Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZERWONA JARZĘBINA

DLACZEGO DECYDUJECIE SIĘ NA ŚLUB ROZWODNIKIEM ?

Polecane posty

Gość CZERWONA JARZĘBINA
to wiązcie sie dalej z odyńcami co walili konia z inną i utrzymujcie ich dzieci durnoty ha ha ROZWODNICY I ROZWÓDKI TO PODLUDZIE DRUGIEJ KATEGORII

Gość te czerwona idz sie leczyc
jasne lepszy twój,osobisty,nieruszany,ale który za twoimi plecami robi skoki w bok bo wczesniej sie nie wyszalał nie posmakował to teraz musi ale robic to na boku i pocichu a z ciebie sie śmieje ...ichch

Gość Lepszy niewygledny i plackowat
My poznaliśmy się mając 17 lat ibylismy pierwsi dla siebie. Wy tego uczucia nie znacie .

Gość Lepszy niewygledny i plackowat
Uwazasz ze musi to robic? Hahahaaa jak ty malo wiesz , moze w twojej sferze tact sa ale w mojej sa inne zasady.

a to czym sie różni uczucie w wieku 17 lat od tego w wieku 25 czy 30 wytłumacz mi plis bo nie kumam Mi sie wydaje za 17 lat to jekies gówniarskie i niedojrzałe jest te uczucie

Gość mężątka ze stazem29l
oj czerwona jaka pusta jesteś nie znasz życia i nigdy nie mów nigdy

Gość Jegerm
Oj boli was ze niekyorym sie udalo .. Każda z was marzy o miłości po grób nie zaprzeczajcie. Jak wychodzisz za faceta to chcesz z nim być do końca czy tylko zakladasz od razu ze na pare lat?

plackoway...no jak poznał cie w wieku 17 lat i zaraz wzieliscie slub hehehe to albo mazgaj albo sama sie okłamujesz

Gość mężątka ze stazem29l
chyba każdy chce dobrze ale jak nie wyjdzie to po co sie męczyć

Gość Jegerm
Wyszalec można się z własna partnerka pod warunkiem ze się kocha. Cała resztę można o dupę potluc.

Gość CZERWONA JARZĘBINA
LEPSZY NIEWYGLEDNY I PLACKOWATY : TU SAME KURWISKA SIEDZĄ I NAS NIE ROZUMIEJĄ CO TO ZNACZY NIE MIEC ŻYCIORYSU SPAPRANEGO , MÓC WZIĄŚC KOŚCIELNY ŚLUB. BIORĄ JEDYNIE W USC I SIEDZĄ KONKUBINY HAHAHAHA

jegerm ...ale tyo chyba nie na temat piszesz. Pytanie brzmi inaczej wiec co do tego maja rozwódki piszemy o tym czemu decudujemy sie na slub z rozwodnikiem,a na to sie decyduja nie tylko rozwódki sa jeszcze panny i wdowy.

Gość Poznał mnie jak
Mieliśmy oboje 17 lat. Nie był żaden mazgaj i nie był tez jebaka. Każdy kiedyś ma ten pierwszy raz . Jemu ja się trafiłam i to mnie pokochał i jest ze mną tyle lat to chyba mu dobrze , nie? Jakby mu nie pasowało to już dawno by sobie inna znalazł i byśmy się rozwiedli, proste?

czerwona a co powiesz nam o wdowach i wdowcach którzy wstepuja w ponowny zwiazek..według twojego toku myslenia to tez ludzie nizszej kategori,przeleciani,z dziecmi co????

poznał mnie...a co ma piernik do wiatraka oczywisci ze sa tacy sa i tez tacy którzy sie kochaja i nie zdradzaja a nie sa sobie pierwszymi. Dlatego własnie nie ma znaczenia czy ktos jest rozwodnikiem czy wdowa czy wdowcek czy kawalerem itp bo mozna sie kochac i nie zdradzac i moze byc pieknie i cudownie jesli sie taki zwiazek stworzy z drugim człowiekiem.

Gość CZERWONA JARZĘBINA
Jak już wcześniej pisałam tu same kurwiarzyny siedzą więc zasady im obce - aby sie wyszalec - biedni jesteściue

czerwona..nie odpowiedziałs mi na pytanie z 11.34 niewiesz co powiedziec czy jak???

Gość OJ Jarzębinko
droga nie wiem ile masz lat, ale chyba młoda bardzo jesteś. Ja też miałam tego jedynego ukochanego od 16 roku życia. Boże jak miłość. A i tak zostawił mnie po 4 latach małżeństwa. Bo niestety brak szaleństwa z młodości wyszedł. Jesteśmy po rozwodzie. I widzę, że niestety jest mnóstwo takich przypadków. Nie powinno tak być, ale życie jest życiem i niczego nie przewidzisz. A z miłością jest jak jest, nigdy nie wiesz kiedy na ciebie przyjdzie i wtedy nie ważne czy rozwodnik, wdowiec, kawaler. Życzę ci, żebyś była szczęśliwa z mężem.

jak ma sie zasady... a skad ta pewnosc ze nie byli,moze ich zony nie były i dlatego sie rozwiedli.Czy jak rozwod to tylko z powodu zdrady męża???????????????? jest jeszcze tysiace innych powodów dla których ludzie sie rozwodza wiec nie generalizuj ok!!

Gość OJ Jarzębinko
Sama do kościoła chodzę i chciałabym, żeby było tak wszystko idealne. Co poradzę, że dla mojego byłego męża, wartości takie nie istniały.

jak ma sie zasady...oczywiscie ze jej wybór tak samo naszym wyborem jest byc z rozwodnikiem czy rozwódka... jesli my ja mamy uszanowac to niech on szanuje nas i nasze wybory. wypisywanie ze ktos z tego powodu jest kurwiorzem albo skurwysynem,albo konkubinom tylko świadczy o niej nie o Nas

Gość OJ Jarzębinko
A niekoniecznie. Wiem dobrze, że gówniara byłam straszna i wcale nie powinnam wtedy wychodzić za mąż. Nie tylko wina mojego ex. Błąd za który trzeba teraz płacić.

Gość CZERWONA JARZĘBINA
dlsczego was boli jak widzicie szczęśliwych ludzi . tak jestesmy razem od początku , nie mamy doświadczeń z innymi penisami/dupami i dobrze nam z tym.mamy swój mały poukładany świat a to ważne w tym skurwiałym swiecie. nie jestem mocherem ale gardzę rozwódkami i rozwodnikami i tyle

Gość CZERWONA JARZĘBINA
ZAL MI DZISIEJSZEGO SPOŁECZEŃSTWA

Gość A skąd wiesz
A skąd wiesz,że za jakiś czas sama nie będziesz rozwódką, bo cię kochany mąż zostawi. Każdy z nas miał kiedyś taki piękny poukładany świat. Oby cię to nie spotkało.

Gość CZERWONA JARZĘBINA
PO CO KOMU DZIŚ WCZORAJSZA MIŁOŚC ? PO CO DALEJ POC TO SAMO PIWO KIEDY DAWNO JUŻ ULECIAŁ GAZ ????????? WIEC PO CO MAM BRAC UŻYWANEGO FACETA JAK TYLKO PIERWSZA MIŁOSC JEST PIĘKNA NAJGORĘTSZA I NAJSZCZERSZA

Gość hła hła hła hła
a mi się zawsze podobał Ross Geller a on był potrójnym rozwodnikiem... miał pecha

Gość A skąd wiesz
Dopóki Cie ta najgorętsza miłość nie kopnie w tyłek.