Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubba12345

poszłam na wizytę do baby ginekolog i.....

Polecane posty

Gość grubba12345

w połogu...na kontrolne badanie a ona przed wejściem na fotel-powinna Pani schudnąć...a ona wcale nie jest chuda ,stara lampucera w dodatku nie zna się na niczym, co byście zrobiły ????

Gość skarga na nia i do sadu za obr
aze w miedzyczasie psycholog ze sie przez nia zalamalas i wogole :P

Gość kasia wroclaw ww
a jak to niby udowodni w sadzie? dyktafonu przy doopie nie nosi przeciezz nadzieja ze jakis lekarz jej pojedzie co by to potem mozna jakiesodszkodowanie wyszarpac. mysl troche. w sadzie dowody sie licza.

Gość grubba12345
poprostu aż się wstydziłam wejść na fotel, ale co miałam zrobić. głupia baba i tyle. zbadała i już, a ja zaoszczędziłam kasę na prywatnego gina. nie chce mieć juz dzieci i przezywać tego upokorzenia!

Gość buhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kasiu, inteligencją to ty nie grzeszysz. Wiesz co to ironia?

trzeba bylo jej sie odciac, np. "pani ginekolog, ja to swiezo po porodzie, mloda jestem, jeszcze zdaze ale pani to powinna sie pospieszyc bo z wiekiem to coraz trudniej zgubic kilogramy" glupio by jej sie zrobilo:) mi tak kiedys kolega wypalil przy wszystkich w pracy: "a tobie by sie przydalo pare kilo zrzucic" a wcale jakas gruba nie bylam tylko kolega gej lubujacy sie w chudosci i do tego czuly na punkcie swojego wygladu; odpalilam mu tez przy wszystkich: " wiesz ja zawsze schudnac moge ale ty to powinienes zbierac na operacje plastyczna bo tylko to ci pozostalo" wszyscy sie smiali , ze szefem wlacznie a kolega od tej pory byl dla mnie zadziwiajaco mily...

Gość grubba12345
hahah, :P

Gość kasia wroclaw ww
o jezu wielkie mi co, nie załapałam- zdarza sie :D

Gość grubba12345
łosz kurde jak ja nie lubie gejów, w ogóle gardzą kobietami że baby sa bllee że pasztety i że wszystkie brzydkie. poprostu chyba sa zazdrośni o to że inni faceci wolą kobiety a raczej większość

Gość nie ma co się obrażać
A może lekarka miała rację? I powiedziała to z troski o pacjentkę? Jako lekarz wie, czym grozi nadwaga.

Gość grubba12345
spoko kasiu. jakbym jej docięła przed wejsciem na fotel to by mi pewnie specjalnie tę łychę wepchnęła w...aż by zabolało :P

Gość grubba12345
to ja wie to niech sama schudnie. ale ona nie powiedziała tego delikatnie tylko z podniesionym głosem, tak brzmiało to...hm...bezczelnie

Gość hjnds
lekarka wcale ci nie ubliżyła ani nie obraziła tylko w trosce o twoje zdrowie wyraziła swoje zalecenie gdyby nie zwróciła ci uwagi też by można było powiedzieć że nie interesuje się pacjentką itp

Gość kasia wroclaw ww
hjnds wez ty smieszna nie badz. od udzielania rad dotyczacych wagi jest dietetyk lub rodzinny, a nie ginekolog.. no prosze cie.. juz nie przeginaj w druga strone.. ze jakb ginekolog pacjence nie powiedziala ze jest gruba to by bylo zle bo nie dba o zdrowie. na to wychodzi ze ja do samych niekompetentnych ginów chodzilam bo zaden nie zwrocil mi uwagi na zadkie wlosy, mase ciala, plaskostopie itd :D

Gość pewnie bała sie
o fotel że się załamie:)

Gość wegwrgw
Do opinii wyżej dodam że gdyby sama była szczupła, to by jej może nie wypadało. Ale tak to śmiało mogła zwrócić ci uwagę, dla twojego zdrowia, z zastrzeżeniem że to w sposób oczywisty dotyczy też jej.

Gość hjnds
czy ona powiedziała jej że jest tłusta gruba itp ? nie doradziła by schudła i tyle no właśnie z tym problem że u nas lekarze widzą tylko swoją dziedzinę i nic więcej ich nie interesuje a nasz organizm funkcjonuje jako całość i czasem trzeba go właśnie tak traktować bo np nadwaga może być w przyszłości przyczyną chorób ginekologicznych i nie tylko

Gość starsza osoba
ma większe "prawo" być gruba, bo z wiekiem metabolizm zwalnia i trudniej utrzymac wagę. Natomiast gruba mloda kobieta ma duże szanse w przyszłości cierpieć na otyłość. Jeżeli już teraz jest gruba, to co będzie za kilkanaście lat. I nie tłumaczcie się ciążą, bo poza jednostkowymi przypadkami przyczyną nadwagi jest obżeranie się a nie ciąża. Autorko, to nic miłego usłyszeć cos takiego, ale zamiast się obrażać, lepiej wyciągnij z tego wnioski.

Gość a ile tak naprawde wazyszzzzzz
Ja u gina, kotry porwadzil moja 1 ciaze mialam wazenie co wizyte. Jak zaczlam zbyt duzo przybierac na wadze, to mi powiedzila czym to grozi: cukrzyca ciazowa , duzym dzieckiem, ciezkim porodem i wyslal do dietetyka. Teraz jestem w drugiej ciazy i lekarz tez kontrolujemoja wage a polozna na szkole rodzenia przeprowadzila ze mna konsultacje dietetyczna. Moim zdaniem to dobrze, ze gin dba o wage kobiety.

Gość kasia wroclaw ww
haha polog to kilka tyg po porodzie wiec rozumiem ze starsza osoba ma prawo byc grubym bo juz nie ten metabolizm itd natomiast kobieta po porodzie nie moze? jaka plytka jestes "starsza osobo"

Gość do wszystkich kobietek
każdy ma prawo być grubym, bo czasem chude wpierd...aż chuczy! jedzą i są chude! tym bardziej że w mojej rodzinie nie ma cienkich osób a wysokie i nie duże objętościowo

Gość do wszystkich kobietek
offerma pilnuj się nie znasz dnia ni godziny