Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agroagro

Kafeterianki macie super mężów, podziwiam

Polecane posty

Gość agroagro

Czytając różne tematy widzę, że wiele z was ma super facetów.Jak wy znalazłyście takich mężów, partnerów co wam pomagają przy dziecku, gotują, sprzątają itd.Mam nadzieję, że to nie sa tylko przechwałki.Myślałam, że takich ideałów już nie ma, a tutaj no proszę ile z was ma takich wspaniałych partnerów.Dziewczyny podzielcie się waszą receptą na dobrego męża.

Moj maz bardzo mi pomaga. Kazda wolna chwile poswieca maszej 10miesiecznej corce. Jak go poprosze to pozmywa,odkurzy,a nawet zrobi pranie reczne (nie wspominam o zakupach bo to oczywiste :) )

Gość Zawiedziona życiiem
Mój mąż robi obiady , potrafi ładnie posprzątać , córeczką zajmie się wieczzorkami - ładnie się z nią bawi :) - IDEAŁ Ale z drugiej strony ciągle się kłócimy , drze sie po mnie że nie sprzątam , że nie zrobie obiadu, małą w ogóle się nie zajmuje (tylko wieczorkiem na poł godziny) TYRAN :D

Gość agroagro
U mnie to wygląda tak ja nie pracuję i praktycznie robię wszystko w domu gotuję, sprzątam, piorę itd oraz zajmuję sie dzieckiem.Mąż natomiast pracuje a teraz zaczął budowę domu.

nazbierało mu się.. - Synek dostał wczoraj rowerek, wczoraj w deszczu jazda próbna, tatuś mu nagadał że dziś bedzie też mógł jeździć, Młody się nakręcił i dziś ja w deszczu biegiem za Młodym na rowerku do przedszkola.. - ubrania w pokoju na fotelu.. - zabroniłam kupować dziecku jakiekolwiek zabawki bez okazji, a dziś chciałam zabrać ubrania do prania, patrze a w torbie męża z delegacji dokładnie schowana figurka Schleich z rycerzem, taa - pewnie sobie kupił - i znowu mama nie dobra a Tatuś wspaniały kupił.. - podobnie jak wyzej - kurtka z Nexta - mówił mi przez tel ze idzie sobie coś kupić na wiosne - ok - tylko niech mi wieczoram pokaże jak zmiesci się w nowa kurtke - wiatrówke w rozmiarze 116.. fajnie, tylko Syn ma 8 kurtek!.. a mówią że to kobiety nie mają umiaru w zakupach... ale tego rowerka to mu nie odpuszczę.. "a tata obiecał... a tata sie zgodził.." tylko że tata dziś o 3 rano pojechał w kolejną delegacje...

Nie ma idealow, chociaz moj maz jest cudownym facetem i tata (w domu robi doslownie wszystko co wymienilas plus tysiac innych rzeczy-bez chwalenia sie, naprawde taki jest, ale w naszym domu nie ma tradycyjnego podzialu obowiazkow) to i tak mnie czasem doprowadza to bialej goraczki tymi swoimi glupio-madrymi wywodami i tym, ze wszystko wie najlepiej. Einstein od siedmiu bolesci :o

Ja teraz jestem w domu, więc takie rzeczy jak gotowanie, sprzątanie czy pranie są na mojej głowie, mąż prowadzi firmę i późno wraca, więc trudno żebym oczekiwała od niego jak wraca zmęczony, żeby sprzątał. A co robi-zakupy, jak ma wolne to chętnie gotuje, w weekend mam zawsze śniadanko do łóżka, myje okna :) ale nie mogę nauczyć go wynoszenia skarpetek do łazienki i nie rozkładania tysiąca rzeczy na stole, których później nie sprząta ;)

Ja tam mojego za ideał nie uwzam bo ideałów po prostu niema... Fakt sprząta i pomaga przy małym jak jest w Polsce ale do ideału mu daleko.. gotowac nie gotuje bo nie umie:P potrafi zdenerwowac ..z reszta byl tu temat o wadach męzów ,...ma wiele wad ale i zalet nie spotkałam sie jeszcze z takim co by wszystko robił