Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beee...

Piszę smsy, ale przestał proponować spotkania..

Polecane posty

Gość Beee...

Dziwne to wszystko, dodam, że te smsy nie są czysto koleżeńskie a my mamy po 20 kilka la.. Mała któraś podobnie????

Gość Beee...
lat* miało byś ;) nie wiem co o tym myśleć, znamy się już długo, ale ostatnio kontakt się trochę chyba ochłodził, bo on nie ma czasu.;/

Gość Beee...
jednak gdyby nie pisał do mnie takich miłych smsów znaczących, że o mnie myśli i chcę ten kontakt jednak utrzymać? Hmmm nie wiem, czy mnie olewa, czy trzyma jako koło zapasowe czy naprawdę nie ma czasu.. a nie mieszkamy w tym samym mieście..

Gość m@lin@
oj, na pewno sie poprawi, a ile lat ma dokładnie ten znajomy???

Gość Beee...
Ma 27 lat...:/

Gość m@lin@
hmn, mam podobną sytuację ,mój znajomy tez ma 27 i ma na imię Rafał,może to ten sam:>

Gość m@lin@
ja zaproponowałam,wszystko załatwione i sie wycofał...ale kontakt nadal utrzymujemy

Gość Beee...
Nie ten sam :D on nie ma na imie Rafał ;) No właśnie myślę czy nie zaproponować, ale ta znajomość dziwnie się rozwija, a takie zaproszenie mogłoby oznaczać, że się bardzo zaangażowałam i on może się trochę przestraszyć... sama nie wiem.. :(

Nie przesadzaj. Przestań się zastanawiać. Po prostu zaproponuj spotkanie. Nie baw się w podchody bo może to trwać w nieskończoność.

Gość Beee...
Był czas, że było fajnie, pocałunki spotkania, patrzenie w oczy itp. itd, nie często, ale jednak w miare regularnie..ja pare razy zawaliłam, nie mogłam się spotkać, może to go trochę zraziło i faktycznie czeka na mój krok??

Nie wiem może jestem dziwna ale naprawdę nie wiem nad czym się zastanawiasz. Po prostu zadzwoń i zaproponuj spotkanie i co będzie to będzie.

Przede wszystkim nie zastanawiaj się co on sobie o Tobie pomyśli, bo jak tak będziesz główkować to do niczego dobrego to nie doprowadzi.

Gość m@lin@
ja tez zaproponowałabym spotkanie,tym bardziej,że napisałas,że kilka razy nawaliłas

Gość Beee...
Hmm..pewnie masz rację.. muszę się na to zdobyć, choć będzie ciężko ;/

Gość ja ostatnio poznałam faceta
zaproponował spotkanie, do którego nie doszło, z jego winy. umówiliśmy się na następne, nic, znowu z jego winy. kolejna próba, również jego inicjatywa i jak mu podałam konkretnie dzień i miejsce już się w ogóle nie odezwał. i o co tutaj chodzi? dodam, że jego nie zapytam, skoro tak sobie pogrywa, to ja odpuszczam

Gość m@lin@
ja ostatnio poznałam faceta zaproponował spotkanie, do którego nie doszło, z jego winy. umówiliśmy się na następne, nic, znowu z jego winy. kolejna próba, również jego inicjatywa i jak mu podałam konkretnie dzień i miejsce już się w ogóle nie odezwał. i o co tutaj chodzi? dodam, że jego nie zapytam, skoro tak sobie pogrywa, to ja odpuszczam sytuacja podobna do mojej,kurcze jaki zbieg okoliczności:)

Gość Beee...
dziwnie Ci niektórzy faceci, chociaż ja też mam trudny charakter..:P

Gość m@lin@
niby nie chcez napiac,aby nie urazic,bo jakos zalezy na znajomości, a on nie pisze...