Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moure

yaz a kiedy krwawienie

Polecane posty

Gość moure

jestem przy czwartej tabletce placebo yaz. nie wystapiło do tej pory krwawienie. co jest tego przyczyną wysoka prolaktyna podniesiona pęciokrotnie po neuroleptykach . lecze sie równiez z powodu haschimoto i mam zdiagnozowany hipogonadyzm hipogonadotropowy.tabletki biore od roku dotej pory krwawienie wystepowało po drugiej tabletce placebo.a teraz strasznie sie boje .jutro tabletka z nowego opakowania a ja bez okresu.co robic test i zkontaktowac ie z lekarzem. Acha w ostatnim tygodniu tabletek z substancja czynna pomyliłam tabletki z piatku wziełam w czwarek a w piatek z czwartku to ma znaczenie(?)ale zawsze bralam regularnie według schematu. a tu masz !nie ma plamienia co to moze znaczyc .prosze pomocy!!!

Nic nie znaczy. Gdybyś przeczytała ulotkę :) to wiedziałabyś, że krwawienie może w ogóle nie wystąpić. U mnie występuje niewielkie plamienie dopiero w dniu, kiedy mam zacząć nowe opakowanie tabletek. Nie musisz robić testu ani kontaktować się z lekarzem. Jeśli krwawienie nie wystąpi dwa razy pod rząd wówczas powinnaś skontaktować się z lekarzem.