Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek poznanski

Ludzie ! Pocieszcie mnie zostalem przed chwila osmieszony :( !

Polecane posty

Gość prawiczek poznanski

wracalem z pracy i pod klatka stalo 5 dresow,jakies gnoje ,lyse pajace, smiali sie ze mnie nie wiem czemu i jeden z nich gdy otwieralem drzwi chuchnol mi dymem z papierosa w twarz i zaczeli sie smiac ! Kurwa jestem gownem i smieciem :( pocieszcie mnie

Trzeba było się powymądrzać - oberwałbyś jak ja:D Czasem mądrzej machnąć na takich ręką i przejść obojętnie. Oni zaczepiają wszystkich szukając zwady. A ja niestety z tych, co nawet jak widzą, że nie mają szans to nie podkulą ogona...:/

Gość brzydka dziewica20
wspolczuje 🌼 ze mnie tez sie smieją czasem jakies siksy,ale nie zwracam na to juz uwagi i ide w swoją strone

Gość prawiczek poznanski
Mialem isc na zakupy ale teraz nie pojde. Patrzylem przez okno ,caly czas stoją ,kilku ich na lawce pod klatką :/ Do czego to doszlo zeby czlowiek sie bal wyjsc z mieszkania

Gość gdzie mieszkasz? wjade z ekipa
:classic_cool:

Gość Alles Klar
to nie osmieszenie, tylko zdrowy rozsądek, jakbys zaczął sie wykłucać to by ci tak wpierdolili, że zostałby ci szpital. A żaden z nich nie chciałby honorowej walki 1 na 1, zapałowali by cię

Gość prawiczek poznanski
Poznan - Wilda

Nie... oni zazwyczaj chcą walki 1 vs 1 bo wśród tych typków mnóstwo coś trenuje. Poza tym jak w tej "uczciwej walce" ich przyjaciel będzie przegrywać i tak się włączą.

Gość huhhhrhrhrhhr
Takie dresiarze-kozaki to często kryptogeje :classic_cool: , kolega z pracy ktory woli panów mi to kiedys powiedzial :D A Ty prawiczku głowa do gory :) Tez ich nie lubie , stoją pod blokiem do poznej nocy , krzyczą ,śmieją się jak konie , tarasują klatki schodowe , ciągle melina . Na tych nowych osiedlach wcale nie jest lepiej :O

Gość a ja myślę sobie tak
że blokersi to biedne ludziki bo nie mają lepszych zajęć niż wystawać z kumplami po klatkach i bramach... biedne dzieciaki, które nie mają zinteresowań, komputera a być może w domu taki sajgon że boją sie do chaty wrócić bo nie wiedzą czy im stary spóści łomot po pijaku czy stara zrobi jakiś zong...

Gość Alles Klar
Rane boskie, dresiarze to już apogeum zamykania się z schematach pseudozajebistości. Tipsiary i pustaki zaraz po nich. Jak można bez powodu do kogoś szukać, to takie obleśnie bezsensownie problematyczne i agresorskie.... :O

Gość huhhhrhrhrhhr
e tam ,to o czym piszesz to patologiczne rodziny. Większości z nich dobrze sie powodzi , wiem co widzę. Rodzice pracują od rana do wieczora ,a dzieci robią co im sie podoba , kradną dla zabawy , piją ćpają , zero jakiegokolwiek życia. Albo dorosłe 30letnie chłopy z puszką piwa pod murkiem :D U mnie jest niby ochrona ale co z tego ? dwóch emrytów , wolą siedzieć w budce i oglądac tv , nie chcą dostać po gębie .

Gość Alles Klar
Nie... oni zazwyczaj chcą walki 1 vs 1 bo wśród tych typków mnóstwo coś trenuje. Poza tym jak w tej "uczciwej walce" ich przyjaciel będzie przegrywać i tak się włączą. No w sumie to święta prawda! Ale i tak spotkałam się ze zbiorowymi wpierdolami 5 na 1

Gość bolerko
nie martw sie i nie stresuj - lepiej zejsc z drogi takim lubuzom bo inaczej moglbts skonczyc nawet w szpitalu pierdolone miesniaki - glowa do gory !!!:)

Gość tak to już jest na wildzie
ale powiem Ci, że w centrum wcale nie lepiej :o

Gość niełatwo być facetem
no bo niby co robić ?! dajesz sobą pomiatać, źle dasz sobie dać wpierdol też źle najlepiej ignorować i mieć takie typki w pompie, udawać że się ich nie widzi i tyle

Gość jak na niego naplują
to będzie chodził z parasolem :classic_cool:

Gość Alles Klar
w sumie prawda. Olewanie to najlepsze rozwiązanie.

Gość szara moria
nienawidze dresiarzy i blokersów, wszystkich był najchętniej skazała na śmierć. Moze zadzwon na policje ze zakłócają porządek na osiedlu, przepędza ich przynajmniej

Gość bolerko
nie dzwon na policje moga domyslic sie ze to TY a pozniej bedzie jeszcze gorzej... nie bedziesz mogl wyjsc z domu jeszcze zeby ta policja pomogla-- ale to jest bardzo watpliwe

Gość prawiczek poznanski
:(

dlatego nie mieszkam w blokowisku :) mogę wychodzić ile razy chcę i nawet nikt tego nie zauważa ;)

Gość dsmdbcsbdcmsbnd
bialem do czynienia z takimi osobnikami wlasciwie na codzien bo mieszkam niestety w nieciekawej okolicy. mam sasiadow przestepcow. - wiec 1 zasada niezaczepiajcie ich im o to chodzi - ci ludzie nie maja honoru zawsze atakuja w grupie a nigdy pojedynczo. - jedyna opcja jaka na nich dziala to sila ale jak nie masz silnych plecow to ustap ja robie tak ze staram sie wygladac jak przestepca i troche to ich odstrasza ale caly czas przy sobie osze kastet na wszelki wypadek. niestety w blokowiskach tak jest i nic na to nie poradzicie

Gość dsmdbcsbdcmsbnd
dodam jeszcze ze juz kiedys dostalem w gebe z 2 maloalyow nagle zrobilo sie 10 a naprawde maly nie jestem. wiec uwazajcie

Gość prawiczek poznanski
wiecie co ??? moze mi nie uwierzycie ,ale dziś znów ich spotkałem , na szczęście siedzieli przy drugim bloku z piwskiem w łapie. Jak widać to ich codzienny żywot