Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZERWONA JARZĘBINA

DLACZEGO DECYDUJECIE SIĘ NA ŚLUB ROZWODNIKIEM ?

Polecane posty

Gość hła hła hła hła
te, czerwona jarzębino, głupia jesteś jak but. Zrozum, że masz po prostu szczęście, że twoje małżenstwo jest udane, że twój mąż nie okazał się idiotą, alkoholikiem, agresorem, oszustem, zdrajcą, obrzydliwcem, chorym psychicznie ani wulgarnym degeneratem. Że dzieci, które razem wychowacie, nie bdą przez niego bite, poniżane, niekochane. Niektórzy nie mają tego szczęścia, więc muszą się rozwieść, ale zasługują na drugą szansę. zawsze się może okazać, że twój mąż cię zdradzi albo pobije albo mu odwali, i co wtedy zrobisz? Jesteś bardzo niedojrzała psychicznie, ale tacy jak ty ludzie zapatrzeni w siebie będą zawsze patrzeć jednostronnie, nie dostrzegą całej palety barw świata, bo widzą tylko czubek własnego nosa.

Gość prinzesska27
Ja tez wychodze za ozwodnika, z reszta sama tez mam za soba 5 letnie malzenstwo...

Gość lattemiele
ejjjjjjjjjj.Autorka!! a jesli to rozwodka to co to zmienia? czy tacy ludzie nie zasluguja na druga szanse? i jesli im sie cos nie powiodlo to co??? maja byc sami przez reszte zycia???

Gość hła hła hła hła
spultałam się w majty :o

Gość lhooq
Czy ty sie w ogole słyszysz autorko? Ludzie się wiążą i rozstaja, różnie w życiu bywa. Za te głupoty, które tu wypisujesz i zmarnowanie mojego cennego czasu, życzę Ci, żeby twój niezkazitelny mężulek z pierwszej reki rzucił cię kiedyś i... no właśnie - żebyś została sama, bo kto by chciał taką durną babę z odzysku?