Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichodajkaa

nie mam kasy, nie mam pracy, nie mam nic

Polecane posty

Gość jaja sobie robisz
piszesz ze nie jestes dyspozycyjna wiec powinnas szukac pracy gdzie sobie dostosujesz do zajec to jest pub,opieka nad dzieckiem, lub osoba starsza ,telemarketer, sprzatanie domów, korepetycje. Wspominasz ze rodzienie też sie kiepsko wiedzie, wobec tego tym bardziej powinnas isc do pracy by ich odciazyc a ty pewnie jeszcze nie pracowalas i nie mozesz sie przelamac

nie biore nic od mamy, przestance :O moi rodzice nigdy mi nie dawali kasy, w wieku 13 lat rozdawalam ulotki pod bagatela a w kazde wakacje wyjezdzalam na owoce do holandii albo uk! ponadto mialam stypendium socjalne i naukowe...

Gość jaja sobie robisz
przeciez nie pisze ze bierzesz od mamy! tylko zaproponowalam ci kilka wariantow. Nie patrz na ludzi ile maja tylko pomysl jak zadbac o siebie. Jezeli bym patrzyla na ludzi z roku to bym zfiksowala bo ich zycie wyglada wlasnie tak- ile rodzice.

Gość jaja sobie robisz
ja rozwiesilam w kilku dzielnicach ogloszenie ze zaopiekuje sie dzieckiem, podejme sie sprzatania i sie odezwali. Tylko swoja dume musialam schowac do kieszeni.

To znaczy, że co? rozumiem, że od poniedziałku zaczynasz intensywnie latać po firmach, restauracjach itp :)? Nie tłumacz się tylko do roboty :) Po mojej poprzedniej pracy zostały tylko wspomnienia i też latam, wiec nie będziesz sama :)

Gość jaja sobie robisz
co masakra??????? a pomysl jaka masakra jest to ze wyliczasz tu na co cie nie stac! i kolesie ci proponuja sponsoring- to jest dopiero masakra. wydaje mi sie ze studiujesz zaocznie wiec masz wieksze pole manewru

studiuje dziennie ale to ostatni rok wiec mam wiecej wolnego eh dzieki wam, troche mnie zmobilizowałysmy i podnioslyscie na duchu... tak, zaraz drukuje cv i powysylam na oferty z neta i pozanosze gdzies... znajde cos!! dla mnie masakra, tzn bo juz chyba wole zmywac niz miec kontakt z ludzmi, troche aspoleczna jestem... marzyla by mi sie praca w biurze etc, no ale wiadomo ...

kurcze,dziekuje!!! nagle czuje przyplyw energii i wiary i sil i mam zamiar przez nastepne 4 mce uzbierac z 1000 e i wyjechac z PL !! :) uda sie!!!!!

To witaj w klubie, ja się trochę krępuje przy ludziach i też wolałąbym papierkową robotę, ale niestety w pracy nie wolno myśleć o tym co nam nie pasuje, trzeba być twardym i wykonywać swoja pracę, nie myśleć o tym czy patrzą się na Ciebie ludzie czy nie, mieć to gdzieś. Jeżeli zaczniemy się krępować to już po nas.

Ja muszę wyjść z domu, ale będę tu wpadała :) Temat dodaję do ulubionych. Jeżeli coś znajdziesz bądź zwątpisz w siebie to pisz. Ja też chętnie tutaj się pozwierzam ze swoich poszukiwań, będzie nam łatwiej :)

Gość jaja sobie robisz
ja tez bylam zacisnieta jak poszlam do knajpy bo sie wszyscy gapia jak stoisz za barem ale mialam cel, chcialam miec swoje pieniadze by rodzicom latwiej bylo najwiekszy obciach to jak musialam isc sprzatac lub isc z jakoms starsza osoba na spacer gdzie np ta osoba miala demencje i bredzila od rzeczy ale dalam rade. jest jeszcze takie cos jak nocne inwentaryzacje w marketach, tez mozesz sie zalapac

Gość jaja sobie robisz
da jeszcze ogloszenie na gumtree i na portalach. Szukaja tez w galeriach wiec skocz i zobacz . No i nie zniechecaj sie.

tez dodaje do ulubionych! :) dziekuje wam bardzo, przełamiem się, w koncu od czegos trza zaczac, by potem pracowac w bardziej wymarzonym miejscu.

Gość jaja sobie robisz
no dokladnie:) pamietaj praca do nas nie przyjdzie a zdobedziemy doswiadczenie ( ktore jest tak bardzo wymagane) i nam bedzie latwiej ja tez za niedlugo na swoj zmywk:) a tak na serio to robi to zmywarka ja wysluchuje spowiedzi klientow przy barze:) ale to tak kolo 1,2 jak sa mocno wstawieni jak bede widziala gdzies oferty to ci napisze duzo juz jest na rynku do knajp sprobuj bo warto:) czlowiek uczy sie asertywnosci i wszystkiego co moze sie przydac jak juz bedziemy kierowniczkami lub prezeskami:)

znow mi energia opadal i wyć się chce :( podrukowalam cv i znalazlam pare ofert w internecie na ktore moglabym odpisac..

Gość z krakowa
też szukałam w krakowie, pracy,nawet nie dawno i podobnie jak ty masz zamiar roznosiłam po pubach, sklepach, tez wysyłałam, najtrudniej sie przemoc , odzywali się potem, za jakieś 3 miesiące , jak już miałam pracę oczywiście załatwiona przez kogoś, znajdziesz w ten sposob?gratuluje mega szczescie , bo teraz kazdy ma jakiegos znajomego, kolegi znajomomego, na taka prace.. nie ma pracy bez znajomosci praktycznie nie ma

Gość no to pocieszyłaś i zachecilas
do szukania....

a co mi tam, jutro przejde przez miasto i popytam, powlaze tam gdzie jest napisane PRACA 😠 i wysylam oferty do firm/placowek 'w zawodzie', a nuz kogos zachca

Gość malaistotka
smierdzi?

To ja :) i jak szykuje się jakaś rozmowa? :) U mnie na razie zupełne ZERO, ale po świętach muszę coś znaleźć, oj muszę :)

wysylam CV na wszystko pod co mozna mnie podciagnac i czekam przy telefonie poszlam tam gdzie wisialo PRACA ale chcieli doswiadczenie w sprzedazy ubran poszlam tam gdzie nie bylo ogloszenia o prace i popatrzyli jakbym pytala o droge na marsa i powiedzieli ze jak kogos chca , to wywieszaja ogloszenie i ze zebym nie zostawiala im cv ;) wiec sie zniechecilam...

hej, ja właśnie wybieram się za granice, na zbiory.. aby zarobić sobie na utrzymanie na studiach dziennych.. Widze, że wiele osób samych sobie radzi. Trochę w siebie wątpię.. Z praca teraz nie jest łatwo..

wyjezdzasz przez jakies biuro? ja bylam kiedys na zbiorach.. Ostatnio w 3 tyg sredniociezkiej pracy 6 dni w tyg zarobilam na czysto 1500e moze tez powinnam wyjechac....hm...

Gość Argen
no to powodzenia.

wkurwilam sie ie nie poszlam!! nie bede wciskac ludziom kitu przez telefon i jeszcze sie na to szkolic tyle godzin! kurwa nienawidze tego kraju!!!!!!!!

Gość niech zyje Tuskoland
:D