Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18lattwwwawwaa

Chłopak nie chce się ze mną spotykać bo nie chcialam się zgodzić na

Polecane posty

Gość 18lattwwwawwaa

seks ,tzn bylismy na randce ,bylo super a potem sie zrobilo zimno ,zachod slonca ,siedzielismy nad Wislą ,zaczal mnie przytulac dotykac , nie przeszkadzalo mi to ,nic zlego nie robil. Wiecie co zrobil ? Nakierowal moją reke na swoje spodnie i wyjąl ptaka , chcial zebym mu do buzi wziela :( Poszlismy potem w swoja strone,odprowadzil mnie na autobus. Od 3 dni sie nie odzywa i nie odpisuje na smsy ,telefonow tez nie odbiera a na gg był , potem mnie zablokował.

Gość pewnegodniaa
frajer ,daj sobie spokoj z nim

Gość u mnie
hahahaha o masz co za kretyn zal mi takich facetow

Gość 18lattwwwawwaa
poznałam go przez moją znajomą , kurde podoba mi się ale nic z tego nie będzie :/ Kiedys tez mialam podobną sytuacje ,ale poznalam chlopaka przez internet , calowalismy sie a on wyskoczył z pytaniem, Uprawiasz seks na 1 randce? :/ Masakra ,spotkalismy sie kilka razy a potem widocznie miał mnie dość, bo nie chcialam mu ''dać''

Ja tam nie kwalifikuję pod prowokację:P Słyszałem podobne historie od bardziej wiarygodnych osób. Czyli widocznie tacy też się zdarzają.

Gość nnbnbnnxx
Zdarzają się czesciej niz sie wam wydaje :O Ja ze 3 lata temu tez sie spotkalam z facetem z neta , on mnie zacząl dotykac ,siedzielismy w kinie ,wlozyl reke w spodnie i kazal sie masowac i go wyjąc :O Masakra a ja jak glupia siedzialam ,jakby mnie zamurowalo :O Powiedzialam ,ze musze wyjsc do toalety ,wrocilam i dokonczylismy film ,wiecej sie z tym debilem nie spotkalam. Dobrze zrobilas ,ze nie chcialas sesku :) Smiac mi sie chce jak czytam na forach ,ze oral to nie seks , kur...wa to niby co ? :O

Gość Abbaa222
niedojarzałe ruskie wieśnioki z mentalnością jamochłona :D:D:D