Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna zona pewnego meza

dlaczego wieczoem nie mam ochoty na sex?? co robic??

Polecane posty

Moj problem polega na tym, ze wieczorem moje libido spada do zera...rano mam ogromną ochotę na sex, wtedy wystarczy ze mąz mnie dotchnie i juz robi mi sie ciepło, minutka pieszczot i jestem gotowa, a wieczorem moze mnie piescic godzinami i nic, suchość:(:( dlaczego tak sie dzieje?? Rano pracujemy, po poludnoiu czas spedzamy z dzieckiem, wieczorem jest jedyna okazja kiedy możemy się kochac, ale ja wtedy juz nie mogę. Caly dzien o tym myslę, pragnę go a jak zbliza się noc to odechciewa mi się i nic nie mogę na to poradzic. Czy ktos z was ma podobne problemy? Czy mozna na to cos zaradzic, czy pomoze tu jakis lekarz...co tu robic?? :(

Nikt oprocz mnie nie ma takich problemow?? :( Dodam jeszcze ze moj facet bardzo mnie podnieca, uwielbiam sex z nim, lepszego nie moglabym sobie wymarzyc, jest czuly, potrafi piescic i masowac moje cialo tak ze zapominam o calym swiecie, tylko co z tego, skoro wieczorem nawet to nie pomaga, bo tak jak wspomnialam wczesniej moja "muszelka" jest sucha..ehh..:(

Wczesniej wstawac...to bylo by trudne, bo mąż wychodzi do pracy po 5 :( to chyba o 4 musialabym wstac:D

rus1 a Ty masz podobny problem?

Gość uhgjdgjh
a moze do seksuologa ? Nie zaszkodzi na pewno ,a moze pomoc ,wiec czemu nie sprobowac ? :)

Gość koIo z molo
rus tez ma sucha muszelke,dlatego jego partner smaruje mu depe wazelina.

Gość red-alice
Zmęczenie i wychowywanie dziecka robi swoje. Po całym zabieganym dniu to rzadko ma się ochotę na coś więcej niż kąpiel i sen. Poza tym podobno na zachcianki seksualne ma też wpływ poziom hormonów, który różni się w zależności od pory dnia. Może ma to też z tym coś wspólnego. Mnie też wieczorami po prostu się nie chce. Ja już zaczęłam się zastanawiać czy wszystko ze mną w porządku. Czytałam dzisiaj taki artykuł http://kobieceprawdy.pl/article_uni/pikanteria/nie_mam_ochoty_na_seks.html Może to jest odpowiedź na nasze bolączki?

No u nas podobnie jest. Moja ma ochotę w dzień, a im bliżej wieczora tym mniej. Ale na szczęście nie jest tak źle jak u ciebie. Ja tam bym wstał nawet o 3 na dziki seks ;]