Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZERWONA JARZĘBINA

DLACZEGO DECYDUJECIE SIĘ NA ŚLUB ROZWODNIKIEM ?

Polecane posty

Gość CZERWONA JARZĘBINA

dziwi mnie dlaczego tak wiele głupich naiwnych bab wiąże sie z gościem z drugiej ręki - z wybrakiem czyli z rozwodnikiem - dziwie sie

Gość Ja tez sie dziwie
A jeszcze jak ma dzieci?:o nie daj boże to przesrane na długie lata...

Gość przyrodni nie gorszy
No to się dziwcie dalej. Kogo to obchodzi?

Gość Ja tez sie dziwie
A alimety płaci?

Gość CZERWONA JARZĘBINA
tak tak nie przeszkadza ci ? a kasę którą ttwój mąż daje na niego mógłby wydac na ciebie i twe dziecko , na pewno cię boli

Gość CZERWONA JARZĘBINA
myślę ze te kobiety same sie okłamują że jest cudownie, że im to nie przeszkadza ale ja w to nie wierzę , bo nie za ciekawie jest życ ze swiadomością zę mój mążmaczał swego penisa iles tam lat w innej,może ładniejszej, że ileś lat mówił jej to samo co mi teraz - myślę zże nie ma co zazdroscic

Gość to ja widzialam filmik
bo te rozwodniki to przewaznie ci ktorzy wpadli w wieku 20 lat i musieli sie zenic bo co ludzie powiedza 🖐️ coz....

Gość CZERWONA JARZĘBINA
jaki znowu bła za młodu popełnili ?- kochali sie tak jak ty teraz z drugim mężem . on tez swej byłej mówił że ją kocha tak jak teraz tobie. nie piernicz , nie wierzę że wysyłasz prezenty na bachora swego meża ?

Gość No faktycznie wspanialy
Ze się z własnym dzieckiem rzadko widuje ..:o

Gość CZERWONA JARZĘBINA
dokładnie - z jakichś konkretnych powodów muszą byc te rozwody , nie ma sie co oszukiwac

Gość CZERWONA JARZĘBINA
błąd albo tamta kobieta nie mogła z nim wytrzymac i wypieprzyła dziada

Gość autorko pusta jesteś
jak bęben żeby ci się hemoroidy od tego dziwienia nie porobiły

Gość A taaak taaak
Ja moim mężem jestem od 23 lat , jakoś się nie rozwiedlismy a poznaliśmy się mając 18 . A ty mi tu piszesz ze się rozwiodl bo za młodu wpadł. Jakby kochał to by się nie rozwodxil . Tak tojest jak się za seks bierze bez odpowiedzialności żadnej . To faktycznie wspaniały człowiek , maczal gdzie popadlo a teraz w tobie macza.

Gość te czerwona idz sie leczyc
twoje argumenty sa debilne!!! Twoj chłopak,albo obecny mąz tez kiedys miał inna laske niz TY tez kiedys ja bzykał i tez kiedys jej mówił ze ja kocha... różnica tylko taka,ze był kawalerem a nasi sa rozwodnikami i tyle w temacie. Ty tez kiedys miałas innych facetów z którymi sie bzykałas i którym mówiłas ze kochasz zostawili cie dla innej laskie wiec teraz powinnas sie powiesic bo przeciez jestes juz przeleciana:-)

Gość aleksaleks
dlatego ze kazdemu moze sie zdarzyc fatalny zwiazek. Obys Ty autorko kiedys nie przekonala sie na wlasnej skorze dlaczego sa rozwody i czy jako rozwodka masz szanse na szczescie

Gość aleksaleksi
autorko!!! nie trzeba byc mezem zeby maczać kilka lat penisa w innej! moj byl w zwiazku 2 lata i maczał rzadziej niz nastolatek

Gość detektyw monk
a samotne matki to wielce cacy są :-D :-D :-D jak rozwód to od razu facet winny, śmieszy mnie te podejście, pewnie była żona była suką o nie wiadomo jakim mniemaniu, a tu takie się usprawiedliwia

Gość CZERWONA JARZĘBINA
jak dotąd mam szczęsliwe małżeństwo z mężczyzną który był dla mnie pierwszym i ja dla niego i innej opcji nie widzę dlatego rozwodnicy mnie dziwią że ich ktoś zechce

Gość CZERWONA JARZĘBINA
ja piszę tylko że w życiu bym rozwodników nie chciała bo to ludzie drugiej kategorii

ale bzdury piszesz ze zal...po co ty sie tłumaczysz autorce z tego kiedy co i jak,przeciaz ona i tak nie zrozumie..a wrecz przeciwnie zaraz ci zacznie jeszcze wymyslac

Gość aleksaleksi
to ciesz sie malzenstwem i zajmij sie mezem a nie tracisz czas na kafe i durne pisanie.Za kilka lat moze nie bedziesz taka szczesliwa i twoj maz bedzie maczal penisa w innej. Wtedy biedulko, jako rozwodka bedziesz wyła o miłość, a uwiez mi ze nie jeden rozwodnik jest lepszy niz laik. szkoda z toba gadac, czekaj na Wasz czas i przypomnij sobie kiedys ten temat. PA!

Gość k jak Kasia
ja nie rozumiem tej jałowej gadki.Jarzebiono puknij sie w ten głupi łeb i zyj do konca zycia sama.Bo takiego,który sobie nie moczył przed ślubem nie znajdziesz oj Ty głupia .głupia.

Gość k jak Kasia
CZERWONA JARZĘBINA ja piszę tylko że w życiu bym rozwodników nie chciała bo to ludzie drugiej kategorii dla mnie takie puste dziunie jak ty sa dokładnie takimi ludxmi.Bywaj!

czerwona to tylko tobie sie tak moze wydawac ze twój chłop jest z toba szczesliwy i ze byłas jego pierwsza hahahahah wow to ile wy macie lat ze juz po ślubie a On tylko z toba sie bzykał?heheheh

Gość A taaak taaak
Mój nie miał innej przed ślubem . Wiem to na 100%. I nie wmawiaj innym ze tacy nie istnieją.

Gość Lepszy niewygledny i plackowat
Ale mój . Osobisty. Nieuzywany i z pierwszej ręki

czerwona poprostu jest tak durna i pusta ze facet jej powiedział ze tylko ja kocha i ze tylko z nia sypiał i ze przed nia zadnej innej kobiety nie miała a ta durna uwierzyła ichacha

Gość CZERWONA JARZĘBINA
ale was wkurwia. otóż od podstawówki znaliśmy się z mężem i potem pobraliśmy - tak was to dziwi ze mój swiat jest lepszy od waszych skurwiałych ?

Gość k jak Kasia
ja tez takiego miałam...po 6 latach małzenstwa uznał ze warto zobaczyć jak to jest z innymi...Jesteśmy po rozwodzie 5 lat,zatem powodzenia zycze:P