ale wszedzie sa pieniadze. wszedzie. WSZEDZIE. a wsyzscy wiemy, ze nie o to w zyciu chodzi. Ludzie tylko szkodzą wszechświatu. A moze nie? Moze mamy jakies zadanie, jakis pozytek? MOZE KURWA W KONCU KTOS NAM POWIE O CO CHO?

Gość balaberej
jak nie mozesz trzepac kasy to trzep konia. Przynajmniej bedziesz mial troche przyjemnosci.

Gość Babydream
O to, zeby je godnie przezyc, pomoc innym i zasluzyc na zycie wieczne. Oczywiscie zaraz sie pojawi grono osob krytykujacych moje zdanie, ale tak uwazam i nie wstydze sie tego.

Gość sks
wystarczy zostac tirowka tylko w innym opakowaniu

Gość minka1234
o wszystko. By być sobą i nie chować się za klawiaturą... tylko żyć pełną parą i walić oknami i drzwiami....... i śmiać się losowi w twarz :D

Gość czego szukać?
Czyli w życiu ma chodzić o to, żeby żyć z innymi, pomagać sobie w tym zasranym świecie żeby jakoś przetrwać?? Niee, świat wydaje się za genialny żeby nasze życie miało tylko taki sens!

w sumie powinnismy miec jakis cel, ale go nie mamy ,dlatego tyle depresji i chuj wie innych chorób :O ja pierdole :O za co w tym bagnie jestsmy ? :O

Gość sks
no wlasnie ... życ z innymi a nie wykorzystywac ichtylko po to zeby miec cos dla siebie. 200 000

Gość czego szukać?
Świat jest zbyt piękny, zbyt genialny żeby w życiu chodziło tylko o to, żeby żyć!!!!!!!!!!!!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Czy ktos wie, o co tu chodzi??? Moze kiedys w koncu skontaktujemy sie z obca cywilizacja, dowiemy sie wiecej.... ale to nastapi pewnie daleko po mojej smierci. Ehh. Po cos jestem. Chyba?

niestety po nic jest nas miliony a kazden jeden z osobna to juz w ogle ,myśle ze sensem kazdego człowieka jest dojscie do tego żeby sie zabić, żeby miec ta odwage

Gość sks
nie panikuj!!! dzis masz pretensje do zycia a jutro bedziesz je wychwalac. takie to pojebane istnienie jest. a potem do piachu

Gość minka1234
fakt kasa jest wszędzie i można by powiedzieć wszystkim bo nie masz pieniędzy nie masz teraz nic! jedzenie, mieszkanie, internet.. wszystko trzeba opłacić i by wyjść z domu trzeba się w ubranie ubrać- na waleta nikt nie chodzi nawet jak gorąco jest :D A czym byłby wszechświat bez ludzi? ja nie wyobrażam sobie świata bez ludzi, nie wiem jak autor tematu.. same zwierzęta na ziemi to byłby dopiero koszmar i draka. Masakra można rzec patrząc na to co się dzieje wkoło i jak się życie kręci ALE nie jest jeszcze tak źle, może być gorzej, uwierzcie mi! Co powiecie o Japonii i ludziach tam mieszkających. Ciesz się, że mieszkasz w Polsce! i kombinuj, kombinuj by mieć pracę i żyć godnie i z prawdą!

Gość sks
co japonia...a ja,a my? bez jaj , my tez chcemy zyc a to ze natura wali w chuja to co ,moja wina?

Gość czego szukać?
Tak, wiem, prawda, żyć godnie... to wszystko po to, żeby jakiś tam ład był w świecie ludzi. Ale poza tym... jak dojdzie się 'poza to' myślami, pozostaje pustka. O CO CHO

Gość minka1234
jeśli uważasz, że świat jest piękny to ciesz się tym faktem a nie marudź i pytaj gwiazdy o co tu chodzi bo się teraz nie dowiesz

Gość czego szukać?
każdy kto ma jakąkolwiek opinie na ten temat, niech pisze. a nóż kogoś zainspiruje i będziemy bliżej prawdy.

Gość sks
wstan sobie rano jak codzien i powiedz sobie tak"hallo nowy dniu" i heja do przodu !!!

Gość minka1234
właśnie natura niszczy i tyle ludzi zginęło .. ale MY żyjemy i już samym tym faktem powinniśmy się cieszyć, że nas oszczędziło jeszcze

Gość minka1234
zdaje mi się, że wiem o co chodzi - chodzi o to by wierzyć!! Tak wierzyć np w istnienie Boga, dobra, prawdy i szczęścia wtedy wchodząc poza to myślenie ludzkie, nie masz wrażenia, że kończy się również życie i jest pustka.. człowiek umiera i lewituje gdzieś we wszechświecie. Znika na amen i nic się nie dzieje..

Gość chufer
O to, zeby nie szkodzic sobie iinnym:) Zeby zyc tak, zeby nikt przez ciebie ie plakal a rownoczesnie umiec dbac o siebie. O to, zeby kochac i byc kochanym. O to, zeby znalezc przyjaciol i cieszyc sie nimi, O to,zeby pracowac i czerpac z tego satysfakcje. O to, zeby sie nie poddawac a walczyc o siebie i lepsze jutro. O to, zeby przestac szukac a w koncu znalezc:) O to, by nie zadawac sobie pytac -po co ja tu jestem, jaki to ma sens, co ja tu robie, a wziasc sie w garsc, przestac marudzic i zaczac zyc:) Nie ma sensu szukac sensu:) Trzeba po prostu zyc, cieszyc sie kazdym kolejnym dniem i przyjmowac wszystko, co daje nam zycie.