Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemnica_on

Czy można anulować wysłaną wiadomośc na NK ?

Polecane posty

Mam mały problem... wczoraj wieczorem coś mi odbiło i napisalem na naszej klasie wiadomosc do pewnej kobiety ktora mi sie podoba. Niestety list zamiast kulturalny to był dość hmm no wiecie :( Teraz wstałem i doszło do mnie jaką głupote zrobiłem. Ona jeszcze tego chyba nie przeczytala bo jest w pracy, czy da się tam jakoś anulować tą wiadomość? tak żeby ona jej nie przeczytała? ale padaka :(

Gość bon tonn
nie ma takij opcji :)

Gość nie można
Ta wiadomość jest już w jej profilu i tylko osoba, która zna login oraz hasło może anulować cokolwiek.

Gość no to cool
Słuchaj, jak ona to przeczyta i będzie miała do ciebie pretensje to zawsze możesz powiedzieć, że zostawiłeś włączony komputer z profilem i ktoś sobie jaja robił. Wiesz, udawaj debila, bo innego wyjścia nie ma.

Gość 1ttyy
spróbuj może do administratora strony napisać pytanie

po tym mailu sa 2 wyjscia - abo mnie zabije albo zgwałci :) wydawalo mi sie ze mozna to jakos wycofać, np jak sie zaprasza do znajomych to w kazdej chwili mozna anulowac zaproszenie. z mailami jak mowicie jest inaczej :( admin tego molocha pewnie ma to w d***

Gość 1ttyy
'...pewnie ma to w dupie' - a próbowałeś? Gdyby Ci zależało, wykorzystałbyś wszystkie możliwe sposoby.

Gość hohohi
usuń swoje konto to nie bedzie wiedziała od kogo to ...

Jedyna możliwość to chyba usunięcie swojego konta, jak ktoś kilka postów wyżej napisał. Typowy facet, zamiast komplementować jej oczy to się za biust zabrałeś ;) Miejmy nadzieję, że się na Ciebie rzuci, ale w tym pozytywnym znaczeniu :)

ona ma tak zjawiskowy biust ze pewnie tysiac facetow przede mna jej to samo mowilo co ja, wiec moze sie nie wkurzy az tak bardzo. konto moglbym usunac bo to juz chyba moje trzecie tyle ze w liscie odnioslem sie do naszego ostatniego spotkania wiec i tak bedzie wiedziala od kogo to przyszło... dzieki za rady, ja ide sie przewietrzyc do parku bo zaraz zawału dostane