Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala Kulka

ulgix trawienie na leniwe jelita

Polecane posty

Gość Mala Kulka

hej.mam tak zwane leniwe jelita, i chcialam zastosowac ulgix trawienie...czy ktoras z Was go stosowała i jakie sa Wasze opinie na jego temat?

Gość niwi
Też jestem ciekawa tego

Gość Mala Kulka
tak tak wiem, ze po wiekszosci srodkow farmakologicznych jelita sie jeszcze bardziej rozleniwiaja, ale lewatywa mnie obrzydza i jakos tak nie bardzo....a moze znacie jakies inne, moze lepsze?

Jeżeli nie ma składników stricte przeczyszczających to wcale nie są one takie złe... Te wszelki herbatki wyszczuplające mają na celu przeczyścić i nic więcej : / wtedy się rozleniwiają jelita etc. DLATEGO CZEKAM NA OPINIE NT. ULGIXU

Gość Mala Kulka
czytam i czytam o tej metodzie i chyba wolalabym juz wizyte w gabinecie....nie wspominajac, ze kawa by mi obrzydla chyba na cale zycie:)

Gość isykja
Lepiej kupić HEPATOCHOL - skład podobny a o połowę tańszy (Ulgix: 0,4 zł/tabletka, Hepatochol: 0,2 zł/tabletka).

Gość princesssvssita
ja mam za dużą przemianę materii :O

Gość Mala Kulka
ja zaczalam brac w czwartek, narazie wiekszych zman nie widze, ale to pewnie trzeba poczekac kilka dni jeszcze...zobaczymy co z tego bedzie( ale problemow z bakami nie mam, ale to chyba dobry objaw...cos sie zaczyna ruszac w brzuszku).

Gość pijcie siemie
jw

Gość pijcie siemie
to jak wy macie to leniwe jelito to raz na ile sie od....???

Gość Mala Kulka
bywa, ze raz na tydzien;]

Nie znam kompletnie produktu, o którym piszecie. Wiem, że na kłopoty z trawieniem, jedną z bardziej naturalnych i zdrowych metod jest picie szklanki wody z jedną łyżką proszku zasadowego (langsteiner). Działa oczyszczająco i przyspiesza przemianę materii.

Mam również leniwe jelita. Wypróbowałam już wszystkiego, pomagało, ale na krótki czas. Najlepsze, wręcz genialne działanie mają....UWAGA zwykłe owoce! Tak. To takie proste, nie dość że witaminy to znakomicie przeczyszcza, jestem bardzo zadowolona. Zwłascza polecam jakiś owoc nad czczo przed śniadaniem :)

Gość Mark+Iza
tak. szczegolnie gruszki.

Gość ulgix_konkurs
Zapraszamy do udziału w KONKURSIE! Do wygrania: WARSZTATY KULINARNE Z MAGDĄ GESSLER! 30 zestawów AGD 100 zestawów produktowych Ulgix Szczegóły na stronie: http://ulgix.pl/konkurs/

mogą też pomóc probiotyki, typu Lactoral - do kupienia bez recepty, poprawiają pracę jelit i chronią przewód pokarmowy, owoce i warzywa w diecie też mają wpływ na trawienie

Gość yjtrhgfdx
NA trawienie polecam Yerba Mate, szczególnie tą z dodatkiem ziół, np. z miętą, bo fajnie działa na trawienie i dzięki temu brzuszek robi się płaski;) Mój żołądek jest bardzo zadowolony, wzdęcia i bóle brzucha bardzo sie zredukowały. Yerba pomogła mi w walce z kompulsywnym jedzeniem i podjadaniem ;) W zasadzie pozbyłam się obu problemów, jem regularnie, między posiłkami popijam Yerbę, żeby dostarczyć energii, witamin. Super rzecz, Yerba sprawia, że jedzenia już nas tak nie interesuje jak wcześniej ;) No i do tego mnóstwo witamin! To jedyna rzecz, jaką moge polecić jako wspomagacz odchudzania (wszelkie tabletki, diety cud, herbatki i toniki oczyszczające za mną-szkoda kasy). A Yerba jest tania i wydajna ;) Paczka 500g już za 15 zł ;) Jak jeszcze ktoś porzuci kawę na rzecz Yerby, to w zasadzie wyjdzie mu taniej w miesiecznych wydatkach ;) Tu macie odchudzający skład Yerby: http://yerbomaniaczka.blog.pl/

Gość conqueror
Ja na problemy z trawieniem polecam herbatę Charantea, w dwóćh wersjach smakowych - mięta plus trawa cytrynowa oraz cynamon. http://drlucas.com.pl/pl/p/Charantea-Cynamon/79 Pomagają regulować pracę jelit, czyli perystaltykę i przywrócić ich pracy optymalne tempo.

Gość KrystynaN4324
Uzywaliscie preparatu o nazwie Hepatochol? Bo szukalam komentarzy dotyczacych tego leku i postanowilam Was zapytac. Moze moglibyscie cos napisac mi o tym produkcie? Oplaca sie go uzywac, probowaliscie jakichs zamiennikow? Tutaj zanalazlam troche danych o Hepatochol: http://www.listalekow.pl/hepatochol/ - uwazacie, ze warto sie tym zasugerowac? Wolalabym sie nie naciac i wydac bezsensownie sianko, dlatego postanowilam Was zapytac. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.

Gość ewwoska
Przyznam ze na mnei dziala tylko jak tylko odgazacz :) jesli jest w ogóle takie słowo. Ja potrzebuje czegoś co po prostu idealnie zadziała i poruszy moje jelita do roboty :) Mam wrazenie ze one w ogole nie pracują.

Gość gość
Ja też jestem zdania że najlepsze są naturalne sposoby, dlatego używam Vita Biosy. Produkt w 100% naturalny, zioła i probiotyki które pobudzają moje jelita do pracy. Cenię sobie komfort życia dlatego szukałam aż znalazłam coś co mi pomoże. Poza tym mogę cieszyć się swoim normalnym ładnym brzuszkiem a nie wydętym jak balon, czasem to naprawdę kiepsko wyglądało.

Gość gość
Aulgiks trawienie działa tak by mieć płaski brzuch?Nie wytrzymuje mam brzuch jak w 9msc.ciazy

Gość gość
Mam brzuch jak w 9 MSV.ciąży CO ROBIC???!!!!

Gość gość
Witam stosuje go przez 2 dni i jestem zadowolona z niego.Pomógł mi gdy miałam wzdęcia a to tego ułatwia przemianę.

Gość gość
na moje trawienie to niestety żadne tabletki nie chciały pomóc i nie obeszło się bez wizyty u http://chirurgiakrakow.com.pl/ - teraz na szczęście wszystko jest w porządku. czasem trzeba się odważyć i zapisać na wizytę.

Gość gość
wiecie co jest na to najlepsze? ćwiczenia brzucha! tak, tak , 100% skuteczności. Zróbie sobie brzuszki proste na skos, normalny mini trening na mięśnie brzucha a wszystko w ciągu paru minut się "ruszy". Jeśli ktoś ma w domu fit ball czyli dużą piłkę treningową połóżcie się na nią brzuchem i posuwajcie się do przodu i do tyłu-super masuje jelita i przyśpiesza ich pracę, lepsze milion razy niż te wszystkie środki. A do tego wielki benefit-ładny płaski brzuszek :)

Gość baionka
Na trawienie moge polecić produkty od avitapolska.pl zdają egzamin, przynajmniej w moim przypadku:)