Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hej helloł

Czy mój facet może być ze mną podczas zwykłej wizyty u ginekologa? ja 17 0n 23

Polecane posty

Gość hej hej helloł

Hej. Moje pytanko jest następujące - czy mogę iść do ginekologa razem z facetem? Mam 17 lat on 23 o ile to ważne. To zwykła kontrolna wizyta. Chciałabym, żeby był też na badaniu. Chodzę prywatnie, po tym jak lekarz z NFZ wyrzucił mnie i chłopaka z gabinetu, krzycząc, że jestem gówniarą, która ledwo od ziemi odrosła a już z chłopakiem do ginekologa chodzi. I że powinnam co najwyżej z matką przyjść. Po tym incydencie zmieniłam lekarza i chodziłam sama prywatnie... jak myślicie prywatnie nie będzie robił problemów?

Gość lekarz miał rację
to niedopuszczalne:O masz 17 lat, na prawdę nie możesz chodzic sama?

Gość a po co ci chlopak na badaniu?
bo nie bardzo rozumiem skoro to badanie kontrolne

Gość hej hej helloł
temat nie na tym dziale, przenoszę na ogólny sorry

Gość wg mnie wszystko zalezy
od lekarza, czy na to zezwoli. Chłopak to nie rodzina. no nie wiem. A co? boisz sie? Jaki jest powód wspólnej wizyty?

no niby może tylko w jakim celu ma być na zwykłej rutynowej wizycie ? kontroluje cie ? czy może ciaża?

ja chodzę z mężem na wizyty, ale jestem w ciąży, wcześniej chodziłam sama; mój lekarz zgadza się na obecność męża w czasie usg, ale nie w czasie badania-wtedy siedzi za parawanem.

Gość bhgtfvrdces
Twój chłopak to pedofil skoro zadaje się jeszcze z dzieckiem. On nie jest twoim opiekunem, więc nie ma potrzeby żeby siedział na badaniu. Poza tym po co ma tam byc i patrzeć lekarzowi na ręce. Pilnuje Cię, nie masz prawa siedzieć nago przy obcym mężczyznie? Czy o co biega?? Jeśli powiesz lekarzowi że interesuje was antykoncepcja to na pewno zaprosi chłopaka i z Wami porozmawia. Ale na pewno nie będzie mógł być przy badaniu ginekologicznym. Jak byś się czuła. I w ogóle po co szczyl ma stać i patrzeć??? Uczy się na ginekologa, bo nie rozumiem?

tez nie rozumiem po co Ci chłopak ?? ja bedac w ciazy chodzilam do lekarza z mezem, ktorego lekarz wypraszal z gabinetu jak robil badanie (takie jakie czeka Ciebie), a maz byl tylko na usg i podczas rozmowy... na dobra sprawe jestes nieletnia, a Twoj chlopak pelnoletni lekarz moglby zawiadomic policje... sex z nieletnia jest przestepstwem... bo jesli nie wspolzyjecie to tymbardziej nie rozumiem po co on miaby isc z Toba do lekarza :/

Gość Zawiedziona życiiem
Raczej nie . U mnie nie mógł być mimo tego że byłam pełnoletnia

Gość Zawiedziona życiiem
poza tym po co ty chcesz zeby byl przy badaniu? Przeciez to nie ciekawy widok jest. Ma patrzec jak lekarz Ci paluchy wklada?? :D:D

vi-sex po ukończeniu 15 roku życia nie jest już przestępstwem, a ona ma 17 lat ;)

Ja również z narzeczonym chodzę na wizyty(będąc w ciaży)..tzn czasami mi się zdarzyło...ale z tego co zauważyłam to lekarze z NFZ dziwnie podchodzą do tego..... Szczerze mówiąc, jeśli nie jesteś w ciąży to nie widzę potrzeby, żeby z Tobą wchodził.no chyba ze tak bardzo się przejmuje co z Tobą nie tak i sam chce uzyskać informacje na temat co Ci jest itp...chociaż szczerze mówiąc nie jest to sprawa potzebująca osób trzecich... jeśli jesteś w ciąży, to u prywatnego ginekologa od razu raczej wchodzisz z facetem i lekarz nie obi z tego żadnego problemu. pozdrawiam.

Ja również z narzeczonym chodzę na wizyty(będąc w ciaży)..tzn czasami mi się zdarzyło...ale z tego co zauważyłam to lekarze z NFZ dziwnie podchodzą do tego..... Szczerze mówiąc, jeśli nie jesteś w ciąży to nie widzę potrzeby, żeby z Tobą wchodził.no chyba ze tak bardzo się przejmuje co z Tobą nie tak i sam chce uzyskać informacje na temat co Ci jest itp...chociaż szczerze mówiąc nie jest to sprawa potzebująca osób trzecich... jeśli jesteś w ciąży, to u prywatnego ginekologa od razu raczej wchodzisz z facetem i lekarz nie obi z tego żadnego problemu. pozdrawiam.