Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala Kulka

ulgix trawienie na leniwe jelita

Polecane posty

Gość gość
Bardzo dobrze działa na trawienie błonnik jabłkowy. Osobiście zamawiam ze strony Apteki pod Smokiem, bo szybko realizują zamówienia.

Gość fiftussiieekk
Ja przeważnie stosuję naturalne sposoby na trawienie co poleciła mi jeszcze babcia są najlepsze i niezawodne jeśli chodzi o stronę adamed.expert to również tam czytałam właśnie o tych naturalnych sposobach. Lek oczywiście ale już w takich przypadkach co natura nie da sobie rady

Gość magdusiak77
ja od dziecka mam problemy z trawieniem i wspierac sie musze roznymi rzeczami. Ostatnio np. znalazłam https://www.ichemia.pl/168,olej-z-czarnuszki-egipskiej-zimnotloczony-500ml-bio-line.html i musze przyznac, ze po jedzeniu nie czuje juz takiego dyskomfortu jak zawsze...

Gość gość
Ja na usprawnienie trawienia brałam takie tabletki z algami morskimi Matsmältnings-tabletten. To szwedzka firma Alg borje je produkuje. I bardzo pomagały. Dużo naturalnych składników mają w sobie, przy dłuższym stosowaniu to już w ogole przechodziło ale efekt już od 1 tabletki był odczuwalny

Gość kariola
Ten olej z czarnuszki egipskiej z iChemia.pl zdziałał cuda! Jak miałam problemy z trawieniem tak raz dziennie go stosuje i wszystko minęło a po tylu lekarzach chodziłam. Czemu ja o tym wczesniej nie wiedzialam...

Gość koldari
Wiecie co... nie trzeba będzie stosować żadnych tabletek i tak dalej jak będziecie wiedzieć jak łączyć pokarmy, by trawienie było dobre. W tym celu zachęcam do lektury artykułu http://trawienie.expert/wlasciwe-laczenie-pokarmow-czyli/ i zmiane swoich nawykow zywieniowych :)

Gość werka5wa
Mi z tych wszystkich to tylko Cholestilmax pomaga na trawienie. Zresztą mojej mamie i teściowej też poleciłam i widzę że używają nadal także w 100% polecam właśnie ten lek na trawienie

Gość mon1ka
Dużo kosztuje? Czy jest na receptę? Interesuje mnie coś co dziala w miarę szybko i na awaryjne sytuacje, bo staram się przestrzegać diety, ale nie zawsze wychodzi i czasem wtedy też mam problem z niestrawnością.

Gość zazula04
Monika Cholestil Max nie jest na receptę i wcale dużo nie kosztuje, a jeżeli masz kłopoty z trawieniem to polecam Ci ten lek bo widzę, że nie tylko mi pomaga :)

Gość gabiii2712
A nie lepiej zamiast brać tą chemię to znaleźć przyczynę dolegliwości trawiennych?? Też kiedyś brałam tylko tabletki i tabletki dopiero ostatnio natknęłam się na portal trawienie.expert i znalazłam co może być przyczyną takiego zachowania moich jelit także teraz jest bardzo dobrze polecam poczytać

Gość Gabrycha963
po ulgixie puszczam straszne bąki :D dlatego pani w aptece poleciła mi cholestil max i czuję się dużo lepiej, jelitka pracują jak powinny a brzuch nie jest wzdęty jak balon

Gość calinka092
Bardzo dobrze znam ten produkt, o którym piszecie. Wiem, że na kłopoty z trawieniem, jedną z bardziej naturalnych i zdrowych metod jest picie szklanki wody z cytryną. Działa oczyszczająco i przyspiesza przemianę materii. poczytaj sobie o tym na trawienie.expert i nie radzę się truć chemią najlepsze metody to naturalne metody

Gość sandraromek
przyznam się że ulgix nie brałam jeszcze na trawienie. Bardziej jestem przywiązana do cholestil digest już od roku mam go cały czas w torebce właśnie na wypadek problemów trawiennych, działa natychmiast także takie coś lubię

Gość gośćTereda
Polecam ISPAGUL,jest to błonnik,który wspaniale oczyszczanie jelita nie powodując rozwolnienia.Stosuje się raz dziennie ,ale systematycznie.Nie wyobrażajcie sobie jakie ilości oblepiają nasze jelita.Po trzech miesiącach stosowania pozbyłam się brzucha i 5 kilogramów?Czuję się dobrze i lekko. Polecam też surówkę z marchwi i jabłka,ale startą na drobnych oczkach,dodaję się tylko trochę oleju.Ktoś wspomniał o tzw bąkach ,jest to dowód,że ruszyła perestaltyka ,to dobry objaw choć krępujący.Mija po dobrym wypróżnieniu.Pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość bernadetta399
Tego nie stosowałam ale mam duży problem z trawieniem i zaparciami, byłam niedawno u lekarza i przepisał mi kilka suplementów na lepszą pracę żołądka. Zamawiałam internetowo na https://eapteka.pl/uklad-pokarmowy/trawienie - mają dość duży wybór tego typu preparatów.

