Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość około 750 roku,było astronomem

Wierzę w reinkarnację,moje ostatnie wcielenie żyło w średniowiecznych Węgrzech

Polecane posty

Gość około 750 roku,było astronomem
A mi wyszło w tym teście,że byłem odrobinę za poważny na swój wiek,i traktujący nieco świat z rezerwą,niekiedy uważany przez społeczeństwo za dziwnego.I taki jestem od urodzenia,coś w tym musi być.

'spragniona jola' przestań bluźnić! google nie kłamie, google nie ma głupich testów :)

ja tez bylam facetem - jakims indianinem na poludniu dzisiejszego juesej. co ciekawe w przyszlym zyciu bede indianskim wodzem. takze chyba sie troche karma zaciela ze wrzucilo mnie w europe srodkowa ;]

825, Alaska, rzemieślnik, poszukiwacz prawdy i mądrości. Postrzegano mnie jako idealiste oświetlającego drogę do przyszłości.. Kto to wymyślał? :O

A! I muszę spełnić swoją misję w obecnym wcieleniu - pomagając starcom i dzieciom. Trafiłam do tego życia, aby nauczyć się dbać o słabych i bezbronnych.. Hm. To akurat prawda.

Gość Miszcz Prawiczków
Zadziwiające, że wszyscy reinkarniści w poprzednich wcieleniach byli uczonymi, medykami, książętami czy biskupami a żaden nie był w d*** kopanym wieśniakiem spod strzechy, których w średniowieczu było 90%. Nie macie lepszych sposobów na dowartościowanie?