Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichodajkaa

nie mam kasy, nie mam pracy, nie mam nic

Polecane posty

Gość Niewiadoma?
Ja też nie mam kasy!:(

Gość poszukujecie pracy w
De? znacie komunikatywnie jezyk? napiszcie do mnie e mail z Cv. praca-polska@web.de

co wy gadacie. fajna praca telemarketer. siedze caly dzien, ladnie pachne kawke popijam, kitu nie wciskam, a i jestem jedna z lepszych w firmie

Gość kgkjdfjge
Kciukiem napisz mi cos o pracy telemarketera.Jest stresująca?Są jakieś minimum sprzedazy?I jak tak to takie do wykonania?

Powiem wam, że warto zanosić CV tam gdzie chciałoby sie pracować a nie jest wywieszone ogłoszenie. Ja zawsze chciałam pracowac w jakimś biurze. Zaniosłam CV do kilku biur rachunkowych a akurat w jednym z nich chcieli zacząć kogoś szukać i za kilka dni do mnie zadzwonili. Poszłam na rozmowę i od razu mnie przyjęli. Miałam praktycznie zero doświadczenie w rachunkowości (zaczęłam robić technika), a jednak mnie wzięli. Wszystkiego się po kolei uczę, atmosfera w pracy fajna i bardzo się cieszę, że się przełamałam i zaniosłam tam CV.

jest na poczatku, bo sie wydaje , ze gadasz jakbys byl jebnieta i wszyscy cie sluchaja (ja chodzilam codziennie majac juz wypita setke, zeby ogarnac) u nas w firmie ile sie umowi tyle sie umowi, ale jak masz 18spotkan to premia , jak masz 20 mozesz isc do domu(czyli nieraz juz nawet w poludnie, a pracujemy do 16.30) nie dzwonimy z tel, tylko z kompa, jest nas ok 11 dziewczyn, 3 kuruerow, mamy mal firme w mieszkanku, ogolnie jak jedna wielka rodzina. i od razu mowie, ze nie zapraszam na pokazy garnkow welny czy masazera do stop:) a kto mieszka w bydgoszczy czy nakle nad notecia mial ze mna do czynienia, bo od 3tyg namietnie meczymy po kilka razy te same ulice nawet:)

Gość kgkjdfjge
a masz podstawową pensje też?

no mam najnizsza krajowa plus ew premie (ktore sa marne, ale zawsze cos) no i podwojnie placone soboty (jedna lub wie sa zazwyczaj pracujace) na poczatku kwietnia skonczyla mi sie umowa prowizyjna, wiec ta wyplata bedzie marna bo jakies 850zl (od umowy, ktora wejdzie mam na reke 4.50:P, ) no ale juz jestem na stale wiec gitara

Gość kgkjdfjge
To fajnie trafiłaś że masz umowe i stałą pensję.Ja w wiekszości ogłoszeń widze że umowe zlecenie dają:(

tzn jestem na stale bo tak sie u nas mowi, bo na prowizji to jest kaszana, bo kasy nawet na bilet autobusowy nie zarobilam. ale mam umowe zlecenie, ale mi to pasuje:) wazne ze zarabiam, mam 21lat i zero doswiadczenia w czymkolwiek wiec nie marudze, tylko biore co daja, a po dwoch latach na bezrobociu trafila sie taka praca akurat

Gość kgkjdfjge
Ach,czyli zanim dostałaś stałą pensje to dostawałaś tylko prowizje? To lipa:(

no:) dostalam cale 170zl za pierwszy miesiac:D a dokladnie 290 wydawalam na autobus:D no ale wtedy mi marniutko szlo, teraz mi lepiej wchodza, ale jednak stala to stala, moge juz sie opierdalac na prowizji kazdy kontakt sie liczyl

Gość szczęśliwa bardzo bardzo
cichodajka, polecę Ci dobrą przychodnię ginekologiczną :) Kraków Lwowska 17 doktor Dziedzic, telefon 126563014 , ja dzwoniłam wczoraj,termin dostałam na 16 maja :) ta przychodnia ne jest bardzo znana bo nowa, ale lekarz dobry, możesz go sprawdzić :) pozdrawiam ;p

Gość kgkjdfjge
no tak:) Ja własnie myśle powaznie nad pracą telemarketera.Ze względów zdrowotnych musze siedzacą prace znaleźć. A są w ogóle szanse na umowe o prace czy raczej wszedzie na zlecenie zatrudniaja?