Gość anoremm
Jeżeli wiecie, ze szykuje sie jakas impreza i tak dalej i trzeba bedzie spozywac alkohol +oczywiscie jesc duzo i czesto tlusto to polecam zaopatrzyc sie w Cholestil Digest - te tabletki wspomagaja prace watroby i procesy trawienne zawsze przed taka impreza biore sobie jedna tabletke i trawienie pozniej jest znacznie lepsze.

Gość gość
Ja na trawienie bardzo często biorę CholestilMax Jest to jak dla mnie jedyny lek który radzi sobie z tego typu problemami. Wzdęcia niestety kiedyś dokuczały mi bardzo często na chwilę obecną jest dużo lepiej

Gość venoomm
Obił mi się o uszy lek cholestil max wydaje mi sie, ze moja babcia cos takiego uzywa i bardzo sobie chwali ja po sobie nie wiem bo jestem mlody i problemow z trawieniem jeszcze nie mam, ale jesli ludzie polecaja to cos musi byc na rzeczy.

Gość sanderka123b
Cholestil Max też tutaj bym poleciła jako suplement na zaparcia. Jest zdecydowanie dużo lepszy w działaniu niż tamte pozostałe leki. dodatkowo łagodny dla żołądka i nie uzależnia.

Gość patii45
Słyszałam sporo dobrego na temat leku CholestilMax Moja koleżanka ma zawsze problemy z zaparciami i przeważnie zawsze ma go pod ręką w torebce. Lek jest bezpieczny dla organizmu.

Gość tobix
Ja mogę polecić Cholestil max- sprawdził się szczególnie przy zaparciach, rozkurczał brzuch i trawienie było szybsze i mniej uciązliwe (dla mnie). Kupisz go w aptece bez recepty, nie kosztuje duzo a naprawdę pomaga. Tutaj https://adamed.expert/product/cholestil-max/ mozesz pooczytać jak go stosować.

Gość gość
Jestem zwolennikiem bezpiecznych rozwiązań. Nie lubię leków, które drastycznie działają na jelita. Późnej są same kłopoty. Ja wybrałam herbaya senes, który reguluje ich prawidłowe działanie. Pamiętałam również o błonniku i dużej ilości wody. Do tego dieta lekkostrawna, przemyślana i dopasowana do stylu życia.

Gość buzzano
Generalnie to jakiś czas temu brałem cholestil max i faktycznie te tabletki okazaly sie pomocne tylko nie wiem dlaczego pojawily sie u mnie problemy z trawienniem tak nagle ktos domysla sie dlaczego? ZA wszelkie porady bardzo dziekuje !!

Gość ariel

Ma herbaya na takie sytuacje. Zioła poprawiły pracę jelit i przyniosły ulgę od wzdęć i zaparć. Niby tylko produkt oparty na roślinach,ale zdecydowanie wystarczający by rozruszać moje leniwe jelita. 

Gość Karko

Ja w sumie odkad regularnie stosuje inteste z maslanem sodu to nie mam juz zadnych problemow z trawieniem i jelitami. Te kapsulki dzialaja naprawde swietnie przy regularnym stosowaniu 🙂

Gość gawron
Dnia 23.12.2018 o 23:20, Gość ariel napisał:

Ma herbaya na takie sytuacje. Zioła poprawiły pracę jelit i przyniosły ulgę od wzdęć i zaparć. Niby tylko produkt oparty na roślinach,ale zdecydowanie wystarczający by rozruszać moje leniwe jelita. 

Wygląda na produkt dla nie, jeśli tylko pomoże mi uporać się z jelitami, będę jego największą fanką. Mam zamiar wyleczyć się przed wyjazdem na ferie. Nie wyobrażam sobie, że szukam toalety będąc na nartach. 

Gość jolika

mi pomaga senes w kapsułkach herbaya. Odkąd go biorę, to przestałam mieć problemy z jelitami i wypróżnianiem

Gość kasiaLiro

Ja stosuję ulgasim, bardzo szybko działa, dla mnie jeden z lepszych leków jesli chodzi o poprawę trawienia. Zbawienne działanie ma dla mnie, bo szybko przynosi mi ulg, także ja polecam i jestem baaardzo z niego zadowolona.